Timisoara, Impreuna! (107)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Pe pagina a doua? pai se poate?

Rusinicaaaa...

Maria ai sunat? e bun nr de tel?

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mai incerc maine, mersi Doris
deya, mersi mult, sper sa aiba program la cabinet privat, nu pot merge la spital, sper sa ma salveze Lore cu o info
iu ol

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sara buna!
am si eu un pik liber la calc, sotz s-a dus in pas sprinten si vioi la fotbal, sa mai dea jos din burtik(acuma ma intrece la capitolul asta).io stau cu un pahar de bere rece in fata, mai vrea cineva???

Mergi la inceput

Katik LOOLLL, io-s cu un pahar de lapte fierbinte in fata...ca sa vezi
sa-ti pice bine berea
Claudia esti oke? baga nasu si mai scrie o vorba, hai ca-mi fac griji, sper ca esti numai ocupata si atat..

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

ioi, lapte fierbinteeeee???????????????????????
da' sa-ti fie de bine si tie, na!!!!!!

Mergi la inceput

...sa-mi sterg mustatile...

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

si io, da' de spuma

Mergi la inceput

vad ca toata lumea a sters-o din zona, drept urmare ma duc si eu la nani! somn usor sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! N-am rezolvat nimik cu gradinitza, e o bulibaseala totala, de la faptul ca directoarele nu-s de gasit in zona, pana la balbele dintre inspectorat care anunta inscrieri din data de 2 ca la gradi ele sa apara din 3 ... chestii din astea. Ma duc maine la inca o tura prin gradi, sa incerc totusi sa inscriu cupilu, chit ca ce am vazut astazi mi-a lasat un gust amar. In plus, primesc informatii contradictorii de la mamici asa ca jur ca nici nu mai stiu unde as vrea sa o duc de fapt. Pana la urma ar fi de ales intre cea a Postei, cea de langa Palatul Copiilor, ce de pe Pestalozzi, Paciurea sau Olimpiadei. Vad maine ce fac .. sper sa reusesc. In plus astazi de dupa amiaza mi-a fost tare rau, nu stiu ce am avut, am ametit un pic, nu puteam insira cum trebuie si m-a luat asa, un val de frica inexplicabila, nu stiu ce sa fie. In sfarsit, sa speram ca maine va fi o zi mai buna.

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

quote:
Originally posted by danitin

Salutare! N-am rezolvat nimik cu gradinitza, e o bulibaseala totala, de la faptul ca directoarele nu-s de gasit in zona, pana la balbele dintre inspectorat care anunta inscrieri din data de 2 ca la gradi ele sa apara din 3 ... chestii din astea. Ma duc maine la inca o tura prin gradi, sa incerc totusi sa inscriu cupilu, chit ca ce am vazut astazi mi-a lasat un gust amar. In plus, primesc informatii contradictorii de la mamici asa ca jur ca nici nu mai stiu unde as vrea sa o duc de fapt. Pana la urma ar fi de ales intre cea a Postei, cea de langa Palatul Copiilor, ce de pe Pestalozzi, Paciurea sau Olimpiadei. Vad maine ce fac .. sper sa reusesc. In plus astazi de dupa amiaza mi-a fost tare rau, nu stiu ce am avut, am ametit un pic, nu puteam inspira cum trebuie si m-a luat asa, un val de frica inexplicabila, nu stiu ce sa fie. In sfarsit, sa speram ca maine va fi o zi mai buna.

Avem si poze noi

Avem si poze noi

Mergi la inceput