Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

ralucuza2000 - te-am trecut cu dragoste pe listuta! Te rog daca ai placerea sa ne spui povestea ta, si sa te rogi impreuna cu noi seara de seara pt. nastere de prunci buni. Sa-ti ajute Dumnezeu si sa stai cat mai putin pe listuta de aspirante...
Adela - mult ma bucur ca ai trecut sa ne saluti. Ne umple inima de veselia cuvintele unei mamici !!! Sa-ti traiasca Stefan si sa-ti umple sufletul cu gangurelile sale din plin.

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Hristos a Inaltat dragele mele!
Astazi intr-o zi mare si frumoasa ca ziua de Pasti imi pareau toti oamenii cu care mam intilnit azi dusi de ginduri departe nici macar sa si aduca aminte de aceasta zi frumoasa.....nu isi dau seama ca daca se vor ruga la Dumnezeu nu vor mai fi asa de tristi si dusi de ginduri, probleme etc....Acolo unde e Dumnezeu acolo nu sunt probleme.

Multumesc ca ideea mea va pare una buna, eu tin post si ma rog si asa dar vreau sa facem acest lant de post si rugaciune si stiu cu rugul aprins al rugaciunii noastre va ajunge sus sus in ceruri la Tatal, stiu ca numai gindindu-ne la El, se bucura si ingerii in ceruri danseaza.
Eu vreau miine sa tin post, sa va rugati pu mine ca sa pot sa l tin curat, cu toate ca am si lectii seara pina la 8 sper ca Dumnezeu sa ma intareasca, si sa l primeasca sus pu a ne indeplini visele noastre!
Virginia ma bucur ca esti bine, nu mai este mult si te vei intilni cu ingerasul tau scump! E adevarat ca sa dai nastere unui copil, e lucru mare. Doamne Ajuta incontinuare si sa te ajute Maicuta Domnului si toti Sfintii sa ai parte de o nastere usoara.
Adela ma bucur ca sunteti bine,si Stefanel te tine ocupata, cred ca esti fr fericita, imi dau seama ca auzindu-l cum plinge, sau cind il tii in brate cred ca nu este mai mare fericire, decit rodul dragostei asteptat.
Restul fetelor va pup pe toate, absolut fara nici o exceptie, imi sunteti tare dragi si aproape de inima mea, Dumnezeu sa ne binecuvinteze cu marele dar al vietii cit mai curind! Doamne Ajuta!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Hristos s-a Inaltat!
Intru si eu o fugutza in aceasta zi sfanta de sarbatoare sa va sa salut, Doamne ce dragi imi sunteti si vorbele vostre de har imi maingaiati sufletul, Dumnezeu sa va binecuvanteze.
Ideea e foarte buna, postul si rugaciunile noastre unite, cu siguranta au o forta mai mare.
Va pup pe toate, Doamne ajuta tuturor!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeeeeee

scriu foarte tarziu in noapte inainte de a ma baga la pat caci am avut super multe treburi de rezolvat azi....

vreau sa multumesc tuturor fetelor care mi-au urat toate cele de ziua mea si mai ales un bebe....adevarat este ca 33 e o cifra frumoasa si norocoasa...sa va auda Dumnezeu si sa ma ajute sa raman cat mai repede graviduta...si apoi sa-mi tin in brate un bebe....

acelasi lucru vi-l urez si voua....

bine ati venit fetele noi gabriela si mirela....gabriela....sa stii ca nu vreau sa te pleostesc....d-na laura dracea am auzit ca e buna pe FIV....dar vezi ca mie mi-a dat tratament fara sa-mi faca analize si am cam suferit din cauza asta....

mariana sunt de acord cu propunerea dar cu acelasi amendament....sa ne anuntam duhovnicii si sa stabilim ziua de miercuri sau de vineri....alta nu.....poate luni....dar sa tinem si post....

cam atat fetele....
syris multumesc pt cuvintele frumoase....
va pup pe toate
DOAMNE AJUTA!

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNueva spune:

quote:
Originally posted by cami_antonia
... sunt de acord cu propunerea dar cu acelasi amendament....sa ne anuntam duhovnicii si sa stabilim ziua de miercuri sau de vineri....alta nu.....poate luni....dar sa tinem si post....

Camelia

Imi spune si mie cineva de ce trebuie anuntat duhovnicul ca tinem post si intr-o alta zi in afara de miercuri si vineri? Iar daca vom decide ca vom tine miercuri sau vineri, atunci chiar mai trebuie sa anuntam? Eu habar nu am de obiceiuri dar uite asa invat si eu, de la voi.

Va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput

LunaNueva - normal e de datoria fiecarui crestin sa tina totdeauna post miercurea si vinerea, afara de cele insemnate in calendar cu harti. Acum... nu toate lumea poate/stie. Astea sunt insa zile de post randuite si daca le tii nu trebuie anuntat duhovnicul, pt. ca le tii asa cum trebuie sa le tina orice crestin. Daca insa alegi sa tii si alta zi de post, inclusiv lunea, e bine sa iei binecuvantare de la duhovnic pt. ca se spune ca altfel vei avea incercari grele de la diavol si ispite mari. Nici eu nu stiam asta, am aflat tot citind pe aici si documentandu-ma pe net. Eu una ma declar de multe ori inapabila sa tin macar miercurea si vinerea... Daca reusesc odata sa tin una din aceste zile de post e mare bucurie pt. mine. Cu posturile mi-e mai usor ca stiu ca doar mancare de post tre sa am in frigider si e ok... mai greu cu zilele saptamnii, dar am sa ma straduiesc eu mai mult.
Pup toate fetele !!! Doamne ajuta sa auzim de gravidute pe aici cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Dragele mele, cum trebuie sa postim sa nu mancam de frupt sau sa tinem post negru(adica sa nu mancam nimic ,nici macar apa nu avem voie).

Mergi la inceput

speranta postul simplu si obisnuit este a nu manca de frupt si a te infrana de la relatiile trupesti, a te infrana de la vorbirea multa si/sau urata. Eu doar post simplu am tinut... despre postul negru stiu ca se tine in vinerea Mare... in rest se mai tine in manastiri dar nu stiu exact cand/cum. Pentru noi, mirenii, cred ca e suficient postul obisnuit dublat de rugaciune si eventual spovedanie/impartasanie. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela05 spune:

Buna fetele cu inima mare,
Asa cum a spus si anadomnica pentru orice nevointa in plus pe care vrea sa o faca crestinul trebuie sa ceara binecuvantarea duhovnicului. De ce? Pentru ca incercarile si ispitele pot fi foarte mari, pericolul de a cadea in mandrie e foarte mare...toti sfintii parinti cand voiau sa se nevoiasca isi luau binecuvantare de la duhovnic. Si apoi el e ca si doctorul doar ca pentru suflet...iti poate spune ce ti se potriveste, se poate ruga alaturi de tine sa iti dea Dumnezeu puterea sa duci nevointa pana la capat si altele asemenea. Normal ca pentru ziele obisnuite de post, posturile...si altele asemnea nu avem nevoie de binecuvantari speciale....pentru ca ele au fost special randuite.
Cat despre cum postim...fiecare o face asa cum poate, in primul rand nu mananci de frupt..asta e prima etapa, apoi cine poate nu mananca nimic cu ulei sau tine post negru in special vinerea....dar fiecare sa faca atat cat poate si sa o faca cu bucurie in suflet nu sa se planga sau sa se vaiete.
Va imbratisez cu darg si va rog sa ne treceti si pe noi pe listuta cu rugaciuni: Mirela si Octavian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diazavate spune:

Meda, multumesc si abia astept sa primesc snuruletul mult dorit.

va pup pe toate
Doamne ajuta!

Mergi la inceput