Puiuti de Randunici 2008!! (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty,

Ma bucur ca-l citesti. Sunt foarte multe lucruri interesante acolo.

Problema cu el este ca-i in acel format pdf care nu e foarte facil de citit, mai ales de o mamica care nu are timp sa-l ia la puricat (asa cum are o matusa) si ar prefera o informatie mai concisa, un soi de rezumat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Asa e, matusico Gudinde -si nici sa-mi consum tot tonerul si hartia printand nu-mi convine. Asta e, citesc pe bucati. Si citesc acum la greu si subiectul "Diversificarea" de la Parintii intreaba...Ma fac doxa pana o diversific pe Iulia -de altfel, asta mi-e genul, ce fac sa fac stiind beton despre ce e vorba, altfel nu ma bag. Ori, dupa toate opiniile, nu am de ce sa ma grabesc inca cu diversificarea asa ca am timp de studiu (in Gradina Botanica-unde insa fata mea nu ma lasa deloc sa citesc, daca nu e carutul in miscare, si nu miscare pe loc ci MERS intins, ma pedepseste aspru )

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Eiii ... ea se gandeste la silueta ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gudinde,merci mult de grija !!!esti o scumpa!!maine o sa ii scriu,ca azi mai am de facut baie lui David,sa-i dau mancare si ....sunt franta!!!si nu am umblat aiurea,ci am fost cu copii in parc,apoi la bunici...
Cuscra,cum se simte Teodora?cum a fost la dr?
Naty,te intrebasem ceva...da ,vad ca nu-mi zici nimic
Luny,scump Mufa

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Simo, de morcovi?...Pai daca m-ai fi citit ai fi vazut ca toata ziua numai diversificarea m-a preocupat. Si ca toate fetele incearca sa ma convinga sa NU ii dau suc de fructe. Cred ca totusi suc de morcovi ii voi da, tinand cont ca a mai avut de a face cu morcovii din HN 25 si marul il las pt mai tarziu. Asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau; tu ai copil de 3 luni alaptat exclusiv la san, foarte grasut, CHIAR mi se pare aiurea sa-i adaugi prea mult in plus; doar asa, un pic de suc de-asta ca sa-i mai astamperi foamea, asta apropo si de spatierea meselor. Totusi, si Tuchi are dreptate, e logic: daca se invata cu gustul dulce al fructelor, va primi greu supa si legumele mai tarziu...
Deci zau ca nu stiu ce sa-ti zic. O sa-i dau morcovi si-ti povestesc.

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Dati pe National Geographic, e emisiune despre copii in primul an de viata

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,sper ca nu te-ai suparat....ca ma tot gandeam sa-i dau o zi suc de mere,o zi suc de morcov,da ,cred ca-i fac varza stomacul!il sun maine pe pediatru sa-l intreb!el imi zisese de 1 luna sa-i dau suc ....nu mai stiu ce sa fac,ce sa cred!!!te

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Simo daca e pediatru' ala care ti-a spus ca laptele tau e de vina pt trigliceridele marite ale Barosanelului, mai bine pune intrebarea in PM-ul pe care-l scrii maine.

Mergi la inceput

Tot ce-ti pot spune e ca pediatrul meu a zis sa-i dau intai suc de morcovi, apoi sa ADAUG mar (adica amestecate) si mai tarziu cateva picaturi de portocala. Dar, ti-am zis, eu incep cu o luna mai tarziu decat mi-a zis si ii dau numai morcov.
Fug la Nat Geo, ca iulia inca doarme, dar TOT va trebui spalata, nu scapa...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Naty - multam fain de aprecieri, dar nu-s chiar asa fantastica, pentru ca nu fac multe lucruri pe care le faceti voi, de exemplu eu nu calc lenjerii, camasi, lucruri de bebe. Calc doar la nevoie, atunci cand imbrac. Nu scot copiii dimineata afara. Asta e marele meu regret, am intors-o pe toate fetele, mi-am facut tot felul de scenarii, degeaba, nu reusesc sa gasesc o ora in care sa-i scot pe amandoi afara dimineata. Dar intr-adevar, este un mare plus in toata treaba asta cu organizarea - mi-i mai usor mie sa le fac pe toate, daca am un program bine definit, stiu ca atunci cand il pun pe Vlad la somn, chiar o sa-mi adoarma, cand ii dau sa manance, chiar o sa manance (cand nu ii ies dinti ), iar pentru copii e importanta o rutina zilnica, pentru ca le ofera un sentiment de siguranta.
Iar despre faptul ca multe dintre noi ne plangem de una alta, e perfect normal. Mai ales daca e vorba de primul copil. Sa ma fi vazut pe mine cum eram la Vladic! Dezastru! Acum privesc lucrurile mai detasat, nu mai sunt deloc stresata, si mi se pare ca e foarte usor sa-l cresti pe al doilea, mai ales daca primul copil a fost unul problematic, iar Vladic a fost. Asta m-a calit foarte mult. Nu pot spune ca Daria e un bebe model, care sa doarma si sa manance. Face figuri si ea destule, dar comparativ cu Vladic la varsta ei, e un copil minune.

Sovi - nu este din cartea aia. In cartea aia gasesti doar niste recomandari generale privind sanatatea copilului. In schimb sunt o groaza de site-uri rusesti cu tot felul de info interesante, astfel incat de multe ori mi-a parut rau ca nu pot impartasi si voua tot ce citesc din cauza barierei lingvistice. Daca as avea timpul necesar, zau ca m-as apuca de tradus, dar...

Tuchita - si Ilinca se intampla sa se mai trezeasca pentru laptic???

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput