Sezatoarea canadiana (93)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Salut la toata lumea,

Am si eu o problema si o mare rugaminte. Va rog, spuneti-mi si mie care stiti, cum se numeste in termeni avocatesti situatia in care o persoana poate fi pusa la un moment dat datorita faptului ca i s-au ascuns (de catre o persoana juridica) numite lucruri care ar fi trebuit sa ii fi fost comunicate, iar in prezent e lipsita de anumite drepturi pe care le-ar fi avut daca ar fi stiut adevarul in acel moment, in trecut. Va rog, e destul de urgent, poate aveti pe cineva cunoscut care are studii in drept civil sau puteti sa-mi recomandati un avocat care sa nu ia pielea de pe mine. Nu trebuie neaparat sa fie roman. Merci.

Carmencita,
Cristian 1 an si Alex 11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Carmencita, cred ca ai rezolvat problema pana sa raspundem noi.

Noi nu stim nici un avocat aici, poate te ajuta celelalte fete.

In rest, noi asteptam vacanta, va vine sa credeti asta e ultima sapt. de scoala ?
Bine eu mai am 1 luna pana la concediu, dar pana atunci ma bucur si de 24 iunie.

O sapt. buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ana, foarte impresionant tot spectacolul, imi pare rau ca n-ai pus comentarii ajutatoare, asa am ghicit singura ce si cum pe-acolo. Cred ca a fost o experienta inedita pt Tudor.

Carmencita, n-am nici o idee si nu cunosc pe nimeni avocat sau cu ceva pregatire in domeniu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

quote:
Originally posted by try

In alta ordine de idei eu gata, m-am hotarat ca e cazul sa ma agit mai tare si sa vad ce pot face cu fi-miu ala mic care e anti-carne. De pe vremea cand a aflat ca-n lumea asta mai e si altceva de mancare decat lapte, am avut mereu dificultati sa-i asigur proteinele. Singura forma de proteina pe care o accepta de buna voie este cremvustiul (dar ma seaca numai stiind ce fel de calitate are acest cremvusti comparativ cu alte tipuri de carne). Galbenusul i-l dam de 2 ori/sap mereu mascat prin alte mancaruri si daca e prea mare concentratia scuipa de nu ne vedem. Ce sa mai zic ca la 21 de luni am ramas tot la faza de galbenus. Albusul nici sa nu-l vada. Nu omleta, nu ou prajit, nu fiert, nu nici un fel. Singura sansa e sa-i amestec branzica lui (inca facuta-n casa) cu mult iaurt simplu si cu galbenusul ca sa o manance. Si uneori cand face nazuri si la asta trebuie sa-i pun cereale de oatmil (arata ca niste bobite de orez ca marime). Carne de alt fel: in cirba si pasata daca i-o pun, daca simte gust de carne imi scupa afara, mi-a refuzat sistematic orice fel de bucata de carne pe care am icnercta sa i-o bag in gura oricum ar fie ea preparata. Ciorba daca a fost fiarta carnea in ea o accepta, dar daca-i pasez carnea in ea e chin sa-i dauzeama aiai cu caren pisata, chair daca e concentratia mica de carne pasata (si e si berbec de-ala care daca i s-a pus pata sa nu mai manance, apoi poti sa te pui si-n cap si-n fund ca el refuza si nu mai ai trai cu el. Snitel foarte rar accepta. Peste, nici de-ala nu vrea. Am incercat toate tipurile de carne si in toate felurile posibile. Nu mai stiu cum s-o dau cu el. In ultima perioada parca si stagneaza in greutate, e adevarat ca s-a mai inaltat nitel. Nu mi-e prea mult de greutatea lui cat imi e de necesitatea organismului pt proteine. Zici ca parca e pu ide extraterestru si nu are nevoie de proteine si corpul ii dicteaza sa manace asa ceva. E ca o repulsie la orice e proteina. Pe care nu stiu pe ce cale sa i le mai administrez. Asa ca orice solutii, idei aruncati-le aici ca parca mi-a secat mintea.
Am citit de curand de quinoa, a incercat cineva asa ceva? Se gaseste aici? Pareri, opinii etc.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Eu raspund cam cu intarziere la tema asta.
Dar la mine e absolut absurd. Am un copil de aproape 15 kg la 2 ani, si f. inalt. Dar care , la fel, refuza sa mance. Si cum e bine dezvoltat , nu ma crede nimeni ca el nu manca.
De fapt manaca doar fainoase. Nici o leguma, nici o proteina animala, nici o fructa.
Ma intreb si eu cum am ajuns asa, ca anul trecut pe la 1 an aveam un copil perfect: alaptat fara probleme, manca brocoli!!!!, orice ii dadeam. Si acum la 2 ani e complet pe invers.
Bea lapte bine. Bea suc de portocale( doar o firma Oasis, si doar un tip de la firma aia)si atat.
Mananca( cand nu e bolnav sau pe antibiotice) paste, macaroane cu branza, mamaliga, branza mai multe feluri, orez ( facut pe ascuns cu carne), gris, cartofi( mai mult prajiti sau fierti facuti cu smantana si branza la cuptor).
In rest am incercat toate leguele si fructele existente. Nu mai vrea nimic. Nici in piure nici crude.
Ou, in omleta, e cu toane, ori manaca bine ori nimic. Manaca mai bine in apa, sau fiert. dar nici asa nu poti garanta ca o sa-l manance
Insa la gradi manaca acceptabil. Asa mi-au zis. Dar nu prea stiu eu cata carne manaca el acolo, de fapt.
Insa cand e bolnav( ca acum cu raceala si curs nasul) e in stare sa nu manace nimic, o zi intreaga.
Am observat ca antibioticele au efect, nu manaca si nici macar nu are pofta de chestii gen biscuiti sau clatite. Pe care le-ar manca in mod normal.

Si ce e mai enevant, ca am impresia ca am descoperit ceva nou, care manaca. De ex. masline verzi ( fara sambure logic) . A mancat 2 zile. Si acum nici sa nu le vada. Saptamana trecuta a fost obsedat de Ricotta... Muia cartofii in Ricotta si ii manca.... Acum nu mai vrea nici pe asta.....
Am ajuns la concluzia ca am nevoie de o bunica care sa gateasca f. f. bine. Nu ca mine, catastrofa in bucatarie si care nici nu-mi place sa gatesc.Si sa-i descopere preferintele.

Mihaela

PS. Carmencita nici eu nu te pot ajuta. Imi pare rau.

E cineva care lucreaza pe langa Square Victoria, Centre de commerce mondial? Mi-ar place sa ma intalnesc cu cineva in pauza de masa, sa mai stau de vorba.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

of corz...Mikion, eu lucrez la CDP ( la caisse ) , ne putem vedea in parcul din fata in fata cu Bursa sau in Parcul Riopelle din spate ..let me know...dar nu azi, de maine...

pe aceasta cale imi cer scuze lui Simi si Pitilache ca nu m-am putut tine cu cuvant ...mai sunteti in zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Carmencita, eu am o prietena avocat, se numeste Angelica Pantiru Cosescu, tel: 514-954-1881
daca o suni poti sa spui ca Simona, mama lui Radu a recomandat-o, imi pare rau, da' nu-mi pun numele de familie pe net :)
Pusi,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Simmona ai idee unde sunt topicurile tale cu Atomix 1 si 2? Am tot incercat sa le gasesc si am impresia ca au fost sterse. Pacat.....
Azi nu a venit seful si efectiv nu stiu ce sa fac, asa ca am luat forumul de la cap la coada......
Si am citit de toate......
Mihaela

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Multumesc mult Simona pt, info, dar si celorlalte fete cge, try si mikiion pt. ca va pasa. Ce m-as face eu fara voi? N-am rezolvat, ar fi fost bine sa fi stiut cum sa pun problema, azi am avut o discutie cu persoanele implicate, insa nu o sa las lucrurile asa, probabil o sa apelez la un avocat. Merci inca o data.

Voiam sa spun, vis-a-vis de discutia cu mancarea la copii, ai mei au fost diferiti si am ajuns la concluzia ca fiecare copil e diferit. Pot sa spun in legatura cu carnea ca eu stiu ca daca o pui in apa cand e fierbinte, eventual fierbe (apa) atunci proteinele si toate alea se mentin in interiorul bucatii de carne, pt. ca se coaguleaza la suprafata si tocmai acest lucru nu lasa sa treaca in apa proteinele, vitaminele si toate celelalte. Insa daca pui carnea in apa rece, pana apa incepe sa fiarba, o parte din proteine si vitamine se duc in apa, deci daca ii dai copilului ciorba sau supa in care a fiert carnea, el beneficiaza de o parte din cele necesare. Nu e chiar mare lucru, dar nici chiar nimic. In rest, cum am zis fiecare copil e diferit, sunt unii care nu mananca decat un fel la o masa, altul care daca nu are mai multe feluri pe farfurie nu mananca deloc sau unii care mananca pe rand daca le dai, dar nu amestecat. Important e sa gasesti ce le place, sa le dai cum le place, momentul e si el important in care mananca, nu trebuie sa fie stresat, bolnav sau obosit. Iar nevoia de proteine se poate suplimenta, daca copilul nu vrea carne, cu legume, sau cu branza tofu. Multa bafta la papat!

Carmencita,
Cristian, 1 an si Alex 11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by try

Ana, foarte impresionant tot spectacolul, imi pare rau ca n-ai pus comentarii ajutatoare, asa am ghicit singura ce si cum pe-acolo. Cred ca a fost o experienta inedita pt Tudor.

Carmencita, n-am nici o idee si nu cunosc pe nimeni avocat sau cu ceva pregatire in domeniu.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Try, mersi! a fost numai ochi cit cepele si gura cascata fiul meu , iar pentru mine a fost unul din momentele cind am multumit cerului ca suntem unde suntem...

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Peste 5 minute va decola avionul in care sint Agata si cu Octav. Nu am cuvinte sa va descriu cum a fost astazi dimineata, cind a plecat Agata la scoala, in seara asta cind a plecat Octav de la facultate sa ia fetele, apoi am sunat-o pe Agata si i-am vorbit, mi se rupea sufletul! La curs i-am scris o scrisorica de dragoste, cu inimioare colorate... I-am zis lui Octav sa i-o dea in avion. Octav cica: acum citiva ani imi scriai mie! Adevarul este ca imi va fi atit de dor de amindoi, dar mai ales de copil!!!
I-am luat si o rochie frumoasa, cadou de ziua ei, am pus-o in geamantan, sper ca nu o vede pina pe 28, cind va fi ziua ei.
Poze cu Agata de la salsa www.dropshots.com/aurice" target="_blank">aici.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput