Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (150)
Raspunsuri - Pagina 4
carpatina spune:
Acu' chiar ca ma duc la ale mele... 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Neata. Sunt foarte matinala azi, am dus fata foarte devreme la gradi ca azi au picnic si intreceri sportive in cinstea zilei de 1 iunie.
Sim, link la hotel am, insa problema este ca acolo nu gasesti pozele, au numai un plan al hotelului. Nici macar pagina in engleza nu au inca. http://www.corneliaresort.com/diamond/index.html
Asta era ideea, ca e nou, nevazut si nestiut de nimeni. Dar iti dau fw la poze pe mail daca te intereseaza.
Si am gasit niste pozici puse pe un site al unei agentii de turism: http://www.mrpeter.ro/ro-RO/price_Hotel.asp?hotelid=719
Succes la achizitionarea tricicletei. Ma duc si eu azi in perindari sa iau carut, ca sa plecam cu el la mare.
Nana, destul de puternic cutremurul. Bine ca nu erati in casa sa te sperii. Si eu ma intreb de multe ori ce as face daca as fi in casa cu copiii
Carpatina, bine ca ne mai dai de veste, asa cu suflul tau vesel ca de obicei. Pup trandafirasul asezat. Noi am trecut la faza batanogeala cum ii zic eu, numai in picioare si incordat. Plecam in Turcia cu copiii, si cu una pereche bunici de ajutor. De fapt o se mergem si la munte putin si tot cu ei. Pentru noi concediile sunt concepute numai cu copiii, vom avea o mica iesire la Beljica numai noi 2, prin septembrie. Si posibil un Disneyland, insa de ala va beneficia numai atomica. Bona pare rezonabila deocamdata si iti voi urma sfatul sa profit acum.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
greyeras spune:
Neatza fetelor si de la noi!
M-am trezit mai devreme azi ca sa fac piata pana pleaca sotul la serviciu ca nu-mi place sa ma plimb cu carutul pe acolo. Azi vreau sa-i fac si eu mazare gazei cu puiut sa vedem daca papa. Incepem si noi sa papam si altceva nu numai piure de legume. O sa incerc si supa de galuste, ciorbita de perisoare si dovlecei umpluti, dar toate pe rand ca avem timp.
Sim succes la cumparaturi. Si noi am probat o tricicleta la o prietena si Aduta e foarte incantata, dar mai asteptam. Sunt sigura ca vei gasi ce cauti, am tras si eu o privire si e oferta destul de mare. Prietena mea a dat 150 ron pe ea si a luat-o din targul de langa PIata Sudului, stiu ca tu mai vii in zona la Budimex.
Noi nu avem probleme cu plimbatul in carut ne plimbam si cate 3 ore, bine cu pauze scurte de dat in leagan sau de mers sustinut prin parculet. Ea e asa de incantata de iesit afara ca nu protesteaza deloc. Si la noi se anunta o zi superba asa ca astept sa se trezeasca sa papam si iesim afara.
Apropo de concedii saptamana viitoare vom face si noi o escapada la munte, marea o lasam pe iulie ca apoi in august vom fi nasi si avem de umblat pt cumparaturi. Ce mai domne program incarcat....
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
sim_stoian spune:
Mda, Stefan a adormit.
Rox, daca arata ca in pozele alea, e super. La noi e problema cu sotul, nu stiu cum as putea sa il conving sa mergem la turcaleti. El nu vrea avion, ii e teama de atentate, etc. Dar eu perseverez, visez cu ochii deschisi la un 'ultra all inclusive' la turci.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
greyeras spune:
Roxana am citit si am vazut ca tot cu problema ceea. Eu cand am trecut prin asa ceva eram tare irascibila, ma simteam groaznic. Vad ca tu treci cu brio si mai esti si super activa, ca sa nu mai zic ca-ti faci timp si pentru noi mamica cu doi copii si serviciu. 
Apropos eu sunt racita de duminica de cand am venit de la tara si am dat drumul la AC in masina. Spre norocul meu fata nu are nimic, eu in schimb nu plec niciunde fara servetele nazale, am urechile infundate si stranut mai mereu.
Si m-a pus naiba si m-am si vopsit si nu-mi place deloc ce a iesit, il mai las un pic si ma duc sa schimb culoarea.
greyeras spune:
Chiar duminica e 1 iunie, sa vedem unde imi duc pitica sa simta si ea ca e ziua copilului. Oricum cred ca evit Oraselul copiilor ca e groaznic acolo si sigur o sa fie full.
greyeras spune:
Si sa va povestesc o chestie hazlie, ieri in parculet Aduta mea s-a intretinut in convorbiri cu o fetita de 3 anisori ca tare mult ii plac copii si cand ii vede incepe si vorbeste cu ei pe limba lor si cand a venit mama fetitei de la serviciu ca era cu bunica in parculet, a luat-o de mana si i-a spus ca vrea sa-i arate ceva frumos si a adus-o la bancuta noastra sa-i o arate pe Aduta. A fost tare simpatica.
greyeras spune:
Hai ca am acaparat total pe aici, ma duc langa gaza mica sa mai stau si eu in pat. Profit de liniste. Aseara cum sarea ea asa si se bataia pe langa mine dupa jucarii s-a trantit direct pe burta mea, mai jos pe la ovare si ma doare groaznic si acum, iar de dimineata mi-a aplicat si un pumn in ochiul drept de m-am trezit din somn automat. Al meu sot radea aseara de mine ca ma bate fiicamea.
moldoveanca spune:
Buna dimineata si de la noi.Tot muciosi suntem si nu stiu ce sa fac as merge la cumparaturi ca mi-au bagat banii pe concediul de maternitate.E iar innorat si sigur va ploua.
teo