Gravidute & Mamici de IASI (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna!
vin in spatele unei cafele

haideti sa va spun cate ceva despre broscutza...ca am ramas in urma tare... mamaaa, ma uimeste si pe mine ce a crescut nici nu-mi vine sa cred... cand ma uit in urma la foto si vad ccat era de mica nu-mi vine sa cred ca era asa...
pe langa cei doi dintisoricristina ..a devenit un adevarat spiritus..parca-i titirez.. se suceste si se invarte ..nu sta un minut linistita..ca sa pot sta linistita 2 min tb sa o pun scoica cu centurile legate..altfel..e jale..
dealtfel nu ma pot plange.. e incontinuare o fetita linistita.. bine are si momentele ei de glorie.... dar cred ca e normal.. n-ar fi copil daca nu ar fi...
in rest ne luptam cu papica..si cum e alaptata exclusiv.. e greu ca nu accepta decat tzatza... nici apa ,nici ceai,...merge greu

dar nu ma pot plange e totul minunat...

va o duminica placuta!

..am inceput mesajul cu cateva ore inurma ..abia acum reusesc sa-l trimit..asta e...

Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ralu, observ ca ai recuperat nu gluma. Pai ce sa inteleaga omul daca nu-mi raspundeai la mess si nici pe forum, stiind ca macar de la servici intri si citesti? Acum am priceput.
Cum a contactat? Exact asa au intrebat si medicii. Mi-ar fi mult mai usor sa spun de unde nu ar fi putut.
editare: da, am vazut ca ai fost cuminte si eram sigura ca-mi respecti dorinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Darria

Ralu, observ ca ai recuperat nu gluma.

Sper ca acum e toata lumea multumita

quote:
Pai ce sa inteleaga omul daca nu-mi raspundeai la mess si nici pe forum...

Nu vreau sa vorbesc mult despre zilele astea, nici macar nu s-au terminat, e tot ce pot zice.
Nu-ti raspundeam... nu doar tie. Stai fara grija, ca n-am raspuns nimanui, de fapt, deci nu aveam ceva cu tine. Si... la cat am tot vorbit noi de vreo 3 ani incoace... cred ca macar din bun-simt si tot ti-as zice in fata daca ma deranjezi sau ma superi cu ceva. Dar daca nu e cazul... pai nu e si gata...
Dar bataia tot o primesti, ca meriti. Stai linistita, ca o imparti cu restul

...
quote:
stiind ca macar de la servici intri si citesti?

nici macar atat n-am mai reusit zilele astea. Nici sa deschid altceva, la munca, in afara de programele in care lucrez.

quote:
Acum am priceput.

Ma bucur. In sfarsit... Pot sa rasuflu usurata, nu?

quote:
Cum a contactat? Exact asa au intrebat si medicii. Mi-ar fi mult mai usor sa spun de unde nu ar fi putut.

Dar asa, pentru mine, ceva din aer? Sau a mancat ceva care a declansat? Sau a intrat in contact cu alt bolnav?

quote:
editare: da, am vazut ca ai fost cuminte si eram sigura ca-mi respecti dorinta

asa, daca tot am fost cuminte si tot bate 1 Iunie la usa, inseamna ca merit cadou, nu?

--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ral: sper sa se termine zilele urate cat mai curand si sa fie totul bine si la voi.
Contactare: inca mai duce degetelele la gurita si asa ajung microbii unde tb. De unde banuiesc: de pe fructele din supermarket(ma ajuta sa le pun in punga), din autobuz, din parc, de la locurile de joaca, poate am adus noi acasa desi ne spalam pe maini imediat ce intram(dar manerul gentii, clanta usii si altele nu le spal, sunt "transportori" ), mustele sunt purtatoare, de oriunde. Pers. bolnave nu cunosc - asa ne-a intrebat si med. de laborator.
Am o morcoveata fiindca semnele de pe piele indica abces hepatic si se accentueaza/inmultesc. Nu pot sa am pretentia la 2 zile de tratament dar totusi........

noapte buna, nu mai pot sta la calc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

vreau sa urez la multi ani! de 1 iunie tuturor copilasilor!

va pot lasa o ? o primiti?

o zi frumoasa !

Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LA MULTI ANI COPII!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Am vrut sa inrosesc mesajul anterior,dar nu merge laptopul asta calumea.
Stefania - multumim pentru cafeluta, bine ai revenit!Felicitari pentru progresele micutei!

Ralu - nu ma invidia prea tare, iediat o s pleci si tu

Va pup, ma duc undeva la plaja.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani tuturor copiilor!
Multumesc, Raluca!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Michelle pupam micutul bronzat! Am vazut cata treaba are el in nisip! Nu-l da si in gura? Papuceii portocalii ii tine in picioare? Am vazut ca e un slap cu bareta la spate. Petrecere frumoasa in continuare! frumos dintos mai aveti! Si zambaret....!

Andrei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Darria multa sanatate fetitei!
Oana iti sta bine cu noua freza!
Miha nu mai fi suparata in privinta felului cum papa Amira! Asa sunt copii si tu o stii foarte bine de la Robert!

Andrei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput