Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Cami - te rugam, povesteste-ne cum a fost in aceasta luna binecuvantata ... cum ai ajuns la aceasta minune. Eu chiar ma gandeam si calculam zilele trecute ca tu spuneai ca ai fost la ovulatie in saptamana mare, apoi... ma gandeam ca au trecut de atunci mai mult de 40 zile si ca ar trebui sa ne spui zilele astea daca ai primit minunea sau nu... si uite, cum vin luni la servici aflu marea veste. Mult ma bucur pt. tine si mult speram si credeam ca vei ramane imediat dupa post, mai ales ca ai atins si Sfantul Brau!!! Ai mai fost la monitorizare luna asta?
Eu voiam sa va povestesc ca vineri am fost la dr. si mi-a vazut un folicul de 18 mm, si endometrul de 8,2... si zicea ca e bine, mi-a dat sa fac pregnyl pe sambata dimineata... apoi program artistic la 36 ore de la pregnyl. Voiam sa va intreb... care stie cum e cu astea 36 de ore??? atunci se sparge foliculul? sau atunci e deja in drum spre uter??? Oricum am avut mare bucurie ca am avut ovulatie naturala si ca mi-a spus ca e bun endometrul, desi eu credeam ca tre sa fie de 10... cine poate sa-mi dea mai multe detalii???

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

buna, anadomnica. ce iti pot spune eu despr pregnyl este ca ajuta foliculul sa se sparga,pregnyl contine LH, deci ajuta la "spargerea" folicului si prin urmare la aparitia ovulatiei, doctorii spun ca asta se intampla cam la 36 de ore dupa injectie. cate unitati a avut injectia? eu am facut de fiecare data cate 10 000 de unitati.oricum, eu atunci cand ovulez simt clar intepaturile in ovar, poate le simti si tu si o sa te ajute sa-ti dai seama cand se produce ovulatia. despre endometru cred ca e bunicel, de la 10 mm e ideal. eu am avut in fiecare luna peste 10 mm si nu s-a prins, iar alte fete care au avut sub 10 mm au ramas gravide. Asa ca este dupa cum vrea Dumnezeu, tu roaga-te sa te ajute, fii optimista si o sa fie bine. Relaxeaza-te si gandeste pozitiv! te pup

Mergi la inceput

florela30 - sarumana de raspuns . Pregnyl de 5000 am facut, ca a spus dr ca e suficient. M-a durut putin burta dupa aceea, cam la 24-30 ore dupa injectie... insa nu cu intepaturi, ci cu rau si putina greata si o durere generalizata in zona. Data trecuta am facut stimulare si pregnyl de 10.000 insa m-a durut asa de tare zona ca nu am mai executat programul artistic . Oricum, luna asta am mai mari sperante pt. ca am purtat si panglicuta de la Braul Sfant si vad ca am si ovulat natural ... si avand in vedere ca a deschis Camelia sezonul de ... tare sunt optimista si ma rog sa se intample si la mine minunea. Doamne ajuta! Ca regula eu citesc in fiecare zi Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana... si vreau sa spun ca tare bine ma mai simt, iar in zilele in care sunt ocupata/obosita si nu mai ajung sa citesc ma simt rau... si incerc sa reduc la maxim zilele fara rugaciune. Si credinta mea se intareste, si mult ma bucur... si chiar cred ca si starea de sanatate mi s-a ameliorat mult, mai ales avand in vedere ovulatia naturala!!! Sunt fericita si optimista, si exemplul Cameliei mult m-a intarit!! Multumesc inca odata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

anadomnica sa te ajute Dumnezeu si Maicuta Domnului sa se prinda minunea luna asta...asa cum ai spus si tu despre Cami spre sa aiba mina usoara si sa ea mai multe fete de aici cu ea la odisee.
Ma rog pu tine si iti tin pumnii!
Da danage a nascut un baietel, sai traiasca.
Cami asteptam mai multe vesti dela tine!
Cleo spre ca tu si ingerasii tai sunteti bine.
Adela al fel, sper ca sunteti bine, asteptam vesti de la voi.
Virginiasanatate multa tie si bebelinei, ce nume frumos ai ales, sai poarte noroc toata viata.
Dumnezeu sa fie cu noi in toata ziua!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Anadomnica, ti-a explicat bine Florela despre Pregnyl, iar despre endometru, dr spun ca este bun peste 7, bine cu cit e mai mare cu atit e mai bine, dar tot ce e peste 7 e bine.Iti tin pumnii ca la sfirsitul lunii sa vii si tu cu vestea cea mare, sa o urmam toate pe Cami, doamne ajuta.

Mergi la inceput

Multumesc, Marryan - am trecut pe Danangie la mamici. Acum mai este un loc liber la dupa ce Danangie a nascut bebe... cine mai vrea pe lista de ?? Ce mai stiti de primele 2 fete aflate acum in topul listei de gravidute? Ele au nascut/cand nasc?? Multumesc frumos!!1
Haideeee feteleeee... sezonul este deschis!!! Asteptam vestile buneeeee!!! si sa ne molipsim toate de la Camelia si sa ajungem pe lista binecuvantata de
Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Uauu!!, Cami, te FELICIT si eu si ma bucur enorm pentru tine si pentru prietena ta! Ati ramas insarcinate in acelasi timp, ce frumos! Sa ne tii la curent in continuare, cum ai promis! Dumnezeu te-a rasplatit si ti-a daruit acest Dar chiar de ziua ta! Este o mare minune si cred ca o mare incurajare pentru noi toate! Iti urez si eu sarcina usoara si frumoasa, BB la termen, sanatos, frumos si binecuvantat!

Danangie, FELICITARI pentru Baietel! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!!!!

Va imbratisez pe toate, scrieti atat de furmos ca imi umpleti sufletul! Sunteti minunate!!

Georgia, de ce esti indoita? Ce s-a intamplat? Ce nu merge conform planului? Poate ca fetele pot pune o vorba buna...

Va iubesc!
Ana (iara mi-am pus semnatura cu BB-le)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

georgia iubita ce ai patit, te putem ajuta?
Vorbeste daca poti despre problema ta, in asa fel ne putem ruga la Dumnezeu mai mult!
Te pupik si te imbratisezi cu drag!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Anadomnica, inca ceva, endometrul mai creste, banuiesc ca tu ai fost la monitorizare in ziua 11-12, cam asa, el mai creste , asa ca stai linistita si doamne ajuta.
Livsy, sper ca esti mai bine

Mergi la inceput

meda - multumesc din suflet pt. incurajare. Am fost la monitorizare in z14, insa la mine ovulatia se produce mai tarziu, eu avand un cm de 30-31 zile... asa ca ... multe sper. Doamne ajuta!
georgia_c - suntem aici, poti sa-ti descarci sufletelul!!! Pup si multe incurajari, stii ca esti iubita, nu?

Mergi la inceput