Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor.
Virginia, multa multa sanatate tie si bebicului
Daniela xy, trimite-mi adresa ta completa, cod, pe Pm, ca-ti trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Cami..noua nu ne spui nimic? Felicitari din tot sufletul, Doamne Doamne e mare te-a rasplatit pentru ajutorul dat, ne rugam sa fie bine, te pup dulce si ma bucur din tot sufletul pentru tine
mii de

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor

sa va spun....vroiam sa fie ceva sigur suta la suta.....dar.....ieri am facut un test si am gasit repede 2 liniute pe el.....si azi dimineata am mai facut un test si la fel......sper sa ma ajute Maicuta Domnului ca si pana acum si sa fie bine.....ma voi programa in constanta la un eco saptamana viitoare sa mi se confirme minunea....ieri nu stiam daca sa rad sau sa plang....este cel mai mareeeeeeeeeeeeeeeeee cadou primit de ziua mea vreodataaaaaa.......m-a ajutat Dumnezeu.....

acum tot ce imi doresc este sa ma urmati....am deschis luna copiilor....si culmea este ca ieri cand i-am povestit unei prietene care avea cam aceesi problema a dat fuga acasa....si-a facut test si ea....si surpriza...tot 2 linute......

e o senzatie unica....nu stii cat de tare sau putin sa te bucuri dar ma gandesc ca e noirmal dupa 5 ani sa avem astfel de reactiii

va pup pe toate
saptamana viitoare va voi da mai multe amannunte

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

CAMI, te felicit si aici si cum ti-am spus, iti doresc din tot sufletul o sarciona cit mai usoara,dusa la termen si un bebe mic sanatos tun, cuminte, destept si frumos.

PS.Treaba e cam nasoala fetelor, daca voi ziceti ca 33 e cifra magica,....inseamna ca mai am 3 ani pina atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaraluca spune:

Felicitari, Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_xy spune:

Felicitari Cami! Sarcina usoara si la termen, un bebe sanatos sa va bucure viata, voua si tuturor celor care-si doresc o minune in viata lor. Dumnezeu e mare si are grija de fiecare dintre noi. Pupici si week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

daniela_xy te rog mai trimite odata adresa ta si cu oras cu tot ca ai trecut doar jusdetul.....si nu stiu localitatea....sa stii ca am vb deja cu meda care este tot din constanta si iti va trimite ea snurulet....doar ca vreau sa-mi trimiti adresa corect....

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dragele mele!!!!

VIRGINIA LA MULTI ATI TIE SI BEBELINEI TALE, SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE VIATA DE ACUM INAINTE!!! Sper ca sunteti bine si asteptam detalii si poze cit mai curind!Ma bucur enorm pu fericirea ta!

CAMI FELICITATI IUBITA, TI AM SPUS EU CA CIFRA 33 E MAGICA, DECI SA CONFIRMAT, SI VEI FI MAMICA, MARE ESTE MINUNEA LUI DUMNEZEU, MA BUCUR CA AI REUSIT SI SA DEA DUMNEZEU SA AI PARTE DE O SARCINA USOARA, FRUMOASA SI UN COPIL SANATOS, DOAMNE AJUTA!

fetelor deci se poate, rugaciunile noastre sunt auzite sus la ceruri si incurind toate vom urma calea spre o odisee frumoasa, cea mai fecirita perioada din viata, va incepe!
Multumesc Doamne pu minunile care le faci cu fiecare din noi!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

DANAGE FELICITATI DRAGA PU BEBE, SPER CA SUNTETI BINE, ITI DORESC MULTA SANATATIE TI SI BEBELUSULUI SI REFACERE CIT MAI GRABNICA!
ASTEPTAM SA NE POVESTESTI CUM A FOST, CARE AU FOST PRIMA INTILNIRE CU INGERASUL TAU!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

Doamne, CAMI, ce veste minunata ne-ai dat. Ma bucur enorm ptr tine, Dumnezeu ti=a auzit rugaciunile si ti-a rasplatit bunatatea si credinta. Parca nici nu-mi vine sa cred ce cadou minunat ai putut sa primesti. FELICITARI si sa ne tii la curent cu toate noutatile.

Mergi la inceput