Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (150)
Raspunsuri - Pagina 7

Yaia spune:
Nanutza, vesti bune cu somnorosul fluturas. Bravo.
Ia spune-mi care e cea mai buna perioada de vizitat Islanda? Vreau sa vad gheizerele si laguna albastra (sau cum se cheama). Si ce altceva mai e interesant de vazut, fireste.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

danuta36 spune:
Helo!
Yaia si eu mai patesc ca si tine
Vroiam sa zic de Miru a mea ca si ea adoarme pe la 8 seara,dar jumate de ora sau o ora,apoi se trezeste si adoarme dupa 10...dimineata ma lasa sa dorm uneori si pana la 9,dar de regula la 8 e fresh
Am studiat ieri lotiunile pt. protectie solara la bebei,dar nu m-am hotarat pe care sa o iau,intre Nivea si Klorane...era si de la Vichy,dar tare scumpa si-s la buget de austeritate in perioada asta..
Daca vrea cineva sa ne vada,am mai pus poze aici:
http://community.webshots.com/album/563385213XUuHHB?start=24

Roxana_G spune:
Sim, puteti merge si cu masina la turcaleti, noi am fost asa de 4 ori pana acum. De data asta am vrut eu avion, ca nu mai suport eu atata drumeag si pentru ca eram tot familionul si la drum e greu cu nevoile fiecaruia. Atentate pot fi oriunde daca e vorba asa, vezi Londra, Madrid si altele. Si eu am avut o stare de nesiguranta in Istanbul cand vedeam peste tot politie si puscasi si cand faceau atatea controale, ma gandeam ca se tot asteapta la ceva.
Prisi, pai foarte bine, incercati si alte tari. Noi am ales Turcia ca e o destinatie oarecum mai ieftina, raportul pret calitate este ok. Ma rog, pana la urma a fost cam scump, dar sper sa merite.
Greyeras, sanatate, sa nu dai fetei vreo raceala. Cu problema cu pricina si eu sunt irascibila, dar nu am ce face. Incerc sa depasesc momentul. Oricum sunt bine de cand am reinceput tratamentul dupa ce am fost la doctor.
Legat de somn, nici eu nu il pot tine pe Andrei peste 20.30, raaar pana la 21. De la 7 e in picioare si s-a cam terminat cu somnul tuturor.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

danuta36 spune:
Antonia Maria de mami mandarinutza
Elisa Lavinia de mami myral
Sofia Diana de mami isa13belle
Andreea de mami Celia
Vlad de mami ramonarosca
Ioana Teodora de mami dorabora
Va pup pe toate si plec sa fac papica lui Miru,ca acusica se trezeste

Roxana_G spune:
Rodica, multa sanatate loi Darius.
Prisi, nici eu nu am chef de nimic si as iesi pe afara dar am diverse de terminat.
Apropos, le luati ceva copiilor de 1 iunie? Eu voiam sa ies sa le iau chestiuni de plaja insa nu mai am timp. Nici la carut nu am ajuns.
Yaia, unde mergeti in Grecia? E foarte bine ca imbinati cele 3, cred ca va fi super si la voi.
Carpatina, uite ca eu am fost fata finuta, nu am vrut sa ma autoinvit sa te vizitez, insa mi-a dat Yaia de gol intentiile.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

danielle02 spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Danielle, tu ce mai faci fetica? Tot british sau v-ati repatriat?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

tot british dragutza,tot british si sper sa ramana asa,ca la al meu sotz tare ii e a duca acasa si habar nu am de ce?????
eu oricum ma pregatesc sa inscriu fata la o gradi buna din timp ca sa prind loc si sa imi vad de viatza,mai departe ce o da Domnu`,

_
pozici

Ebonee(02/10/2007)

Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Nanutza, vesti bune cu somnorosul fluturas. Bravo.
Ia spune-mi care e cea mai buna perioada de vizitat Islanda? Vreau sa vad gheizerele si laguna albastra (sau cum se cheama). Si ce altceva mai e interesant de vazut, fireste.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Aici cea mai frumoasa perioada e in august, ca e cald si sunt temperaturi de 20 de grade si peste iar Laguna este o splendoare atunci. Sunt cate ceva de vazut, mai sunt ghetarii, cascade, etc.
Nana,

Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

danielle02 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Buna dimineata si de la noi.Tot muciosi suntem si nu stiu ce sa fac as merge la cumparaturi ca mi-au bagat banii pe concediul de maternitate.E iar innorat si sigur va ploua.
teo
dragutza,dute la GP sa iti dea normal saline nasal drops! din asta mi-a dat si mie ptr fata cand era mucioasa,i-am bagat cateva picaturi si s-a curatzat nasucul apoi sa iti dea niste sirop paracetamol si ai sa vezi ce repede ii trece

_
pozici

Ebonee(02/10/2007)

Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by danuta36
Helo!
Yaia si eu mai patesc ca si tine
Vroiam sa zic de Miru a mea ca si ea adoarme pe la 8 seara,dar jumate de ora sau o ora,apoi se trezeste si adoarme dupa 10...dimineata ma lasa sa dorm uneori si pana la 9,dar de regula la 8 e fresh
Am studiat ieri lotiunile pt. protectie solara la bebei,dar nu m-am hotarat pe care sa o iau,intre Nivea si Klorane...era si de la Vichy,dar tare scumpa si-s la buget de austeritate in perioada asta..
Daca vrea cineva sa ne vada,am mai pus poze aici:
http://community.webshots.com/album/563385213XUuHHB?start=24
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze
Am luat si eu Vichy desi ma dusesem dupa Aneve, dar nu am gasit in farmacia cu pricina unde am aterizat eu. Eu am luat crema si cred ca are protectie de 30 parca, nu am cum sa ma uit ca doarme Andrei.
La miros miroase exact cu L'oreal. Oare si astea sunt facute tot de ei sau in colaborare cu ei? MA refer la L'oreal tot de plaja, gama aia cu galben si portocaliu, care este super super.
Apropo de concediu, si noi facem planuri tot in familie, cu fratele meu care o are pe Maia de 5 lunite si poate il corupem si pe celalalt frate care are o fetita de 8 ani. Noi vrem sa ajungem la bulgari sau la turci, la ceva cu all inclusive, ca s anu mai stam sa alergam de colo colo, ca doar suntem in concediu, iar ptr prichindei luam borcanele.
Nana,

Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

danielle02 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Mie imi cade parul ingrozitor nu mai stiu ce sa ma fac.M-am tuns scurt am zis ca poate ajuta dar nimic.
teo
tot de la GP ferrous sulphate 200mg tablets
din astea am luat cate 3 pe zi si mi-a crescut la loc (pot sa spun) si nu imi mai cade nici un firicel de par,sunt super,insa nu mai i-au fiindca mii frica sa nu ma trezesc cu creo claie de par in cap :(((
_
pozici

Ebonee(02/10/2007)