Timisoara, Impreuna! (107)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Am sosit...fugim toti la dus, ca suntem precum fumigenele, parca ne-am facut ucenicia la Veromen , la Mehala in piata la mici...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Laurel iara ai intrat ca vicodolul pe aici,tu nu citesti ca te-am intrebat breee? mai da ce pofta mi-ai facut cu sosul de marar si crumpi noi prajiti sau mazare proaspata ce asi mai manca io acuma tot cu marar si niste capsuni de la mama din gragina .
Silva what's up? ce program de we aveti? pe unde mai duceti pra maica.
Doris du-te fuga la dus ca miroase pana aici de la mici aia de Veromen .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Vreun chef, ceva femei suparate pe barbati......

Listen Up

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Acusi incepe meciul romanilor amical dar egal : Hai Romania,bai am nebunit imi pun steagul nostru la masina poate la prima parcare nu il mai gasesc,hei de azi intr-o sapt incepe EM iar luni joaca romanii primul meci cu Franta,imi cam tzatzaie curu deja,dar sa revenim la barbati :
Bleeding Love

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Tot singurica pe aici is......

Hai Romania

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

io-s varza.
am fost plecati din oras, am uitat masca acasa si am crezut ca ajung la urgente azi. nu-s capabila la ora asta decat sa stau in pat si sa respir
daca tregeti un chef cumva, beti o halba de bere si pentru mine...sa va fie de bine! am intrat sa-i urez Aidei si m-am tirat
Aida sunteti in gandul meu mereu! Sa te vegheze bunul Dumnezeu pe tine si pe iubita Emma! Esti o lectie de viata pentru noi toate. Te port in suflet ca pe o sora si cand mi-e mai greu ma gandesc la tine si-mi trec de toate cele. Esti o femeie extraordinara si tu stii asta! Nu pot sa-ti doresc nimic in plus decat sa iti auda Cel de Sus ruga! Atat! Si vei fi cea mai fericita fiinta de pe planeta asta!
La multi ani iubita! iti doresc ca in anii care vin sa poti lasa copilul din tine sa zburde, sa-si faca de cap impreuna cu copilul de langa tine,cu Emma

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Io spun de pe acuma,ca maine cu alegerile nu stiu dac apuc sa intru:

La multi ani fericiti cu sanatate, Aida draga mea! Sa-ti dea Dumnezeu o minune, sa fie bine pentru tine. Putere, speranta, noroc si tot ce-ti doresti.

www.absolutestockphoto.com/albums/userpics/10241/thumb_Absolute_241_60000.jpg" target="_blank">Un cadou mititel

Maria, votat tigrul bengalez. De cate ori pot vota?

Ela, ma bucur ca ai rezolvat problema. Spor la treburi!

Deya spor la invatat!

Restul trupei, multi pupici!

Noi am fost azi pe la casutza. Fain, dar cald, noroc ca inauntru era mai racoare. Mi-am scos cele 10 fire de rosii plantate acu 2 saptamani din iarba inalta cat casa, ma pregatesc in caz de foamete ... rosii o sa am. Pe urma am intrat la cumparaturi la Real si cand sa iesim, ploaie si furtuna! Am fugit prin ploaie pana la masina, am adus-o pana in usa, am luat spiridusul in brate si buf cu ea pe bancheta din spate. Asa o fost de dulceeee! Se lipise toata de mine si nu mai zicea nici pas. Buf sotu cu cumparaturile in portbagaj si valea spre casa, pe ploaie torentiala si un pic de grindina. Cand ajungem acasa, alta belea. S-a infundat scurgerea din curte si apa mai sa intre la subsol. Bineinteles ca vecinii de sus nu s-au deranjat sa se uite ce-i in curte, nuuuu... ei numa se scandal si constructii aiurea stiu. Cu chin cu vai am desfundat scurgerea si pana la urma a fost bine, s-a dus apa, da era pana la glezne in partea aia de curte. Am pregatit pe maine sarmale in foi de vitza. Dimineata pana dpua pranz merg pe teren la alegeri, nu prea am chef dar ... ce la vie.

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Mey, nimeni pe aici la povesti de ora tarzie? V-a speriat ploaia?

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Booon, deci nu e nimeni! Si totusi, simt nevoie sa impartasesc cu cineva ganduri de inceput de iunie... Idilic, ma gandesc la cirese. Avea bunica de la sat, pe vremuri - s-a uscat intre timp, ca multe altele din copilaria mea - un cires cu fructe aproape negre si duuulci, si zemoase, si care patau tot, de la limba la tricouri ... Deci, iunie = cirese. Dar ciresul s-a uscat de mult, acu le iau din piata, is faine, dar nu mai au dulceata celor culese in gradina, ca un sarut tainic al verii cat e inca tanara. Mai beau si acum socata, poate nu asa de rece si acidulata ca pe vemuri, dar tin inca steagul sus! Mai beau trandafirata, cu gandul la romanele citite in adolescenta. Ma bucur inca de ploile naive care spala praful orasului si simt ca-mi improspateaza sufletul. Mai astept inca buchete de trandafiri cu parfumul celor pe care cei de azi, adusi de prin tari straine si stropiti cu spray auriu, nu o mai au. Mai visez la iesiri la iarba verde, unde nu mititeii, ci aripile de pui si ceafa sau coastele de porc dau toata savoarea ... doar is facute de noi la foc pe patru caramizi si un gratar sudat de un vecin ... acu am din ala smecheros, dar parca nu mai miros preparatele a fum ca pe vremuri. Mi-e dor de o baie intr-o balta statuta, in care ai mare grija sa nu iei involuntar o gura, ca pare cam tulbure apa, dar are toata caldura zilelor frumoase de pana acum stransa in ea. Mai visez concedii in Toscana sau Provence - asta mergand cu Loganul prin traficul supra aglomerat. Imi promit ca o trec pe salate ... am vazut la piata rosii "de la noi" si castravesti mititei si crontanitori, si salate infoiate ... dar parca tot cu o bucata de parizer sau salam mi-e pofta sa-mi astampar foamea. Iunie, o luna de inceput ... a verii, inca tanara dar cunoscatoare intr-ale relelor caniculare. Mi-e dor de un iunie idilic, cu citronade sau socata din beci, cu sarmalutze in foi de vitza, cu gratare acompaniate de un vin racoros si un pic sec, cu zile timpurii la strand ... evident nu am timp, dar pot sa visez, nu-i asa?

Avem si poze noi

Mergi la inceput