Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

breee... de maine dau jos armata de winnie de pe pereti si lipesc pagini din atlas :)) ia priviti si va minunati: www.visurat.ro/2008/02/21/generatia-hi5-facuta-de-rusine/" target="_blank">voila

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

trecand peste minunatia de mai sus, motanu' si cu mine, si nu neaparat in ordinea asta, ne indreptam catre vremuri tulburele... a inceput sa faca niste crizuteee.. si ce crizute, ca diminutivu' e chiar onorabil... nervi nervi si mama nervilor :) in seara asta am venit cu el urland in brate de la cazino pana la perla (si pt cine nu stie, asta ar echivala in km cu minim 5...) deoarece si pt ca nimeni si nimic nu i-a mai fost pe plac dupa ce i-a fost interzis categoric plonjatul in fantana centrala. la ta-su' in brate se zbatea ca gaina fara cap si intindea mainile dupa mine, la mine in brate doar urla din gura de sarpe.. daca-l lasam pe jos, sa mergem de manuta cum ar veni, se lasa pe burta, si eventual doar sa-l tarasc.. toate astea urland, evident... si iac'-asa pan' la masina, unde a inceput tura a doua, ca de ce ne urcam in masina si plecam acasa (probabil...). i-am vorbit pe toate tonurile posibile, i-am explicat in toate felurile, si de ce nu se poate la fantana, si ce vedem pe tot drumul pana la masina, si unde se duce soarele cand se face noapte, si de ce are masina 4 roti si cum e ea de treaba si ne duce acasa unde facem baie-baie cata vrem.. nimic. io vorbeam cu mine si el era tot o jale, un urlet si-o suferinta :)) sper din tot sufletul ca o fi fost doar o seara mai proasta, ca o fi fost mai obosit, ca o fi fost dragoste la prima vedere cu respectiva fantana (pe care pana la 5 ani nici n-o sa mai revada vreodata :)) ).. desi faza e ca-l vad si il simt zi de zi cum incearca sa impinga putin cate putin limitele mai inspre vrerea-i personala. hmmm... vremuri tulburele vin, va zic io :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by a_deju

trecand peste minunatia de mai sus, motanu' si cu mine, si nu neaparat in ordinea asta, ne indreptam catre vremuri tulburele... a inceput sa faca niste crizuteee.. si ce crizute, ca diminutivu' e chiar onorabil... nervi nervi si mama nervilor :) in seara asta am venit cu el urland in brate de la cazino pana la perla (si pt cine nu stie, asta ar echivala in km cu minim 5...) deoarece si pt ca nimeni si nimic nu i-a mai fost pe plac dupa ce i-a fost interzis categoric plonjatul in fantana centrala. la ta-su' in brate se zbatea ca gaina fara cap si intindea mainile dupa mine, la mine in brate doar urla din gura de sarpe.. daca-l lasam pe jos, sa mergem de manuta cum ar veni, se lasa pe burta, si eventual doar sa-l tarasc.. toate astea urland, evident... si iac'-asa pan' la masina, unde a inceput tura a doua, ca de ce ne urcam in masina si plecam acasa (probabil...). i-am vorbit pe toate tonurile posibile, i-am explicat in toate felurile, si de ce nu se poate la fantana, si ce vedem pe tot drumul pana la masina, si unde se duce soarele cand se face noapte, si de ce are masina 4 roti si cum e ea de treaba si ne duce acasa unde facem baie-baie cata vrem.. nimic. io vorbeam cu mine si el era tot o jale, un urlet si-o suferinta :)) sper din tot sufletul ca o fi fost doar o seara mai proasta, ca o fi fost mai obosit, ca o fi fost dragoste la prima vedere cu respectiva fantana (pe care pana la 5 ani nici n-o sa mai revada vreodata :)) ).. desi faza e ca-l vad si il simt zi de zi cum incearca sa impinga putin cate putin limitele mai inspre vrerea-i personala. hmmm... vremuri tulburele vin, va zic io :))

nu te-ai cocosat???...pe mine ma omoara bea cu caratul in brate...si mai si vrea nu in brate, ci pe umeri..pai ce io pot???
si da, da..vremurile tulburi ne sufla rece in ceafa si noua... e normal. acum e acum....gata cu teoria, incepem aplicatiile practice..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

azi in parc cu greu m-am abtinut...3 mamici discutau cu foc, parca era concurs ba al meu e mai rau. cum au inceput deja (3,5-4 ani) incercarile de manipulare.

auzi, nu vrea tricoul cu dungi, il vrea pe ala cu flori. pai daca de acum ma ia cu fitele...ce ma mai fac eu?

si nu adidasi ca cica o deranjeaza. pana ieri erau buni. acum numai cu sandale.

nu ceda la crizele de isterie. degeaba tremura pana o ia frigul. altfel n-o sa inteleaga niciodata.

a mea nu mai reactioneaza la palme peste fund, numai peste fatza. a, ce idee buna, la asta nu ma gandisem ()

mai nou cand o pun la colt zice ca vrea pipi (dupa bataie ). am lasat-o sa fac pe ea, dup-aia sa vezi ce ma smechereste cu pipiul sa n-o mai pun la colt.

aveam lacrimi in ochi si nu vreau sa ma gandesc la cat de umiliti sunt acei copii ACASA, zi de zi. si sunt copii pe care ii stiu, perfect normali, doar dornici sa copilareasca :( eram cu d care ma solicita si m-am simtit teribil de neputincioasa.

va rog din suflet, cand va mai ganditi ca vor sa ma smechereasca, ca va manipuleaza, ca sunt rai, incercati sa vedeti si realitatea lor. si sa ii ajutati sa o inteleaga pe a voastra, chiar daca nu o pot accepta de acum. si iubiti-i si acordati-le tot sprijinul. le sunteti MAME

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

donia, finally i-am dat panadol sirop ca m-a luat cu ameteala cand ne-am gandit la oana cu pastila in gura :))... acu' pe bune, mie mi-e frica de aspirare si de asfixiere, asa ca m-amn riscat cu siropul... daca maine o fi jale cu kk , o sa ma mai gandesc la faza cu juma' de pastila sfaramata... dar la cat e de amar paracetamolul sunt convinsa ca o va scuipa pe toti peretii... in alta ordine de idei seara am incercat sa-i dau orez cu pui fiert... a luat o gura (si-i era foame) si dupa aia n-a mai vrut nicicum... dupa baie (dus, ce baie ) a cerut lapte... aveam cumparat lapte HN desi pediatra mi-a zis fara lapte deloc primele 2-3 zile... si i-am dat... cum sa nu-i dau lapte, ce sa-i fac, s-o culc plangand de foame? si cand se trezea noapte flamanda ce sa fac? sa-i trantesc orezul in fata si lingurita???... asa, i-am dat laptele si a tras o gura cu nesat din bibe, si a smuls sticla de la gura si s-0a uita la sticla biiine parca intrebandu-ne:"ce mama naibii e asta?"... dupa care s-a dezmeticita (parca si-a zis" hai treaca de la mine " ) si a continuat sa-l bea ( a baut 160 ml).. macar sunt impacata ca n-am culcat-o flamanda... fetelor, voi cum ati facut sa nu le dati lapte, mai ales dc refuzau mancarea ??
si ca toata ziua sa fie horror, dupa amiaza am fost cu ea la ortoped ca aveam programare si ca se simtea chiar ok, era vesela vioaie... ca sa scapam noi de pitic ( ala ca are fata picioare strambe).. desi am mai fost la un ortoped care ne-a zis ca e ok, ca picioarele se indreapta in timp, ca nu e rahitism, ca merge f bine si corect, si ca dupa 2 ani o sa se indrepte de la sine, etc..am zis sa mai mnergem sa mai cerem o opinie ac dc doamne fereste e cazul de ceav si n-am facut la timp, etc....... si am mers la inca unul...... am avut un feeling ca tb sa amanam... si am dezbracat-o la putza goala (moment de bucurie pt ea), s-a uitat la ea cum merge, etc, si apoi a vrut s-o intinda pe masa sa faca nu stiu ce manevre cu picioarele... si atunci s-a enervat oana (ea efectiv se enerveaza cumplit dc o pui pe spate, si asta de pe la 4 luni, nici acum nu i-a trecut ) si a inceput sa planga rau, si pana sa o ridic de pe masa deja plangea cu icnete si la mine in brate nu se mai linstea... si .. a vomitat in jet tot ce avea in stomac ... asa mila mi-a fost de ea..... of, dc stiam ca reactioneaza asa in cateva secunde,..... am fost varza amandoua, a varsat f mult, cabinetul era pliin de voma pe jos.... offf, s-a linsitit imediat ce am inceput s-o imbrac... vestea buna din toata chestia e ca n-are nimic la picioruse, e totul ok, asa cum a zis si celalalt (sa nu ma intrebati ce faceam dc dr. asta zicea altceva si aveam 2 pareri diferite ).... na, cu asta sper ca s-a terminat ziua de azi... tocmai mi-a spus sotul ca in concediu plecam intr-o vineri 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

maine va povestesc de primul kk la olita (de vreo 5 g si facut in 3 sec de stat pe olita) si de continuarea lui (un kk imens ) facut langa olita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Dia, imi pare tare rau sa aud ca lungana este bolnavioara, tin pumnii sa-i treaca repede, repede..... pofta buna la orez (si pe mine m-a bufnit rasul cand am citit...)
Roxanica, asa frumos ne scrii tu... sa o faci mai des...
Laura, ma bucur tare mult pentru vestea cea buna
Kikineata, si Luca a fost la medicul lui de familie ieri.... se pare ca si la noi bubitele sint muscaturi de ceva.... sper sa fie asa..
Dandusa, am ras cu lacrimi la povestea voastra din parc.. e minunata Crinuta..
Acs, deci asa... imi iei pe urme.. dar macar eu sint in blugi... pe tocuri nu stiu sa merg... deci m-a bufnit rasul imaginandu-te eleganta in patru labe prin tub
A-deju, esti bestiala..... eu nu pot vedea filmultezul dar am priceput despre ce este vorba; geniala pustoaica.... macar sa trecem noi de faza "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" ; parca il descrii pe Luca cand are crize... ieri am fost in singurul parc mai mare din Cluj si s-a dus tintit direct la lac.... nu exagerez cand spun ca l-am prins fix cand era cu un picior in aer sa se arunce in lac; i-am explicat ca nu e apa de inotat, am dat de papa la ratusce .... apoi a vazut o fantana arteziana si a incercat sa excaladeze.. l-am mituit cu paine prajita sa mergem acasa, pofticiosul lui mama... ; deja era super obosit si era ora 21.00...in plus, musca, ma trage de par si imi arde si cate o palma peste fatza.... el rade cand face astea; eu ii explica ca noi nu lovim ca facem draga-draga.. Olimpia are o ditamai urma pe gat de la unghiile lui... si cand e nervos se intinde pe jos si urla... so, welcome to the club . Dar, ma bucur tare mult ca desi vin direct de la job, sint plina de energie langa el si mai ales, rabdatoare....
Dianocica,
Sa ne tineti pumnii... azi e programata plecarea la Diana si aseara Luca avea 37.7. In rest, vesel, voinicel, nici un semn de boala.... mai vedem astazi ce se intampla, dar eu sper ca la 18.30 sa fim in drum spre Tg. Mures.. si sa va aduc vesti de acolo..

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Fetele care mergeti cu puii la intalnire in parc cu paturica, cum reusiti sa ramaneti adunate la un loc? La noi daca nu e un loc mic si ingradit, nu stam nici 5 sec intr-un loc, ba o bicicleta, ba un fluture,ba un alt copil, orice, zburda de colo colo. Aseara mi-am dat seama ca nu putem iesi la iarba verde niciunde in sensul clasic. Partea rea e ca Oana nu realizeaza lipsa mea, pot sa o strig cat vreau, ea nu intoarce capul. IOR e u parc maricel si il strabatem de colo colo, nu exista sa stau si eu pe o banca si ea langa, jucandu-se.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dianav, exact asa si cu Luca; in parc eu nu stau locului, merg unde merge si el...daca as fi venit in Herastrau probabil mergeam dupa el sau il urmaream de la distanta.... cand iesea din perimentrul vizual hopa dupa el.. asta daca nu era vreun loc periculos in zona, dar in Herastrau nu cred sa fie....
Ce as fi venit si eu...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dia,
Of ca greu e...
In spital Mihaitza a primit tot timpul un sfert de paracetamol pt febra..niciodata o pastila intreaga.Eu il combinam in seringa de nurfen cu hidrasecul care are gust bun.
Iar in loc de lapte 2 uni a tot tinut-o pe muciagiu induclit cu fructoza dat in biberon (adica fierbi orez cu multa apa.apoi blenduiesti bine bine maglavaitzul).
Pupam apasat..(in anatlya uitati de toate si de vineri 13...la ce hotel mergeti?)

minunea mea

Mergi la inceput