Puiuti de Randunici 2008!! (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Si eu sunt p-aici Tuchi, dar scriu greu ca am copil la purtator , a adormit cateva minute, dar la mine in brate, normal. Ca daca il pun in patut zici ca-l arde. Acum imi studiaza moaca si are o mina foarte serioasa

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Asa deci, sa-mi incep si eu cearceaful ... numai sa scap de pampersu' care a dat peste mine ...

Am revenit:

Adriuta multumesc mult!
Nu am trecut cu vederea mesajul tau despre edeme. Am notat tot

Fetelor multumesc tuturor celor care mi-au raspuns vis-a-vis de acest subiect. Si pt cele interesate am mai aflat de un diuretic f bun: ananasul. Pastilele de ananas de la Abocca sunt f bune.

Olga ai dreptate. Si ca vorbeai de Bulgaria. Sti de unde au luat colegele mele cu PCOS Dexamethasone (e folosit in PCOS)? Din Bulgaria! Yep, din Bulgaria. Ca la noi nu se gaseste.
In legatura cu orele suplimentare ne luam de mana.

Mimo ROI nu are voie sa incalce prevederile legale, dar tu sti mai bine care iti e situatia la sevici si ce poti si ce nu poti sa faci. Eu iti doresc multa putere.
Despre tratamentul meu sa sti ca nu e naturist. Metforminul e cat se poate de alopat. In plus, mai tin un tratament homeopat.

Mami_papa superbissima invitatia de botez. Abia astept sa vad poze de la petrecere. Cred ca va fi un decor...
Despre laptic: AI incercat sa-ti maresti productia cu Galactogil? Poate te ajuta.
Si inca ceva: asteptam poze si impresii despre carutul acela ciumeg.

gecko La multi ani! Anicersare fericita!
Despre faptul ca aveti 2 contracte de case. Nu puteti sa prelungiti contractul deinchiriere de la actuala casa si sa o subinchiriati cand va mutati in noua casa? Ma gandesc ca poate va puteti rotunji venitul.

sovi eu nu am vazut pozele. Mai pui, te rog, o data linkul?

Naty in ce tineti baza de date? Cumva in Access? Sau aveti programe speciale pt asta, eventual vreun soi de sistem ERP simplificat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Vio, ce dragutz si serios e domnul Sean!
Tocmai s-a intors tatl cu fiica, cu osingura inghetata, ca nu mergea bancomatul si n-au avut bani!
Le-am dat eu bani si un sut in fund sa plece sa-mi cumpere si mie una, cu rom si stafide!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

La Multi Ani! si de la noi pentru Gecko si familia ei! Toate cele bune, Gecko!

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

CUSCRA nu am pus poze inca, nu am avut timp, am stat mai mult p-afara zilele astea! tu cum esti?a, si eu am zis ca vin sigur la intalneala de la inceput!
gecko ce zi frumoasa ai avut, dincoloi de oboseala! sunt invidioasa... si eu beau pepsi si cafea cate putin, in ultimul timp, ca nu se mai putea
bravo sean, nu-i mai da drumul la jucarie!!

noi am fost de 2 ori afara azi..am si gatit impreuna cu iub 2 feluri..sunt zombi!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tuchita

Le-am dat eu bani si un sut in fund sa plece sa-mi cumpere si mie una, cu rom si stafide!

poze

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Vio, eu ma laud cu un copil care adoarme singur in pat daca sta pe burta si are suzeta in gura! se uita intai culcat pe spate la jucarii, apoi cand incepe sa maraie il intorc cu fata in jos si adoarme. asta pentru ca i-am si invatat programul de somn si incerc sa nu ratez ora! Daca ratez momentul dupa aceea e mai greu ca se agita mai mult!
problema e ca bona uraste suzeta si vrea sa il dezvete si prefera sa il adoarma in brate, dar fara suzet! Nu stiu cum e mai bine, sa speram ca dimineata va face cum vrea ea si dupa-amiaza cum vreau eu!
Gudinde, Dexametazon e cortizon cu durata medie de actiune, eu il folosesc in spital cand am nevoie, dar nu stiu ce efect benefic ar putera avea la PCOS!
ce-ti mai fac picioarele?

poze

Mergi la inceput

Luny, zici de pepsi si cafea. Eu m-am destrabalat rau in ultimele 2 zile. Alaltaieri noapte, dupa ce mi-au adormit toti (barbat, copil, catel), mi-am tras un pahar de vin, ca avusesem o zi grea cu Sean si m-am relaxat singura cu bautura, ca betivii. Azi noapte am repetat figura ce relaxarea, dar cu niste Pepsi si o tzigara (ooops! ca eu m-am lasat de fumat cand am ramas gravi!), iar azi dimineata am baut o cescuta de cafea (iar oops, ca m-am lasat si de cafea tot cand am ramas gravi).
Acuma gata, e cazul sa ma cumintesc, ca vad ca o iau pe aratura...

Tuchi, al meu nu adoarme singur cu nici un chip. Te invidiez pentru asta. Cu suzeta nu mai vreau sa comentez, ca s-a discutat mult. As spune doar ca daca suzi l-ar face pe Sean sa adoarma singur, i-as da chiar 2!! Dar nici aia nu functioneaza...

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Vio, ma bucur sa aud ca nu sunt singura care se destrabaleaza pe aici!
Cu somnul greu stiu cum e de la primul copil! Eu zic sa o iei incet pe urmele Claudiei care parca incepe sa se mai inteleaga cu Rebecca!
Si mai promiseseCristina niste sfaturi, ce-i drept aplicabile dupa 4 luni, insa cred ca acum se tot uita in oglinda si nu vrea sa ne arate si noua!
hai acum ca diseara dupa baie o sa se strice totul!
intre timp s-a trezit printul, jumatatea cred ca a fugit cu banii si inghetata....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Scuzati absenta,dar am avut zile cam pline.In continuare,avem voma la fiecare masa si intre mese.Ieri,pe canicula aia,ne-a trimis pediatra la un dr la Emilia Irza sa o vada pe Teo.Nu-si explica la prima vedere de ce tot varsa,insa,la control,nu i-a placut dr cum arata fontanela posterioara (este deschisa),si nici soldurile nu-i plac.Asa ca maine,alte drumuri la spital,pentru eco.Nu mi-a stat capul la uploadat poze,asa ca,mai dureaza.Oricum va trebui sa mai primesc poze,fiindca am doar cateva.
Cuscraca te-ai gandit la mine.Barosanelul cum mai este?Mai varsa?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput