Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 60
Raspunsuri - Pagina 18
ubirica spune:
georgia, am vazut si eu ultimile secvente, insa doctorul ala T, era chipes, nu gluma: RICHARD GERE.
ubirica spune:
Fetele rezultatul este 0.00
. S-au dus sansele si luna asta. Trebuie sa insist la Tutu sa -mi faca laparo cat de repede posibil, trebuie sa-l verific pe sotulica, sa luam masuri ca nu se mai poate. Imi pun mari sperante in laparo.
Programarea la laparo dureaza mult?
mada23 spune:
Ubirica...
, esti pe drumul cel bun , o sa fie bine, trebuie sa ne pastram speranta, putea sa fie si mai rau 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

ubirica spune:
merci Mada,
, curios e ca m-am linistit instantaneu cum am aflat rezultatul. M-am obisnuit cu gandu cred, sincer nu o mai vad ca pe o tragedie. Vreau neaparat laparo, nu stiu cum s afac sa grabesc lucrurile!!
aerlilian spune:
Off,Ubirica ,capul sus si cu toate fortele inainte!!!Sa nu te descurajezi si sa faci tot ce zice Tutu ca sa fie bine!!!O sa vina bebe,pt ca ni-l dorim prea mult!!!
mada23 spune:
Ubi...cred ca cel mai bine este sa mergi sa vb cu el la cabinet, obtii mult mai usor programarea.inainte de pasti cand am fost la monitorizare venise o tipa special pt progarmare, ii trimisese sms dar nu primea raspuns,a programat-o in saptamana aceea.merita sa incerci.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

ubirica spune:
da mada, cred ca asa am sa fac, ma duc saptamana viitoare poate reusec sa-l conving pentru sf lui iunie sau inceputul lui iulie. E clar ca ovulez, e clar ca nimeresc perioada, trebuie sa merg mai departe cu investigatiile sa aflam cauzele si sa le tratam. Eu peste 10 zile plec in concediu. Sper ca pana atunci sa apucam sa aflam si de spermograma.
crisarh spune:
[quote]Originally posted by felix76
Crisarh, pe mine m-a ajutat foarte mult sa vorbesc cu fetele, aici pe DC. Daca stai singurica intr-un colt si nu comunici cu cineva care stie prin ce treci, este mult mai greu. Asa, ne incurajam una pe alta, ne bucuram, ne intristam si ne ridicam reciproc moralul. Pentru mine face foarte mult sa fiu aici, impreuna cu voi!Deci, chiar daca te napadesc rusii si ai trairi mai nasoale, noi suntem aici sa te ascultam!

, ca sa mai treaca supararea. Si eu sunt convinsa, 100% ca vei fi mamica repede! Si noi toate, delatfel!FelixAi dreptate Felix, dar cand va vedeam asa optimiste si vesele nu imi venea sa va intristez cu durerea mea. Am incercat sa fiu si eu cat mai optimista in restul zilelor, dar in ziua cand vin uratii nu pot sa vars macar o lacrima si sa fiu furioasa, probabil ca nu o sa trec niciodata peste si poate si cand voi avea copii o sa imi aduc aminte prin ce am trecut, asta este, nu cred ca se poate uita. Va multumesc pt sustinere, sunteti tare dragute si pentru asta va veni si la voi si la mine bb-le dorit.Am sunat azi la Tutu dupa ora 14.00 intr-o disperare pt laparo, dar nu a raspuns, stie cineva ceva de el? Ma grabesc ca vreau un bb. Maine dim iar stau cu telefoanele pe el.

aspiranta la
zuzulina spune:
buna seara stimate doamne
sunt o aspiranta la titlul de mamica, va citesc de ceva timp dar nu am indraznit sa scriu pana acum; vad ca sunteti paciente la tutu si as vrea sa va intreb si eu ceva:mi-am facut niste analize la sange : am chlamydia si prolactina marita, stiu ca tutu este pentru infertilitate si as vrea sa va intreb fiindca il cunoasteti, daca credeti ca m-ar primi si pe mine cu o astfel de problema minora fata de alte paciente; bine eu sper sa nu am si alte probleme
va pup si va doresc o seara buna