GEMANUTE, la multi ani !!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

02 iunie 2008

Cei deja implicati sentimental se simt atrasi de o persoana care ii tenteaza sa aiba o aventura. Nu ar prea spune "nu", mai ales daca in cuplu nu mai exista pasiune, numai ca trebuie sa stie ca nu va fi decat o aventura trecatoare.

Mergi la inceput

2 Iunie 2008
Prietenii si activitatile de divertisment iti vor ocupa cea mai mare parte a timpului liber. Este foarte posibil sa ai ocazia de a te implica in colaborari ce se vor dovedi avantajoase din punct de vedere financiar. Nu este exclus nici ca partenerul de viata sa aiba o realizare in aceasta directie. In cazul in care doresti sa te implici in activitati noi, fii cat se poate de atent.

--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

Mergi la inceput

2 iunie 2008

DISPUTE.

Conflictul dintre generatii se resimte intens, dar cel mai intelept trebuie sa cedeze inainte ca tensiunile sa rabufneasca. Cei tineri se vor incapatana sa-si impuna propriile idei si vor ridica tonul, de aceea cei mai in varsta vor gasi de cuviinta ca e mai bine sa ignore atitudinea lor recalcitranta si sa astepte sa se convinga singuri ca nu au dreptate.

Mergi la inceput

Saptamana 2-8 iunie 2008
Simti apasarea unui anumit eveniment pe care l-ai tratat superficial, dar acum ti se atrage atentia, prin semne ciudate (vise, coincidente, voci interioare) ca trebuie sa tratezi totul mult mai serios. Mana destinului parca se aseaza peste tot ce faci si nu te poti opune.

Esti in verva pentru ca stai bine cu banii. Esti motivat sa muncesti cu pasiune pentru ca la final te asteapta si recompensa, dar daca ai bani pe mana, esti dornic sa faci cumparaturi. Ai idei bune pentru a-ti investi banii cu succes, astfel incat sa le cresti valoarea in timp.

--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

Mergi la inceput

Cu putin avans...
LA MULTI ANI, LUNA! Sanatate, fericire, bucurii, realizari si noroc in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

LUNA, La multi ani, sa ai parte de bucurii si impliniri in viata, sa fii sanatoasa si sa ai muuult noroc!!!!
O zi cat mai frumoasa sa aveti!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Am de felicitat doua gemanute speciale:

LA MULTI ANI AIDA!

Sa ai parte numai de bucurii din partea Emmei, sa fi fericita si sa va bucurati de familia voastra! Imi vin multe in cap, insa ideea principala ar fi .... sa ai incredre pe drumul pe care l-ati ales! Sorry de intarzierea urarilor, am scris si ieri, dar numai vad mesajul aici! Ori bantuie vreo fantoma la mine in calculator, fie netul este cu toane!

LA MULTI ANI LUNA!

Sa fi sanatoasa, fericita, implinita alaturi de familia ta, chit ca-i asa departe si norocul sa nu te ocoleasca!

Azi:

Iti place sa lucrezi din greu si organizat pentru cariera ta. Esti foarte disciplinata si iti folosesti talentele si calitatile pentru a-ti imbunatatii reputatia.
In aceasta perioada ti se potriveste foarte bine un post de conducere. Esti foarte creativa si te implici in diverse proiecte, relationezi foarte bine cu partenerii. In cuplu, exista cateva tensiuni pe care le poti diminua prin comunicare deschisa si toleranta.

O zi cat mai frumoasa de vara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Luna, La Multi Ani!!!

sa ai parte numai de bucurii si de realizari! Stim ca nu te lasi tu cu una cu doua!
Multumim pentru tot ce faci la acest subiect

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

LA MULTI ANI LUNA SI AIDA!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

FETELOR MESAju de la ramonela l-an trimis eu, adica olim, dar cum nu am net am intrat de la ea.Noi am ajuns cu bine acasa, am avut si prima peripetie, Alex a cazut din carucior si si-a zgariat nasucu, am fost la urgenta,acum e bine.Va pup pe toate si va doresc tuturor nmai bine.Mai intru cand pot

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput