Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 8
SunSmile spune:
Pfuuuu, apuc si eu sa va mai citesc....
Irda este o comoara Antonia!!! Minunata, pura, perfecta!
Iar tu o mamica frumoasa si fericita! Sa va dea DD numai bine!
Linea nigra...am, a aparut de vreo 2-3 sapt dar nu e asa pronuntata. Mai maro e buricul. Si am si puf da' asta e.
Vergeturi n-am nicaieri si sper sa nici nu am "placerea".
Biri tin pumnii sa vii cu vesti bune de la cardiolog! Sunteti oricum mereu in gandurile mele! Pup tare fata!
Eu am avut o ziiii...eu trebuia sa fiu la niste conferinte in Italia si Germania acum dar seful meu a uitat sa-i anunte pe cei de acolo ca nu merg. Si drept urmare a trebuit sa fac macar rapoartele, plus sa termin evaluarile oamenilor, plus sa mai si calc hainutzele printre picaturi. Apoi am avut 2 intalniri in oras, am scapat repede de ele si normal ca m-am mai dus la cumparaturi (io-s moartea oricarui buget, zau:) ), apoi am fost la coafor caci era ziua de coafat/epilat & stuff...m-a racolat iubi si am mers in piata si am mai umplut frigideru de fructe si legume, acush STAU.
Si maine iar am alergaturi, dar bine ca pot.
Luana ma bucur ca sunteti ok. Auzi, tu nu pui niste pozici cu tine? Sa te cunoastem si noi...
Narcis din pacate este legal...
Pfuiii, neuron scartzaiicios, asa ca ma'c sa zac oleaca. Si in timp ce iubi isi face mici, io o sa-mi fac peste prajit. Si mancam aman2 cartofi noi, ca-s asa buni si dulci...
Ahh, e clar, imi aduc aminte in timp ce scriu...Adina ma bucur ca ai aparut si sunteti ok. Nici eu n-am mai crescut in greutate, desi mie mi se pare ca sunt pe zi ce trece mai pufi.:)
Ma duc sa iau o pauza, ca scriu haotic...
SUN
36+ 

anaxena spune:
IRDA e o dulce fetitza ta!!!
eu faceam azi "proba" ca sa pot deschide contul de pe flicker sa-i arat unei fete poze cu mine,si altceva nu mi-a trecut in cap sa scriu
sunt super bine,aseara am adormit instantaneu si azi nu am avut nimik pana la ora asta,doar ca imi e greu sa merg si logic ca ligamentele nu ma lasa
eu am zis ca nasc pe 8 iunie!!ia vedeti cum arata CNP-ul Mariei: 2080608..... ca restul e la noroc
Ana-Maria
36+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 22 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Didi81 spune:
Adeverinta de salariat pt internare... banuiesc ca e la fel de buna si chitanta de la CAS cum ca mi-am platit asig de sanatate la zi, nu? Ca eu imi platesc personal, nu imi plateste firma, e o imbarligatura cu o noua lege de asta-toamna ca nu mai site nimeni ce si cum 
Azi am facut ardei umpluti, acum sunt in cuptor. Si mi-am cumparat si visine, ca imi plac mai mult decat ciresele 
Didi
33+ 
mcoca spune:
Sursula, si eu am analize pentru epidurala + vizita la anestezist. Stai sa vad daca descifrez chineza: NFP, Tp TCA RAJ :)))) cred ca inseamna timp de coagulare, viteza sangelui si numarare de ceva (trombocite).
DA, din cate stiu eu in ro nu se fac ....
Vicky
36+ si
Maya
AMR +3 saptamani
Bebele casei
diarux spune:
scriu pe fuga. vreau sa merg pana la ssistenta acasa sa o intreb. da am zis dsa va intreb si pe voi. Am niste bubitze mici si rosii ca de la o alerige pe burtica. Numai aciolo si numai intr-o parte. sa fei ceva grav? sunt de ceva timp acolo dar acum le-am dat importanta ca mi se pare ca sunt mai multe. deja ma panichez. stie cineva ce poate fi??????????????????
bebe Andrei
Ruxandra
26+ si
Andrei Tudor
mcoca spune:
Sunny, arati ultra bine :).
Dia, nu stiu :(((. Bine ca mergi sa te vada.
Vicky
36+ si
Maya
AMR +3 saptamani
Bebele casei
dana81 spune:
buna burtici!!!
Mie somn de mor, maine e ultima zi de munca

!!!
de vergeturi nu vreau sa mi aduc aminte... am pe interiorul coapselor si nterfesier, daca atu mai pomenit...
, dar nici nu ma chinui sa ma stresez, e prea important rezultatul![]()
Mie nu mi-a aparut nimic pe burtica, in afara de par, ca nu-l pot numi puf, e ditamai podoaba...
Hai sa va spun alta nebunie ce am auzit, cica daca nu ti iese buricul (asa cum mi se intampla mie), nu faci bebele mare, ca e sub 3000g...doamne ce m-am enervat cand am auzit...oameii astia nu inceteaza cu prostiile astea despre sarcina "altuia"..
Va pupacesc pe toate, ma duc la nani..1-2 ore
30+ si
CLARA ANDREEA
vias spune:
Dana, si eu am 33 sapt, iar buricul meu este bine inauntru...nu da semne sa iasa de acolo, dar stiu ca bebe e bine si maricica ...asa ca...babisme!!! Poate fi o coincidenta, dar nu regula generala.
Asa cum spuneam azi, am vrut sa-mi fac varza calita...am venit acasa...si direct pe treaba...nu stiu pe care ''treaba'', ca am reusit sa ard varza 

...nu am pus nici sare pt picioarele mele umflate....
...nu vca puteti imegina cam ce pot manca eu in seara asta!!! 

Acum merg sa mananc terciul facut de mine...ca-mi este foame...si deocamdata altceva nu am...

Cami 33s, cu
Timeea Cristina
pustai
flo1980 spune:
Burticutzelor pe mine ma doare rau dansa si parca si fundul, mai ales cand stau pe toaleta....sunt anormala sau si voi aveti dureri din astea ???
Ana CNP-ul incepe acum cu 6 pt. fetite si 5 pt. baietei....asa ca 6080608..... cum ti se pare?
Didi81 ardei umpluti...yamy.... 

Dana 81 la mine la prima sarcina buricul a fost normal si bebe a avut 2800g acum este iesit in afara.....oare o fi mai grasunel?
Flory mami de Alex si
35+ cu 
AMR 5 saptamani 
bebe 2
pozele mele