Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha..bine mai Cristina..poate ma uiti pana la toamna..:):)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, fetele...
in primul rand uram LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Iasminuca si bebe George!!!

Vali, si felicitam pe Deea pt ridicari....

Ana, poate Daria doarme prea mult ziua... in plus poate fi agitata si din cauza dintisorilor

Fetelor, eu cand citesc de supita cu de toate, de ardei, rosii, cand citesc de conopida, ceapa, vinete, branzica, ousor, unt. etc, innebunesc.... ca al meu nu vrea nimic, doar tzatza... incercarile noastre de a manca fructe esueaza... avem o saptamana si tot se stramba, asa ca voi incerca cu pireu de cartofi si morcov in care voi introduce peste o saptamana carnita, ca astia aici nu recomanda decat asa ceva deocamdata, nici vorba de legume ce cad greu precum vinetele si conopida... iar ou, de la un an, cica, spanac pe la 9 luni, iaurt la 1 an, ulei de masline iar pe la 8-9 luni, iar fructe tropicale nu, ca cica sunt adevarate izvoare de alergii... iar la noi in tara se fac cu totul alte recomandari... si binenteles ca fiecare alege pt copilul ei, dar al meu nu ma lasa sa aleg deloc... sunt doar 2 alegeri posibile: tzatza sau ... tzatza. si atunci vine intrebarea fireasca: si eu cu cine votez?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Buna, fetele...
in primul rand uram LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Iasminuca si bebe George!!!

Vali, si felicitam pe Deea pt ridicari....

Ana, poate Daria doarme prea mult ziua... in plus poate fi agitata si din cauza dintisorilor

Fetelor, eu cand citesc de supita cu de toate, de ardei, rosii, cand citesc de conopida, ceapa, vinete, branzica, ousor, unt. etc, innebunesc.... ca al meu nu vrea nimic, doar tzatza... incercarile noastre de a manca fructe esueaza... avem o saptamana si tot se stramba, asa ca voi incerca cu pireu de cartofi si morcov in care voi introduce peste o saptamana carnita, ca astia aici nu recomanda decat asa ceva deocamdata, nici vorba de legume ce cad greu precum vinetele si conopida... iar ou, de la un an, cica, spanac pe la 9 luni, iaurt la 1 an, ulei de masline iar pe la 8-9 luni, iar fructe tropicale nu, ca cica sunt adevarate izvoare de alergii... iar la noi in tara se fac cu totul alte recomandari... si binenteles ca fiecare alege pt copilul ei, dar al meu nu ma lasa sa aleg deloc... sunt doar 2 alegeri posibile: tzatza sau ... tzatza. si atunci vine intrebarea fireasca: si eu cu cine votez?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Super intrebare mai ales ca noi maine mergem la vot.

Stai linistita ca eu cred ca e bine oricum. Sa vezi numai cum creste copilasul si spune :" eu de la tzitza ta?? nu cred"

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

quote:
Originally posted by cristi07

quote:
Originally posted by totulii

si noi am facut 6 lunite acum cateva zile si vreau sa le multumesc fetelor care ne-au felicitat. nu am avut timp sa o facem mai demult pt ca am avut multe de facut : un control foarte amanuntit la dr. cu analize la sange, ecografie, radiografie pt ca la controlul de 6 luni dr a spus ca nu este ok sa regurgiteze asa de mult cum o face serban si asa am decis sa vedem daca nu cumva este ceva grav, si apoi intalniri cu fetele in parc, intalnire care a fost deosebita.
am cunoscut 2 mamici deosebite cu 2 bebei la fel de deosebiti.
raducu avea o palarie de invidiat si este un delicat iar catalin te vrajeste cu cei 2 ochi ai lui si debordeaza de energie, sunt 2 copii tare frumosi.
copii frumosi si mamicile la fel de frumoase.
intrebare::: copii vostri regurgiteaza si cam cat si la cat timp dupa ce au papa?

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI

si noua ne-a placut de voi...si Serban e un dulce...de asemenea Lorena (felicici) este tare dulcica.
Poate mai reusim o intilnire...si poate vor veni mai multe mamici cu bebeii lor.

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

ASA ESTE UITE CE CASCATA SUNT CUM SA NU SPUN SI DE LORENA CARE NE A INCANTAT CU ACROBATIILE EI SI CU CHIPUL ATAT DE EXPRESIV. SI PT ELE (MAMICA SI PUIUT)

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI

Mergi la inceput