Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 3
Alina Maria spune:
Buna dimineata gagicutelor , iaca acum imi beau si eu cafeaua cu voi , eu dimineata mai intai mananc si apoi mai tarziu imi beau cafeaua .
Vad ca vb. de vitamine si fier , mie nu mi-au dat nimic dar eu iau vitamine speciale de femei insarcinate deci are si fier si mai iau si omega 3 6 9 , ceea ce e de ajuns cred eu .
Eu nu am fost constipata deloc sarcina asta ba chiar am facut cam moale si des zic eu si totusi am un hemoroid nedureros care pur si simplu m-am trezit cu el . Ce e de facut ?
Tensiunea mea e cam mica ultima oara era 108 cu 60 deci imi permit o cafea , nu ?
Luana ce fain ca esti din Piatra acolo stau si doua sore de-ale mele si mama si tata stau in com Tasca langa Bicaz , cunosti ? imi pare rau ca nu ai gasit un dr. mai aproape . Succes in continuare .
Madina sigur nu te-amuitat ,teintelegca nu ai cum sa nu il ridici cateodata pe Andrei maipatesc si eu cu Mandy .
Cred ca de aici mi se trage ca ma doare o buca si mai nu potpasi pe piciorul drept.
Andreea si eu mai dau cateunghiont la bb. sa miste , cred ca nu e chiar ciudat asa suntem noi mai grijulii si vrem sa stim cum e .
Alina 37 si Mandy Stephanie 3 ani
19 zile
http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso
Tecky spune:
Mada imi pare rau ca te aflii intr-o stare proasta si pe deasupra mai ai si probleme cu durerea de coaste si lipsa de aer!O sa se faca repede fetele tale mari si o sa ai mult mai mult timp pt tine.Tu esti o femeie frumoasa si arati bine oricum!
Tecky 34 sapt
AMR 6 sapt
MissJJ spune:
Tecky sunt prin zona, incerc sa imi revin.
Ma bucur sa aud ca te simti mai bine, speram sa treaca repede raceala.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani
MissJJ spune:
AlinaM pt hemoroizi eu am folosit un gel de la farmacie pe baza de witch hazel, Preparation H se cheama, si in trei zile deja ma simteam mult mai bine. Intreaba si tu la farmacie sau vezi ca astea se gasesc de luat si fara reteta. Eu l-am ales pe asta pe baza de witch hazel ca am zis ca vreau ceva fara prea multe medicamente si substante in el si vad ca m-am impacat f bine cu el.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani
anaxena spune:
proba
Ana-Maria36+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 23 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
dara_d spune:
Mada sa speram ca te vei simti mai bine in curand .
Ana xena ce mai faci? Cum te mai simti?
34+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
Louana_me spune:
Alina, sigur ca stiu comuna Tasca, e o minunatie natura in zona noastra . Iar cu medicii, din adolescenta pana acum i-am luat pe toti la rand,si din pacate eu una nu am fost multumita..nu ca sunt ei toti incompetenti, poate doar eu am prea multe mofturi...
PS: pt cine vrea sa se plimbe printr-un oras frumos, veniti la Piatra Neamt .
Totul este greu pana devine usor....
Louana 35+ cu iubita mica
anaco spune:
Louana si fetele din Piatra, aveti intr-adevar un oras foarte frumos!!! Intotdeauna mi-a placut, si am zis ca pe la pensie ne mutam acolo, sau macar o casa de vacanta in zona sa avem!
Eu azi sunt in program de recuperare, ieri am muncit ceva mai mult in laborator, a trebuit sa termin niste probe...si am stat ca eroul! Seara eram franta, dar de acum, cam gata... nu mai fac nimic! Vin la serviciu doar de relaxare!
In seara asta mergem si noi la un Eco 4D...abia astept sa o vad pe Mara, ce mai face in burtica!
29+ Mara Alexandrina
barzutza...
bujo spune:
Ola fetili. Mi se pare mie sau incepem sa gafaim cam tare? Am avut si io niste dureri de coaste azi noapte....Daca as puteam dormi in fund tare bine ar fi Da nu mai e asa mult.
Mada de acord cu tine, si io vreau timp si pt mine, mai ales ca si mie imi place sa fiu aranjata. Da cine o sa fie papusik si cu 2 fete de-o sa se mire lumea ca a nascut 2 copii?
Nati bine ca sunteti bine si grasuti
Tecky io am luat Stodal sirop si a trecut. Am inteles ca e mai tare ca siropu de patlagina.
Ano esti bine, cum stai cu durerile?
bujo 33+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo