Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 7
Biribu spune:
buna fete!
am intrat sa vad ce se mai petrece...
mada tu chiar nu ar trebui sa-ti faci probleme, ai fost superactiva pina acum si e si cazul sa o iei mai incet un pic. pai eu nu faceam nici negravida nici jumate din cite faci tu... pup fata
AlinaM frumoasa casuta, atit de pitoresc arata... si superba Mandy, dar ti-am mai zis asta... despre hemoroid, mare lucru nu poti face acuma, decit creme cum a zis si mada, dupa nastere insa se va retrage in timp.
Sun nu a semnat condica azi?
Irda inca odata felicitari pt puiut, e o frumusete si tu arati f fericita si implinita, felicitari!
Nati tinem pumnii, deci daca si bagajul de spital e gata... sa stii ca m-am amuzat sa citesc ca si japonezii te rad si fac clisme la nastere, pai aici ai putea sa-i judeci pt harassement pt asa ceva ![]()
Dia de acid folic nu prea mai ai nevoie acum dar un lucru e sigur si anume ca n-o sa-ti faca nici un rau, stai linistita.
pupici, mai intru mai tirziu, azi iar la cardiolog 
36+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
Marina_1609 spune:
am pus si eu poze la semnatura sa-mi vedeti burtica 
29+ cu 
http://community.webshots.com/user/electra_1609?vhost=community
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
sursula spune:
Buna seara!
Incep cu dunga:)Eu o am din primul trimestru.
TURTURICA-nasol cu cresele.Alta varianta nu ai acolo?
TECKY- ce norocoasa esti cu mamica abia iesita la pensie si care mai si sta in bloc cu tine!
CRISTINA-si eu sunt impresionata de semnatura felor "mari",dar lasa ca le ajungem noi din urma!
CAMY-bine ca ai aragazul reparat!Si felicitari pt nasica aleasa !
NATI-mai ai atat de putin....WOW!
VIOLETA,ANKALAURA-ma bucur pt zilele libere ce au sosit!
MADA-vreau sa te simti bine mamica frumoasa si harnica si iubita!
CAPRIOARA-si eu iau Elevit si Omega 3.Omega 3 iau de la Doppelhertz-in care am mare incredere si ma simt foarte bine de cand am inceput.(cate una pe zi)
IRDA-m-am topit cand am vazut pozele.Antonia e atat de frumoasa si mica!!!cum sta ea in siguranta la pieptul mamei...
ELLA-stiu ca sunt multe fete care au probleme cu infectia urinara in sarcina.nu e grav,doar ca iti va prescrie medicul niste antibiotice.Sanatate multa!
Sursula
29+bebe Tudor
ella81it spune:

SURSULA
Am facut analize la urina si la inceputul lunii !Nu aveam nimic,iar acum ar fi iesit infectia asta!Poate am gresit eu ceva!Oricum repet analizele sa fiu sigura.
Cum ma plictisesc de moarte ,,navighez,,![]()
Si ce gasii pe un site.....,,Atentie!Daca ai impulsul nestavilit sa cureti grasimea din spatele aragazului,e clar,va trebui sa mergi in curand la spital.!![]()
Eu acum am terminat de spalat aragazul!
Doamne ce aberatii!
Sa speram ca nu nasc in noaptea asta
!
Ca nu am facut analizele ptr epidurala!![]()
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
36+
AnnaBaby spune:
Irda ai o scumpete de papusica, m-am topit cand am vazut pozele!!! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va faca viata o bucurie!!!
Anna
32+ cu
Ioana Maria
AMR 8
vinebarza
bebe
poze
AnnaBaby spune:
Wow, am devenit si eu membru junior cu 2 stelute!!!
Anna
32+ cu
Ioana Maria
AMR 8
vinebarza
bebe
poze
AnnaBaby spune:
Astept sa vina sotul acasa sa-l pun sa-mi mai faca niste poze ca sa compar burtica de acum cu cea de acum 2 saptamani. Cred ca iar o sa am un soc!
Anna
32+ cu
Ioana Maria
AMR 8
vinebarza
bebe
poze
MissJJ spune:
Fetelor pun aici un mesaj care a fost scris la capitolul trecut de catre un membru nou:
Originally posted by struluta
Buna fetelor!
O intrebare...puiul meu din burtica se agita non-stop ca un pepsi fara dop... toata ziua...cum deschid ochii, in secunda urmatoare deja-l simt! Atata noroc ca noaptea doarme si ma lasa si pe mine sa ma odihnesc, ca si-asa sunt epuizata!
A... sa nu mai vorbim de faptul cand ii fomica...urgent trebuie sa mananc ceva, ca de nu... si nu ii place decat atunci cand sunt si eu in miscare...
Bebeii vostrii sunt la fel de activi? Sper ca e totul ok cu el
29+ (struluta viitoare mamica de strulut micut!)
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 4 saptamani
Tecky spune:
Gata,am terminat curatenia generala,de fapt mai mult sotul a facut treaba decat mine! Acum ca sa ne rasfatam dupa o zi de munca mergem sa mancam o pizza!
Azi am avut pofta de ce credeti dar sa nu radeti de mine:de PUFULETI!Nu am mai mancat de nu mai stiu cand,mi s-au parut atat de buni.![]()
Marina foarte frumoasa burtica!
Irda sa-ti traiasca Antonia ca este foarte frumoasa!
Dma super ideea cu figurinele fosforescente!
Alina mi-a placut cabana!
Madina stiu ca la internarea in spital se cere adeverinta de salariat,daca nu o ai in momentul internarii o poti aduce in termen de 30 de zile!Le tb pt a-si putea deconta cheltuielile de spitalizare din asigurarea ta medicala!
Fug sa ma aranjez!
Tecky 34 sapt 
AMR 6 sapt