Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 60
Raspunsuri - Pagina 11
anaconda2 spune:
Buna fetelor . azi mi-a facut chiuretajul.... Luna viitoare s-a hotarat sa-mi opereze si uterul , pana la urma .
abia peste 2 luni sau mai bine , o sa ma apuc iar de inseminare .
tamaryllis spune:
imi pare rau anaconda. sper sa te refaci cat mai repede si fizic si psihic si sa fii increzatoare ca data viitoare va iesi bine.
crisarh spune:
La multi ani bb_wanted!!! si sa vina bb cat mai repedeOfff, insanatosire grabnica Anaconda si sa fii tare, sa speri in continuare ca bb va veni.
aspiranta la
mada23 spune:
'Neata
Mersic pentru ceiutz Feli.
Am racit si ma doare gatul rau
, am dormit in reprize azi noapte
, bag un ceai de lamaie si un paracetamol si poate imi mai revin.
Un saptamana minunata sa aveti!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

ubirica spune:
bebe 2008, multumesc pentru experienta impartasita, nu exclud ca sotulica sa aiba probleme cu gigeii, acum doua luni a fost diagnosticat cu dermatrita, pe fond de stress, deci poate ca stresul i-a afectat si
, tie ce ti-a descoperit tutu la laparo?
Eu tot incerc sa-mi caut o afectiune, cum ma inteapa un ovar ma gandesc ca am endometrioza, sau poate am trompele infundate, parca nu mai am rabdare pana ma programeaza si pe mine la laparo, sa stiu si eu clar ce am si sa ma tratez.
crisarh, mada, scoatem galeria:

felix76 spune:
Myry, sa-ti creasca mare si sanatoasa domnisorica! Sa va bucurati de pui!
Anaconda, imi pare rau ca s-a intamplat asa. Este bine ca s-a hotarat Tutu sa opereze sinechia aia din burtica ta, spar ca dupa operatie sa ne spui repede ca ai facut ochisori!
Crisarh, hai sparge tu gheata, ar fi o veste suuuuper! Cand faci testul? Din cate vad eu tu ovulezi cu ovarul drept! Nu-i regula sa ovulezi o luna cu unul urmatoarea cu celalalt... Eu am ovulat mai mult cu stangul, asta ma si intepa. Ma gandeam ca dreptul nu "produce" nimic dar a treia luna a ovulat si el desi nu ma intepa la ovulatie...
Andreuk, ma bucur ca ai scapat repede! Sa vii cu doua liniute!!!!
Bb_wanted, ma bucur ca Tutu ti-a dat vesti bune! Ti-a pus vreun diagnostic? Chiar daca e cu intarziere iti spun "la multi ani!"
Georgia, vezi ce activitate avem pe forum? Mai e putin si ajungem la capitolul 61... Haideti fetele, anuntati gravidutele acestui capitol!!!!
Ubi, intr-adevar stresul afecteaza gigeii foarte tare. Si sotul meu e mai stresat din nascare iar spermograma lui n-a iesit tocmai buna.
Mada, sper sa te vindece ceiutul meu! Fa-te repede sanatoasa ca imediat vine bebi!
Magdita, Rocsy 

Pupici la fetici,
Felix
georgia_c spune:
m'neata
buna cafea , felix .. buna buna ...am vazut ca sunteti tare harnicute ...ma intrebai de cd .. n-am apucar sa descarc filmuletul de pe net
anaconda ... imi pare atat de rau ...
mada23, baga si niste vitamina c
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein