Sezatoarea canadiana (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mikiion, sa va traiasca juniorul, sa creasca mare, frumos, destept si norocos!
Magdone-ma bucur ca e totul ok.
Ina,Cristina voi bine?
Maru-sorry,am ajuns aseara la 10-pm de la cabana,lasa ca itzi aduc eu cumva tufa.

Cristina (cge), bine ati ajuns in casa noua, sa o stapiniti sanatosi si fericiti!
CataD-felicitari pt casa si sanatate maxina.
MQQM-astept impresii de la Romanica-deocamdata m-am bucurat pt egalul cu Frantza!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Am intrat sa vad daca a nascut Magdone, si cind colo, bebelina are deja citeva zile...sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa aiba un destin fericit!
frumoasa foc grasunica !
Mamaaa, ce podoaba capilara superba are, ai avut multe arsuri? ca eu una m-am tavalit nopti la rand cu arsuri, daca ar fi sa ma iau dupa ce se spune ( ca daca ai arsuri copilul va avea mult par) inseamna ca nasc o gorila .

Denisa, habar nu am cind voi naste, due date este 11 Iulie insa prevad ca se va intimpla mai repede.
Astazi am fost la o braziliana inghinala si am crezut ca nasc acolo, pe masa de tortura.Cel mai nasol a fost cind a trebuit sa foloseasca foarfeca ca sa-mi desprinda ceara dintr-o zona extreeeeeeem de sensibila ( nu folosise tipul acela de ceara pina astazi si eu am fost prima "concurenta" ) deocamdata am carne vie, nici sa umblu nu mai pot .dupa o asemenea experienta, nasterea o sa mi se para floare la ureche

Sanatate tuturor, vacante placute , sarcini usoare, curaj celor care vor sa mai incerce pentru un al doilea, al treilea, etc.

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata,
Multumim ptr felicitari.

Copiii sunt innebuniti de casa si mai ales de curte. Le-am luat si piscina gonflabila cu topogan si au profitat.
Sambata dimineata s-au trezit la 6 dimineata, ca sa aiba 'Timp de joaca' (citez).

Gradinaresc, Anca nu ne lasa sa smulgem nici o buruiana, cik sunt 'jolies'.
Acum constat ca ieri nici nu am aprins televizorul.

Duminica am mai trecut pe la apartament, si Anca a crezut ca ramanem si plangea in hohote ca vrea la 'maison wauu'.

Ica, bafta la mutat, cum o dai tot stresant este, dar trece.

Magdone, ce frumos ai scris.
Si la noi sotul s-a implicat mult mai mult la Anca.

Ina, ma bucur ca ai mai scris. Si tu mai ai un pic pana sa ajungi de 2ori mamica.

Oana, frumoase pozele Antoniei.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Ina, tocmai ca n-am prea avut arsuri, cred ca pot sa numar pe degete zilele in care am avut si n-au fost asa groaznice, deci la mine nu se verifica ce se zice

Cristina (Cge) sa va fie de bine mutatul in casa noua! ce simpatici copiii

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Cge, merci. Cred si eu ca nu mai vroiau sa raman la apart. Imi inchipui ce bucurosi au fost cand s-au intors vineri de la gradi/scoala direct la casa, cand dimineata plecasera de altundeva.

Oana, f frumoase pozele Antoniei si costumele sunt reusite.

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

vai fetelor, vorbiti de maison, noua ni se pare ca timpul trece atat de greu, o sa ne imbolnavim de nervi cu asteptarea pana la sf lui august.

am doi copii, mama daca as fi stiut, il faceam pe al doilea imediat (din lut ca din mine tare greu...)Ilinca e deosebita, atata de matura si totusi copilaroasa la cei 10 ani ai ei...e plina de energie, ar experimenta toata ziua ceva, ori eu nu am energia sa ii satisfac doru de duca...las ca vine el we...

Denisam, nu-i bai, deacum o sa tot venim in Toronto...si noi am ajuns la aeroport pe la 9 si jumate si am plecat pe la 12. A avut avionul intarziere...

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Magdone, sa iti traiasca bebelina si "cel mare" si sa tina perioada asta cat mai mult

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

De unde iau eu rochie rosie pentru Agata!?! Are nevoie pentru spectacolul de salsa, simbata. Am fost astazi, i-am luat pantofi negri, dar desi am umblat de ma dor talpile, nu am gasit nicaieri o costumatie rosie. Pur si simplu, nu se poarta vara aceasta rosu!

Mikiion, am vazut pozele, la multi ani pentru Marc!
Magdone, si pozele voastre le-am vazut, ce mult par are micuta!!! Cum te descurci? Cum te simti?

Suport foarte greu caldura! Ati vazut ce furtuna a fost astazi? Eu m-am speriat, pe bune! Tocmai voiam sa ies din casa cu bebe, ca sa o iau pe Agata de la scoala si sa mergem la cumparaturi si cind am vazut cum e, m-am intors in casa si am iesit mai tirziu, dupa ce s-a potolit. Si tocmai citisem in pauza de masa subiectul cu... daca ati trecut pe linga moarte (si ma gindeam la Final destination cind s-a intunecat brusc si a inceput prapadu'...).

In rest, ar trebui sa fiu stimulata si sa rup cartea (am luat nota maxima la examenul de mijloc de sesiune la religie!), dar am rupt banii, ca am mai luat una-alta pentru Agata, ca sa-i termin bagajul.

Ma duc sa mai citesc ce ati mai scris, ca am vazut ca s-au adunat ceva paginute.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

toata lumea e la soare, gradinarit, vacanta sau job bag de seama

Nelia, rochita rosie sigur gasesti la Aubenarie, acolo au rochii faine pentru fete.

Voi cum slabiti ? am o problema de celulita, i-am declarat razboi crincen, am inceput cu abdomene si regim alimentar (nasol momentul:))
si am vazut ca programele alea gen slabesti cu infrarosii, cu nu-stiu-ce sunt de la 120$+ pe luna...cam scumpa distractia; merge careva la energie-cardio, la alt tip de programe?

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

eu nu slabescpentru ca nu fac suficienta miscare

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput