Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 60
Raspunsuri - Pagina 7
ubirica spune:
Felix, stiu ce zici si abia astept sa-i aflu calitatile lui sotulica, insa de la prima consultatie pana in prezent Tutu mi-a spus sa am rabdare cu spermograma si ca imi spune el cand sa o fac, ma rugam de Tutu sa-mi dea o perioada mai lunga de
, ca sa facem spermograma sau sa-i dau macar o aspirina.... la fiecare eco, abia la ultima vizita mi-a spus ca daca dupa monitorizarea asta nu iese nimic sa-l trimit.
Am vrut sa ascult sfatul vostru asta ca sa putem afla cat mai multe necunoscute insa,inainte de a incepe monitorizarile sotulica a fost pelecat, in timpul monitorizarilor nu aveam cum sa o faca din cauza frecventei contactului. Pana sa dau de voi pe forum si sa aflu mai multe detalii, toti ceilalti doctori imi date-au pas pentru ca nu implinisem 1 an de incercari nereusite, asa ca urmeaza saptamana viitoare sa se duca, sau nu (daca aflam veste buna despre bb.
felix76 spune:
Ubi, poate reusiti luna asta, ar fi super! Scapati de toate stresurile... Daca nu, cu el de manuta la dr. Matei.
Ce-i drept, noi incercam de catva timp sa facem bebi, de aia eu am vrut sa ma duc la Tutu cu temele facute, adica si cu spermograma sotului... Si bine am facut ca sotulica nu statea prea roz.
Sper din tot sufletul sa ne dai vesti cu liniute!
Felix
lalitica2000 spune:
ubi, e tare curios ca nu te-a intrebat Tutu de spermograma de la prima intalnire.Stiu ca el la prima consulatie iti si spune sa-ti trimiti sotul la IDS la o spermograma, in caz ca nu ai deja una facuta. Si-o fi schimbat el tactica intre timp, cine stie. oricum, prestati la indicatiile lui, si o sa iasa gemeni pina la urma ![]()
oare cat ma tine reclama asta? e adevarat ca nu mai apare asa des ca la inceput, dar tot ma streseaza cateodata cand se baga peste ce sriu si nu mai vad ce scriu.
ubirica spune:
Da ar fi super, sa reusim, nu e frica sau de jena spermogramei, partea nasoala e ca sotulica e mai mereu plecat din localitate, nu e tot timpul in Bucuresti, si mai nou isi aranjeaza deplasarile in functe de menstruatia mea.
ubirica spune:
lali, m-a intrebat inca de la prima consultatie Tutu si mi-a scris pe un biletel, pe scurt informatii despre mine, depre sotulica, varsta si atunci mi-a spus ca spermograma... cand imi spune el. La prima vizita mi-a incercuit pe biletel acolo unde scria prescurtat 2 av la cerere....
crisarh spune:
Va salut si eu fetelor si va pup pe ziua de azi!Sunteti tare vesele si imi place de voi.Sper ca luni sa dau o veste buna, de azi dim m-au luat simtome de cm sau poate nu, dureri in zona ovarelor, ameteli, si ceva greturi. La mine sunt simptome noi, ca dupa sarcina s-a schimbat total totul, inainte aveam altfel de dureri acum sunt altfel, inainte venea intre 25-30 zile, acum vine fix la 26 de zile (de 3 luni in coa'). Acum la pranz m-au lasat, sunt ok. Orice ar fi, numai bb sa fie.Ubi, daca luni nu vine bb nici la noi, ii trimitem si pe sotul meu si pe al tau impreuna la spermograma. Nici pe noi nu ne-a trimis Tutu pana acum, desi i-am tot zis. Iar daca nu ai facut laparo inca (nu am retinut) mergem impreuna luna viitoare.
Va pup si la multi bb-ei
aspiranta la
felix76 spune:
Crisarh, hai vino cu doua liniute! Deschide tu lista cu gravidute pe luna iunie!
Pup,
Felix
magdita spune:
Ubi
, Crisarh
, fetelor presimt eu ca ne pregatiti surprize cu ochisori
. Sper sa am gura aurita ( sau scrisul aurit
) si sa ne spuneti saptamana viitoare ca sunteti
. Tot citind ce ati scris, am ajuns la concluzia ca dr.T nu v-a trimis sotii la spermograme pentru ca ati mai avut sarcini, logic. Noi nu am avut nici o sarcina si incercam de cativa ani, aici vorbesc de Feli, Lali si subsemnata![]()
Oricum ar fi, sa apara 

, ca ce-i mai asteptam...
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze