Puiuti de Randunici 2008!! (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty se pare ca fata a avut azi un apetit considerabil. Sa vezi ce mare o sa creasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

ma-ntorsei si eu de la plimbare! Ilinca e inca jos ca trebuie lustruit bine toboganul din fata blocului, eu am urcat sa-i fac niste paste in speranta ca nu ma va mai bate la 3 noaptea pe umar ca vrea laptic!
Seb vorbeste cu jucariile si asteapta cuminte baita!
Luny, am admirat baietii! Eu nu zic ca Naty sa-ti iei cantar ci sa schimbi policlinica!
tre' sa plec ca se pare ca jucariile nu mai vorbesc !

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Gudinde, Sovi !!
Tuchi, policlinica e relativ schimbata, dar e departe, asta era in drumul nostru spre parc doar, si oricum de ea apartinem ca sector...
naty fir-ar mama ei de policlinica, si a lui de cantar!!..daca e aproape de casa, am zis ca poate-poate..

D-lor doctor, are ceva daca ii dizolv pastila de Vigantolette intr-o lingurita cu Gripe Water??..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by tuchita
Luny, am admirat baietii! Eu nu zic ca Naty sa-ti iei cantar ci sa schimbi policlinica!

Luny, eu stiam ca Vigantoletten se poate dizolva in apa sau ceai, deci merge!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by natynic

quote:
Originally posted by tuchita

Luny, eu stiam ca Vigantoletten se poate dizolva in apa sau ceai, deci merge!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

sar'mana!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Naty 190?!? pai a mea si in cele mai bune momente ale ei abia maninca 150... si vezi zici ca esti depresata, lasa ca trece si asta, important e ca Iulia e sanatoasa, frumoasa si fomista.
Luny poate e mai bine ca nu l-ai cintarit sa nu te deprimi mai rau, oricum cred ca a mea e cea mai slabuta de pe ramurica, lunar ia doar 730-750 g, nu care cumva sa-si strice silueta
Gudinde iti trimit datele mai tirziu, pt ca am fost o singura data la el cind avea pitica 2 saptamini si atunci cu masina, astept sa vina randunoiul din dotare acasa si-ti dau datele cu exactitate pt ca el stie mai bine.
Intre timp mi-am recuperat si eu una bucata copil, care a venit rupta de oboseala, a facut baie si s-a culcat, gata s-a terminat cu distractia.

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

lyvy ca tot am vorbit de Dexamethasone. O colega de la topicul de PCOS tocmai il cauta. Tu stii cumva daca este macar vreun zvon ca va aparea prin farmacii?

Mergi la inceput

Gudinde : Dr Burloiu-cabinet str. Barbu Vacarescu nr 19 (Centrul de optica medicala OPTISTAR); tel programari: 310.91.85, 316.86.66, 330.43.18

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by natynic

Gudinde : Dr Burloiu-cabinet str. Barbu Vacarescu nr 19 (Centrul de optica medicala OPTISTAR); tel programari: 310.91.85, 316.86.66, 330.43.18

Naty
Iulia mea

S-a mutat la doi pasi de mine si eu nu stiam!
Rusine sa-mi fie! Da mare, mare de tot.

Naty multumesc mult de info

Mergi la inceput

Cleme, nu-ti imagina ca asa mananca mereu, in nici un caz; dar am observat ca masa asta de pe la 6-7 seara e totdeauna cea mai copioasa la ea; cea mai "slaba" e cea de dupa baita sau de dimineata devreme.
M-am apucat de citit ghidul OMS de alimentatie a sugarului si copilului mic. F interesant (si, de fapt, stiam dar ignorasem): orice tip de ceai inhiba absorbtia fierului; ori eu inca trebuie sa-i dau Iuliei fier Haussmann, pe langa fierul continut in formula de lapte, ea fiind inca la limita anemiei dupa ce in spital a primit 2 transfuzii; pe analizele facute la Grigore Alexandrescu cand a fost internata de Pasti tot la limita anemiei era. Ceea ce-mi confirma ce simtisem instinctiv-sa nu-i dau ceai.

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput