Puiuti de Randunici 2008!! (23)
Raspunsuri - Pagina 18
tuchita spune:
ma-ntorsei si eu de la plimbare! Ilinca e inca jos ca trebuie lustruit bine toboganul din fata blocului, eu am urcat sa-i fac niste paste in speranta ca nu ma va mai bate la 3 noaptea pe umar ca vrea laptic!
Seb vorbeste cu jucariile si asteapta cuminte baita!
Luny, am admirat baietii! Eu nu zic ca Naty sa-ti iei cantar ci sa schimbi policlinica!
tre' sa plec ca se pare ca jucariile nu mai vorbesc !
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
luny spune:
Gudinde, Sovi !!
Tuchi, policlinica e relativ schimbata, dar e departe, asta era in drumul nostru spre parc doar, si oricum de ea apartinem ca sector...
naty fir-ar mama ei de policlinica, si a lui de cantar!!..daca e aproape de casa, am zis ca poate-poate..
D-lor doctor, are ceva daca ii dizolv pastila de Vigantolette intr-o lingurita cu Gripe Water??..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
quote:
Originally posted by tuchita
Luny, am admirat baietii! Eu nu zic ca Naty sa-ti iei cantar ci sa schimbi policlinica!
Luny, eu stiam ca Vigantoletten se poate dizolva in apa sau ceai, deci merge!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
quote:
Originally posted by natynicquote:
Originally posted by tuchita
Luny, eu stiam ca Vigantoletten se poate dizolva in apa sau ceai, deci merge!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
sar'mana!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cleme spune:
Naty 190?!? pai a mea si in cele mai bune momente ale ei abia maninca 150... si vezi zici ca esti depresata, lasa ca trece si asta, important e ca Iulia e sanatoasa, frumoasa si fomista.
Luny poate e mai bine ca nu l-ai cintarit sa nu te deprimi mai rau, oricum cred ca a mea e cea mai slabuta de pe ramurica, lunar ia doar 730-750 g, nu care cumva sa-si strice silueta
Gudinde iti trimit datele mai tirziu, pt ca am fost o singura data la el cind avea pitica 2 saptamini si atunci cu masina, astept sa vina randunoiul din dotare acasa si-ti dau datele cu exactitate pt ca el stie mai bine.
Intre timp mi-am recuperat si eu una bucata copil, care a venit rupta de oboseala, a facut baie si s-a culcat, gata s-a terminat cu distractia.
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
gudinde spune:
lyvy ca tot am vorbit de Dexamethasone. O colega de la topicul de PCOS tocmai il cauta. Tu stii cumva daca este macar vreun zvon ca va aparea prin farmacii?
natynic spune:
Gudinde : Dr Burloiu-cabinet str. Barbu Vacarescu nr 19 (Centrul de optica medicala OPTISTAR); tel programari: 310.91.85, 316.86.66, 330.43.18
Naty
Iulia mea
gudinde spune:
quote:
Originally posted by natynic
Gudinde : Dr Burloiu-cabinet str. Barbu Vacarescu nr 19 (Centrul de optica medicala OPTISTAR); tel programari: 310.91.85, 316.86.66, 330.43.18
Naty
Iulia mea
S-a mutat la doi pasi de mine si eu nu stiam!
Rusine sa-mi fie! Da mare, mare de tot.
Naty multumesc mult de info
natynic spune:
Cleme, nu-ti imagina ca asa mananca mereu, in nici un caz; dar am observat ca masa asta de pe la 6-7 seara e totdeauna cea mai copioasa la ea; cea mai "slaba" e cea de dupa baita sau de dimineata devreme.
M-am apucat de citit ghidul OMS de alimentatie a sugarului si copilului mic. F interesant (si, de fapt, stiam dar ignorasem): orice tip de ceai inhiba absorbtia fierului; ori eu inca trebuie sa-i dau Iuliei fier Haussmann, pe langa fierul continut in formula de lapte, ea fiind inca la limita anemiei dupa ce in spital a primit 2 transfuzii; pe analizele facute la Grigore Alexandrescu cand a fost internata de Pasti tot la limita anemiei era. Ceea ce-mi confirma ce simtisem instinctiv-sa nu-i dau ceai.
Naty
Iulia mea