Puiuti de Randunici 2008!! (23)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

adriuta...daca invitatia violetei in florida nu te tenteaza...te invit eu in perth, australia. vreme faina (exceptie vara asta in care s-a uscat soparla din mine), transport public bun (exceptie cand ma duc eu la bb control), sistem de asigurari de sanatate pentru toata lumea...hainele cam scumpe si de prost gus...internet...ca o caruta trasa de magar...dar viata relaxata in general...ah da, si cateva oratanii pe langa casa...2 soparle, 3 paianjeni si furnici cata frunza si iarba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gecko,e ATV pt copii,cu baterie...nu pe motorina!
as bea si eu un pepsi....

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE



Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

simo...hai la mine...ca am pepsi cat sa faci baie in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:


Am scris ditamai scrisoarea dar nu cred ca o pot egala pe Adriutza!

Simo,barosanul e scump rau de tot!Iar inscriptia de pe body...no comment!
pacat ca a ramas fara suzeta! stii ca atunci cand vrei sa scapi de suzi ii spui copilului ca a papat-o catelul!
La voi o sa fie chiar pe bune!

Gudinde, despre sistemul medical si educatia pacientilor nu stiu daca are rost sa mai comentez, daca mai pot spune ceva!
marea noastra problema sunt tocmai acesti medici de familie foarte prost pregatiti care nu stiu macar sa deschida urechile si sa receptioneze informatiile noi! Sunt si multi specialisti care nu isi merita locul in spitale, dar atat timp cat exista unul care a stiut sa-ti dea Metformin mai exista o speranta!

Cristina, sa te simti bine la coafor!( pana am scris scrisoare am vazut ca te-ai si intors!
Am vazut ieri pozele tale si m-am topit dupa copiii minunati! Iar tu nu esti chiar asa de grasa!
iar ca solutie pentru amor in conditii propice, sugerez montare de sterilet si mutarea Dariei in bucatarie pe timpul partidei! Ca doar daca e in cosul ei doarme oricum, nu?

Mami_papatot, superba invitatie! Bine ca ai ajuns in cele din urma cu copilul la doctor!
frumoasa rau pensiunea, de fapt zona!desi sotul e de atat de aproape de acolo n-am ajuns niciodata!

Clau, super leaganul!
Olgutza, succes la evaluare!Sofia ta a crescut asa de mult si asa de frumos, e dulcica rau!
Naty, bag de sama ca vrei s-o egalezi pe Butucica la ars ibrice!
Teoretic as putea sa ajung si eu la intalneala dupa ora 17, dar pentru ca depind de randunoi si masina lui( ca in metrou nu ma urc cu amandoi!) nu pot promite nimic!
Prefer sa va fac o surpriza si sa pot ajunge decat sa zic ca vin sigur si sa nu ajung!
Si pentru orice eventualitate, Cafeneaua Actorilor e cea de pe lac? ( Si cine naiba e sefa care si-a uitat copii in Carrefour? ca mi se pare tare greu de imaginat!)

Mimonix nu stiu de ce poza cu gogosi ziceGecko si probabil am ratat ceva in mesajul ei ca vad ca toata lumea o felicita(ori pe ea, ori pe jumatatea ei!)
Nu-mi ramane decat sa zic si euLA MULTI ANI!, nu stiu pentru cine dar sper sa ma prind pana se termina ziua!
Zoze spor la pregatirile de botez!

Roxana sper sa-ti fie de folos punga de medicamente si sa te simti mai bine!
Sovi, n-am apucat sa-ti spun cat de frumosi sunteti toti, Sasha mai ales!

Cleme, maine o sa-ti fie asa de dor de copil ca n-o sa te poti gandi la altceva! dar ca sa nu iti para rau totusi, baga o plimbare prin vreun mall si opreste-te la un film, la un restaurant! Nu ti-e dor sa mananci fara noduri si pe graba?

Alice, ma bucur ca virusul nu v-a doborat!
randunoiul s-a descurcat cu brio si in sfarsit il vad ca se ataseaza de Seb!
Aseara dupa baie asta iar protesta la biberon si a bagat vine el si zice ca nu stiu sa il tin si ca de-aia plange! l-am poftit la aparat si m-am dus sa spal eu copilul mare ( care oricum tanjea dupa mine!) si el s-a descurcat de minune!

