Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 60

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

crisarh, zis si facut!!!!!!
nu am facut laparo, mi-a zis de laparo dupa 3 luni de monitorizari, eu am facut numai una, cu toate ca eu as vrea sa-l conving sa grabim putin lucrurile. Luna iunie oricum o pierd la monitorizari ca plec in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mada, un pupic de la mine pentru tine ca sa iti treaca supararea. Si tu esti cu noi, cum nu?

Ubi, ma bucur ca n-are sotu probleme cu facutul spermogramei. Pe al meu a trebuit sa il toc 2 ani la creier ca sa se duca sa si-o faca, apoi nu-l mai opream (a facut-o de doua ori si urmeaza a treia cat de curand).

Pupicesc toate fetele si va urez we placut! Ne vedem luni si astept vestile bune!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

fetelor, vin si eu la laparo cu voi. eu sunt la a doua luna de monitorizare si as mai face o luna-doua si pe urma sa trec direct la laparo.

intre timp al meu sot trebuie sa repete spermograma ca sapt viitoare se fac 3 luni de la ultima si sa vedem si noi pina la urma care e nr real de gigei ca prima data au iesit 2 mil si a doua oara 68 mil, ceea ce inseamna o diferenta foarte mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor l-am sunat pe tutu. asa ca incepe iarasi lupta cu infertilitatea dupa o pauza de 2 luni. sper sa o inving de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rocsy..ascute bine sabiile si treci la , sigur ai sa iesi victorioasa .Bagam o majoreta, doua si pentru tine?

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

mada , cum.......eu astept sa ma bucur de trei ori, pentru fiecare:.
felix, din fericire nu am avut probleme cu sotulica pe tema spermogramei, e foarte nerabdator cu bebe si in plus el e curios daca Matei o sa-i spuna daca sunt mai multi Y decat X .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

quote:
Originally posted by mada23

si pe mine de ce nu ma bagati in seama
Magda si eu sunt din grupul vostru, cu spermograma la purtator

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mada, esti de-a noastra iubita !!!
Si sper ca saptamana viitoare sa vezi dublu II !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by felix76

Magdita fata desteapta! La asta nu m-as fi gandit!

Pup,

Felix

Si sunt si blonda

Doamne ajuta tuturor
magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, la voi a dat tribullus rezultate? s-a modificat cu ceva spermograma? Si sotul meu acum ia tribullus, dar inca nu am facut spermograma.
Vreau sa va spun ca dupa o cura de 1 luna si ceva cu ceai de napraznic, nr spermatozoizilor a crescut, mobilitatea a fost la fel, dar au fost mai multe forme atipice. Acum nu mai ia napraznic...
sunt curioasa daca se imbunatateste spermograma.
Andreuk, bafta mare! Sper sa iti reuseasca inseminarea.
Inco o intrebare mai am: cum se voteaza capitolul? ca eu inca nu am descoperit..

viitoare cu

Mergi la inceput

Tamaryllis, iti pot spune ca in cazul nostru tratamentul cu tribullus si zinc a dat rezultate. Asta ne-a spus-o chiar dr.Matei. In octombrie anul trecut sotul meu a facut prima spermograma la dr.Matei si rezultatul nu a fost "stralucit", vorba lui Tutu : astenozoospermie. In urma acestui tratament timp de 4 luni, pe 12 aprilie cand am facut IA, dr.Matei ne-a zis ca stam bine, nu mai sunt probleme. Asa ca a dat rezultate cu siguranta. Si de la mine putere ii dau in continuare tribullus si zinc, ca rau nu are cum sa ii faca
Ca sa votezi subiectul, ai sus, la inceputul paginii, o casuta cu evalueaza subiect. Apesi acolo si alegi stelutele.

Doamne ajuta tuturor
magdita

Mergi la inceput