Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelorrrrrrrrrrrrrr

am intrat doar 2 secunde sa va salutpe ziua de azi si sa va spun ca maine va dau vesti despre bebe caci plec acum la bucuresti pt eco....eu mi-am pastrat acelasi medic de la operatie....

va pup si doamne ajuta!

4+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

cami te asteptam cu vestile bune !!!
daniela_xy - multumim pt. acatistul postat. De unde ai reusit sa-l procuri??? Vad ca totusi difera putin de standardul de 12 laude la sfarsit de fiecare icos... poate este inca in constructie. Oricum e demn de luat in seama, cred.

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_xy spune:

L-am gasit pe un forum. Persoana care l-a postat zicea ca l-a primit de la cineva drag, de la Manastirea Brancoveanu... Iar eu l-am postat aici, sa ne fie de folos tuturor. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna dragele mele!
Georgia LA MULTI ANI. Sa te bucuri alaturi de sotul tau drag si sa sa dea Dumnezeu sa ne dai si vestea cea mare cat de curand. Multumesc si pt link -ul cu sf parintii Ioachim si Ana. Mi-a placut foarte mult.

Daniela multumim pt acatist.Iti doresc atat tie cat si tuturor fetelor sa ne dai vesti bune.

Va rog sa va rugati si pt mine, eu nu sunt prea bine maine ma duc la medic.
Va pup pe toate.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata micutele
sar'na de urari , sa se intoarca insutit catre voi
cami , asteptam vestile de la tine ....

daniela , pt acatist ... io mi l-am copiat si sigur il voi ruga pe parintele sa ma ajute

intr-o carte (Marturii din tara Fagarasului), parintele a zis la un moment dat credinciosilor :cand imi dati "telefon" va rog sa staruiti , ca nu raspund de fiecare data din prima , caci "suna"multe telefoane ... nu e citat insa asta era ideea

va postez de data asta un citat care mie imi place mult de tot
"Situatia sta asa:oamenii se roaga la Dumnezeu sa-i scape de necazuri , iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul.Acum , care de care sa asculte mai intai?Dumnezeu de oameni , sau oamenii de Dumnezeu?"

va pupacesc si o zi faina

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetele, ne asteapta un nou capitol. Sa fie binecuvantat!
capitolul 14

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput