Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 2
Kimmy spune:
Neatza!Azi nu beau cafelutza cu voi,dar ma alatur cu un pahar mare de lapte rece.
Ooofff fierul asta...V-am mai povestit,ca nu-l pot lua,ca mi-e rau de la el...Dar ce sa fac,dupa ce v-am auzit ca e asa de important,m-am apucat sa-l iau din nou.Azi dimineata la 7 m-am trezit cu durere crancena de stomac,si greata de nedescris,si dupa 2 ore de scremut,ca nu aveam ce da la rate,m-am bagat in pat si cu greu am mai dormit putin .Ce sa faaac?Nu e bine nici cu el,dar nici fara
Eu pana acuma mai stateam cum stateam cu harnicia,si trebaluitu,da de cateva zile parca cineva a pus un punct si nu ma mai simt in stare sa fac nimic.Burtoiu a crescut simtitor si de la orice mica fortare am contractie.
Totusi nu-mi vine sa cred ce putin mai este pana o sa-mi tin in brate printesa cred ca o sa treaca foarte repede timpul.In orice caz mai am cu ce sa-mi ocup timpul pana vine bebitza
Va pup pe toate
Didi,Mada si Sun multumesc de raspun in legatura cu carucioarele,pana la urma ne hotaram noi cumva ca m-am saturat sa astept,si sa ma minunez pe strada la carucioarele altora...vreau sa am si eu
Kimmy35+Erika AMR 5 saptamani
Bebele familiei
Nati spune:
Buna fetele,
cristina 26, pana acum nu mi-au facut masaj la sfarcuri, ne-au pus doar o caseta ca demonstratie, da sincer nici nu m-am obosit sa fac.
Mi-a facut asistenta ieri, strangi putin sfarcul si parca il rotesti cand in dreapta cand in stanga.
Daca nu esti obisnuita te cam doare, vad ca asta e moda pe aici in japonia, masaj la sfarcuri.
Succes daca incerci, sper sa nu te doara, eu oricum nu il fac ca pe mine ma doare.
oanasm, sincer eu nu stiam ca se poate face testul asta cu raze x, eu credeam ca se masoara cumva ecografic.
Oricum se vede asa de fain pelvisul tau si capul lui bebe gata proiectat la iesire.
Bine ca sau pregatit medicii cu tot ce trebui, in Japonia doar 1% din populatie au RH-ul negativ, au stocat in banca de sange, in cazul in care pierd mult sange.
Asta imi mai trebuia, sa nu aiba sange sa am alta grija in plus.
Am zis eu ca azi dimineata e mai bine cu durerea de sold, da nu e chiar bine, ma seaca la inima durerea, cred ca asa de bine s-a proptit asta micul de are sa ma chinuie poate pana nasc.
Da nici ca ma las, cu toata durerea pe care o am, am fost de mi-am cumparat un fel de halat, aici ii zice yucata, doar parte peste parte si legat cu un cordon si sanatate.
Si cum asta am terminat bagajul de spital, asteptam momentul culminant.
36+
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
M&M spune:
Jovana, tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la control !!!
Catalina, bafta, poate reusesti sa iti convingi seful sa te lase in concediu...
Sun, si eu m-am intrebat aseara oare cine o fi postat pozele pe picasa.
Oare Ana ce o mai face???
Mada, sper ca azi esti mai bine.
Madina, pe unde umblii???
Eu cred ca ies sa fac o plimbare...
Cristina 28+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
Nati, mie mi se pare dureroasa manevra asta.... Bravo, deja ai terminat bagajul de spital... sa treaca durerea de sold!!!
Gata, fug la plimbare...
Cristina 28+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
the_andreea spune:
Neatza fetele!
Si noi pe aici,am terminat cafeluta demult.Mie mi s-a lasta burta rau de tot,cand trec prin fata oglinzii am tendinta sa pun mana dedesubt sa nu cada ,asa e de jos.Si bb al meu se misca mai rar in ultima vreme.Mai pateste cineva asa?Si eu ma trezesc sa-i mai dau cate un ghiont sa il fac sa reactioneze,sa stiu ca e bine.Oare sunt eu nebuna?????Doamne,mai sunt 3 sapt pana la due date,parca asa muuuuult.Vreau sa-l vad o data,sa scap de paranoia si de ganduri negre si vise ciudate (aseara am visat ca sangeram,ca aveam cm de fapt si bb era tot in burtica ).Si eu abia luni ajung la control in Piatra sa vad cum mai e bb,cat mai sta.Si cred ca de data asta o sa-mi faca si control normal,bleah!!!Colul asa se verifica prin palpare sau se poate vedea si la eco?Nu radeti,dar mie nu mi-a pomenit nici unul din cei trei medici pe care i-am vazut toata sarcina de lungimea colului sau altceva legat de asta.
Jjovana,bafta la control azi.
Nati,o sa fie ok cu bb,ai sa vezi.My God,dar ai un urias acolo in burtica :).
Mada,ce faceti?Sunteti bine?
Andreea 37+ si Theona (27.08.2002)
AMR 3 SAPT!!!!
the_andreea spune:
Louana,parca tu esti tot din Piatra,nu?Unde o sa nasti?Si cu cine,daca nasti in Piatra?Scuze daca ma insel.
Andreea 37+ si Theona (27.08.2002)
AMR 3 SAPT!!!!
madina71 spune:
Cred ca m-ati uitat de cand nu am mai scris, nici nu am mai citit.... Of, cand nu a mers netul . cand am avut eu treaba!!! Nazdravanul meu nu mai imi lasa timp deloc, dupa-amiaza cand doarme el mai dorm si eu... calculatorul nu il mai pot lasa pe mnasa in bucatarie ca se urca peste tot asa ca nu am mai intrat cred ca de aproape o luna...
Mona si Irda, sa va traiaqsca bebeii, uite ca a fost bine pana la urma si a meritat sacrificiul vcostru!!!!!
Noi suntem bine, dr mi-a zis ca trebuie sa ma feresc de efort dar cu Adrian nu prea am cum...
Avem 32 saptamani si dupa ce dau send la ce am scris ma duc sa-mi modific semnatura...
Va pup pe toate si multumesc celor care s-au gandit la mine!!!!
27+ cu si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
Louana_me spune:
Andreea, da, sunt din Piatra, dar dupa ce am luat mai multi dr. la rand mi-am dat seama ca la Bacau e mai bine,si spre sfarsit am decis sa merg la controale si sa nasc la Bacau. Asa ca fetele din Bacau,in principiu ramane sa nasc iubita mica in aceeasi incinta cu voi , doar ca cu alt medic si ceva mai devreme...
Totul este greu pana devine usor....
Louana 35+ cu iubita mica
MissJJ spune:
Buna fetele!
Aapar si eu prin zona.
Multumesc ca v-ati interesat de mine , is ok da nu nemaipomenit am asa o stare nasoala nu stiu daca de la vreme daca de la faptul ca nu prea mai pot sa fac nici tare multe cu toate ca ma chinui sa fiu busy cu ce mai gasesc sa treaca timpul mai repede, ma chinui cu o durere urata de coaste de vreo cateva zile si senzatia ca nu am aer ca burtica inca nu a coborat si dupa cum zic astia la a doua sarcina se pare ca poate sa nu coboare pana la travaliu. Insomnia e la ea acasa dorm cand si cum numai la pranz reusesc efectiv sa adorm da atunci exact cand dorm mai bine se tresezte printesa deci nici asa nu reusesc sa ma odihnesc, se pare ca in sf incepe greul si la sarcina asta, pana acuma am fost in forma si etc acuma ma cam lasa energia, da na mai e putin si scapam. Ok gata cu vaicaritul ca v-am innebunit destul.
Sorry ca nu nominalizez dar sincer nu ma simt in stare citesc tot oricum.
La noi nu se face masaj la sfarcuri, am auzit de chestia asta dar nu aici. Aici dupa ce nasti te ajuta si iti arata pozitii de alaptat si cum e mai bine pt tine si bebe si apoi va lasa sa vada cum va descurcati si sunt acolo sa te ajute cu sfaturi si etc sunt diverse organizatii si cand iesi din spital iti da o lista cu numere unde ii poti contacta.
Si la noi e nasol cu cresa si gradinitza si etc, cresa daca vrei e f f scump si tot asa trebuie dinainte mult sa incepi sa cauti a fel la scoala ca sa fii sigura ca are copilul un loc sunt scoli unde tre sa ii inscrii inainte de nastere. Chiar era o emisiune la tv despre asta si arata, ca aici normal pe formularul de inscriere tre sa treci trei scoli din zona ta, ca multe persoane au patit sa nu accepte copilul la nici una din ele ci la altele din alte zone mult mai departe de casa de mers pe jos deci trebuie si transport care si ala costa destul daca stai sa le aduni in fiecare zi pt cele 2 ore cat ii ia la gradi la inceput.
Deci si aici e greu si e criza de scoli si gradinitze si e tare scump daca vrei sa muncesti de cand bebe e mic, pt ca tre sa ai un job f bine platit ca sa iti permiti sa trimiti copilul de dim de la 8 pana seara la 6 ca na la 9 normal tre sa fii la servici si pana ajungi acasa se face 6 ca na nu toti au job-ul la 5 minute de casa, majoritatea fac naveta in Londra chiar centrul Londrei deci si asta dureaza si costa bani destui.
Legat de vergeturi stiu ca arata urat asa proaspete, singurul lucru care poate fi facut fara sa apelezi la bisturiu si sa le diminueze e tratamentul cu laser insa in ro nu stiu cat de buna si de noua generatie e aparatura, eu aici am facut 10 sedinte la care m-am inscris inainte sa nasc eram in sapt 38 cand am facut programarea si faceam sedinte de o ora jumatate ca la mine era suprafata f mare de la talie pana la glezne aproape si m-a cotsta 120 de lire sedinta o data pe sapt dar a meritat ca le-a subtiat mult si le-a schimbat rapid culoarea. Apoi am continuat acasa tratament cu o crema speciala data de ei 50 de lire un tub dar se vad rezultatele dupa aproape doi ani de la nastere sunt f subtiri mai aproape de culoarea pielii, normal ca se observa inca ca nu au cum sa dispara dar se vad mult mai putin si daca dupa sarcina asta am putina grija de piele si mai stau si la soare sa imi fac o nuanta uniforma ca acuma is cam decolorata si exfoliez si hidratez cum trebuie o sa arate mult mai bine.
Acuma sper sa nu ma trezesc cu mai multe dupa sarcina asta, om vedea.
Oricum mai incolo daca o sa avem bani si dupa ce revin la o greutate care sa o pot mentine si sa fiu multumita ma pot gandi si la bisturiu daca chiar vreau, dar mai vedem, trebuie multa munca pana atunci sport dieta ingrijit pielea cat mai bine mers la cate un masaj ceva tratamente cu produse de calitate si abia dupa ma pot gandi la bisturiu daca simt nevoia. Oricum Flo e de acord ca as vrea sa fac ceva si cu partea de sus ca dupa un bebe deja arata cam nasol apai dupa doi le rulez pe bigudiuri seara .
Nu zic iubesc copii si sunt f happy ca ii avem si f mandra ca sunt mamica dar pe de alta parte simt si nevoia sa ma simt si eu femeie frumoasa si admirata nu numai mamica in adidasi blugi si plina de baby food si lapte si etc. Simt nevoia aia sa am grija de mine sa am un regim in fiecare sapt sa am o zi pt mine de pampering, ceva sport ceva masaj, sa ajung sa ma simt bella again.
Dar am zis ca de la anul imi fac mai mult timp si pt mine, noroc cu Flo ca ma intelege si e de acord sa stea el cu fetele sa ma pot ocupa si eu de mine.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani
Tecky spune:
Buna fetelor!
Eu m-am doctoricit bine aseara si azi ma simt ca noua,o persoana draga mi-a recomandat sa iau pt tuse sirop de patlagina si se pare ca m-a mai lasat tusea,deh azi-noapte la ora 1 sotul era la o farmacie non-stop,imi cumpara siropul.
Mada ce se intampla cu tine,de ce nu ne mai scrii?Mie imi lipsesc postarile si gandurile tale bune adresate tuturor fetelor.
Nati sunt sigura ca totul va fi bine cu bb tau!
Ankalaura concediu placut si sa-ti iasa bine toate analizele! Bafta multa cu cererea pt salariu mediu pe unitate!
Cristina mama mea mai avea si ea mult pana iesea la pensie dar a iesit anticipat special pt nepotica ei!
Camy ma bucur ca ti-au placut abtipildurile din camera Ralucai,eu m-am inspirat din pozele Anaxenei si ale lui SUN!Azi vreau sa ma duc sa mai cumpar 2-3 ca au ramas mici goluri pe perete!
Ma duc ca ma asteapta sotul sa facem curatenie!
Va pup!
Tecky 34 sapt
AMR 6 sapt