Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 60

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreuk spune:

Fetili, daca fac fufu diseara imi trece durerea de burtik?Cred ca numai daca iau si un nospa
Crisarh, nu mai fi supi ca luna viitoare o sa fii gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ce ma mai distrati fetelor cu fufu asta. imi place tare mult noul cuvant drept pentru care l-am adoptat in vocabularul meu.

mada, as fugi io dupa el, tot mancand pamantul, dar datoria ma tine tintuita aci in fata calculatorului...

magdita, al meu sot ar fi mai mult decat incantat daca l-as lega cu catusele alea roz si as profita intr-una de el. si asa imi tot spune ca nu-l folosesc la maxim, ca il tot pun cate o zi-doua pe stand-by.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

lalitica,... sotiorul meu , cand am inceput monitorizarile la Tutu si i-am spus de regula cu 1 zi 2 pauza mi-a zis ca fac misto de el:
'si cu banii dati, si pe drumuri si nefufu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

am crezut ca numai al meu vrea fufu toata ziua dar vad ca nici ai vostri nu se lasa mai prejos.
acum eu sunt z 4 maine incep clomifenul deci fufu pauza asa ca mai usor fetelor ca feceti pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

hei pun taxa pe fufu
m-ati inveselit, am mai iesit putin din starea aia tampita de raceala

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

mada, tu nu cumva ai somnolenta de la bebei?
Mada, sa stii ca ma angajez la plata de impozit pe fufu, dar numai daca e fufu cu profit, asa pe fufu in pierdere nu se poate
Stie cineva pana la urma cand pleaca Tutu in concediu?, vad ca s-au facut programari la el pentru iunie, eu una mi-am programat concediu tot in iunie ca sa prind cat mai multe luni de monitorizari consecutive la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

...e de la raceala sigur..nu stiu ce sa zic nu vreau sa-mi fac sperante pea mari, incerc sa fiu realista si sa nu bag in seama toate semnele pe care le am.
cum o vrea Bunul Dumnezeu, mai sunt 3 zile de asteptat.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

cred ca e o chestie generala la barbati. mai toti sunt ahtiati dupa fufu

mada draga, te asteptam peste 3 zile cu vesti bune.

trebuie sa sparga cineva gheata si sa dea drumul la gravidute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Buna fetelor,
Stie vreuna dintre dvs. daca dl. dr. Tutunaru va fi la cabinet, luni, 09.06.2008?

Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

vai cu atata treaba uitam sa va zic ce e mai important ...
a fost un film , la pro tv , cu un dr gineco .. dr t ...si era o "turma " de paciente isterice la usa lui ... si radeam cu sotulica , ie-tete draga "coincidentiune" caci si lui tutunaru , tot dr t i se zice ... mei , am ras de numa ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput