Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 60

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

aoleu cum am scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rocsy....luna trecuta puneam si eu aceeasi intrebare, ma dereglasem rau de tot, curgea putin , cateva pete, dar am numarat normal, am luat ova-mit in a 5-a zi de cand au aparut primii stropi si a fost bine.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

mada atunci asa fac si eu. mie mi-a venit aseara tarziu asa ca nu voi pune la socoteala ziua de ieri. azi zic z 1. si sa vedem ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Dragele mele, am vesti bune. Am reusit sa intru ieri la dr.T pe la 8 seara, dupa ce am avut o prima tentativa la 2.30 (dar am plecat ca erau 15 persoane inauntru, cred, si el nici nu venise inca).

Valorile in z6 sunt asa: E=6,8 , OS: 15,2 , OD: 17,8. Mai merg diseara sa vedem cum arata, oricum ieri am facut ultima injectie si mi-a miscorat doza la 1 fiola.

Va pup si multumesc ca va ganditi la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Rocsy, imi pare rau iubita pentru z1. Acum am observat ca tie nu ti-am scris in dimineata asta. Iertare cer Trebuie sa ai incredere ca va urma o IA norocoasa ! Tinem pumnii si fii optimista !

Mersic pentru vot.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Mmc_nd, super vesti !!! Doamne ajuta sa iti reuseasca IA, ca avem mare concurs si concurenta e acerba !
Bafta diseara la eco si asteptam vesti in continuare.

Cristina38, mersic pentru vot.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

mmc, super vesti , bafta in continuare!!!

felix, imi palce ca esti perseverenta, si eu ca tine: si in ghips de as fi, tot nu as rata momentul !!

mada, hai ca m-ai convins, ma inscriu si eu la concurs, dar daca castig nu am cum sa imi primesc coronita , ca eu nici la aspirante nu sunt trecuta .

lali, indiferent ce ar fi fetita/ baietel numai sa iasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

mmc...super vesti, sa o tii tot asa
Ubi..."no problem" te trecem acusica : Magdita te rog rezolv-o pe doamna

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Of, Lali, cred ca m-am zapacit, citeam in diagonala azi noapte
Magdita, valori nu mi-a zis Tutu ca oricum, n-a fost monitorizare, era prea tarziu, a fost doar un consult, sa ma asigur eu ca totul decurge bine si sa "aranjez" o monitorizare pentru urmatorul cm. Ah si sa-i cer si parerea despre FIV, daca situatia e atat de uratica pe cat am vazut si eu si mi s-a spus. Se pare ca toti au aceeasi parere si inca nu am rezultatele hormonale...sper sa nu fac un cocktail cu si mai multe belele

P.S. ramaneti tot f. rapide pentru puterea mea de a tine pasul

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreuk spune:

Buna fetele!
Am ramas tare in urma vad, sunteti f harnice.
Eu am lipsit motivat, ieri am facut inseminare artificiala!
Am 1000 de intrebari...Le pun aici si sper din tot sufletul sa imi raspundeti ca de fiecare data, chiar daca nu sunt un membru asa activ al forumului ca voi.
1.Peste noapte am avut o scurgere roz-maronie abundenta(mult mai abundenta decat lichidul din eprubeta).E normal?
2. Ma doare burta in zona uterului, ca dupa histerosalpingografie...E normal?Cand trece?
3.Pot sa mai beau cafea?Macar o cescuta mica mica/zi?
4.O tigara-2/zi??
5.Am facut inseminarea la 26-27 ore de la pregnyl din motive de doctori f ocupati.Credeti ca e prea tarziu???Tutu mi-a facut eco inainte de a ma insemina si ambii foliculi se sparsesera.
Cam atat deocamdata....
Va pup, si inscrieti-ma si pe mine la concursul pt luna iunie!Sper ca peste 14 zile sa ma bucur alaturi de voi!

Mergi la inceput