Delphinas nici n-am mai apucat sa scriu ca te invidiez un pic pentru sotzul care te pune sa-ti iei cadouri! sa te bucuri de ele!
Ce sa mai zic de ceasul primit deKya a carui imagine tocmai m-a trasnit!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Olgutza dosarul pentru stimulent trebuie sa contina multe acte!eu m-am dus inainte si am luat cererea tip si o listutza cu toate, apoi m-am dus cu toate gata facute si a fost ok! daca vrei ti le zic!
Nu stiu la cate ore de munca ma intorc, teoretic noi suntem pontati la 7 ore pe zi, dar ca rezident nu prea ma cronometreaza nimeni cat stau pe la spital. in general stau cat am treaba! adik daca termin la 13 (mai devreme putin probabil ca atunci se dau dozele de insulina de la pranz!) atunci ma car, daca am treabaa pana la ora 16 pana atunci prestez( desi ma zburlesc pentru ca la ora aia tre' sa fiu acasa ca pleaca bona!)

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si noroc cu tuchi...ca nesimtita de mine uita sa multumeasca pentru urari. azi facem 4 ani de cand ne-am casatorit si luna viitoare facem 11 ani de cand ne pupacim si ne stragem in brate.

gudinde...nu vreau sa te mai amarasc cu "patient education" ce se face in tarile cu un strop de civilizatie deasupra romaniei. de exemplu pe mine cum ma prinde la colt o asistenta, moasa, medic de familie...toti imi baga sub nas pliante cu informatii despre "support groups" pentru mamici, pt proaspeti parinti..etc...numere de telefon unde sa sun in caz ca sunt depasita de situatii etc. si imi aduc aminte cu drag de moasa mea din maternitate (tot moasa se ocupa si de mama si copil dupa nastere) care in ziua in care era sa clachez...oboseala, o gramada de analize pe sarmanul Patrick, icterul ce aparuse, etc...a venit la mine sa ma incurajeze sa plang ca sa imi dau afara tot naduful...si care m-a laudat la fiecare pas bun ce il faceam chiar daca era nimica toata...doar pentru ca stia cat de importanta era incurajarea proaspetei mame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Back in business
Gecko,6350???Bravo, sanatate si la mai multe!
Simo, Dox al nostru a distrus nu stiu cite suzete pina sa plece la tara, remember?
Cristina no , pune poze sa te vedem ce faina esti!
Tuchinu stiu ce sa zic cu lacrimile alea, ca prin unele materiale scrie ca abia la 6 luni trebuie sa te ingrijorezi daca nu apar.Nici Vladut nu plinge cu lacrimi inca dar uneori i se umezesc genele...
Alice, exact asa am patit si noi.Vladutz minca la inceput ca disperatul, uneori si 200 de ml.Acum maninca max 5 mese de 150 ml ceea ce mi se pare cam putin.Pe cutia de NAN scrie ca ar trebui sa manince 5x180 ml iar in Capraru zice 150ml/kg si cum Vladut are 7 kg ar trebui sa bea cam 200ml x5 ori/zi.Dar nu da semne ca e flamind, nu plinge, doarme bine , are peste greutatea standard la virsta lui...so, il las in pace.Singura problema a mea este sa nu se deshidrateze acum , ca s-a facut cald.Ca eu altceva nu-i dau sa bea...

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Gecko sa dea Domnul sa sarbatoriti cati mai multi ani fericiti impreuna si sa va gasiti rostul si consolida familia acolo unde locuiti!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

quote:
Originally posted by mimonix

Back in business
Gecko,6350???Bravo, sanatate si la mai multe!



rectificare...6358...grasanu lu' mama. ma duc sa ii pup sunculitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

mi-am amintit ca mai vroiam sa zic ceva....despre diversificare.
la Ilinca am inceput la 4 luni desi ii dadeam atunci doar san( ma rog a mai durat o saptamana pana sa ma conving ca nu am lapte destul si ca ea urla de foame!).
acum la seb sunt un pic nehotarata ce sa fac pentru ca inca manca prost laptele, cam 150ml in cinci mese!
sufletul meu de mama spune ca inca nu e pregatit pentru asta, comoditatea ma indeamna sa aman pana cand ne intoarcem de la mare( o sa aiba 5 luni!) si in plus doctorita e de aceeasi parere cu mine( adik pot sa aman pana la 5 luni chiar daca e pe lapte praf!)
inca nu m-am hotarat ce sa fac, as fi vrut sa ii dau eu de cateva ori pana plec la treaba( adik sambata si duminica, maine nu imi vine ca e dupa vaccin!), ca teoretic se incepe dimineata...
Pentru bona ar fi destul de greu sa fiarba si sa paseze dimineata cand e si cu Ilinca printre picioare...in iulie oricum o trimit pe Ili in vacanta la bunica si o sa fie mai simplu!
Iar de inceput eu voi incepe cu supa de legume, intai morcov di dovlcel si apoi om vedea!


mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput