Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (177)
Raspunsuri - Pagina 17
aelita spune:
DONIA-
quote:Doar la cateva ?????????
aelita, lasa ca nici noua nu ne-ar strica atlasul pe perete! Ca m-a compelxat fetita aia la cateva state africane

DANITA -vai,ce rau imi pare...ce dureri o fi avut !!!!!!!!!!
si apoi recuperarea va fi nu tocmai usoara...
ADINAZOT -E superba Alessia !si tu !!!!
ACS-si bnoi adoram ciresle..ptiiiu,azi am uitat sa iau ! ca in fiecare zi cumpar juma de kil sau un kil..
MADALUTA-in afara de crema lor hidratanta dupa baie,eu nu i-as da nimic,si Sofia a avut asa buburuze pe fatza,si multi copii au, si eu intrebam atunci pediatrii ,si toti au spus ca e normal. ei sunt mici acum,nu e cazuld e alte creme.
RUXANDRA-vaaai ce vacanta mistoooo !! ce poze !! ce frumosi sunteeeeti !!! ce distractieeee !!! si ce iinvidie pe capul meu !!
DIA-
Oana tunsulicaaaaa
IULIA-ce frumoasa e Stefy ! ce-mi place rochia aia in buline, albastra !si imi place freza!!
BAMBO ,DEEA ,IULIA,TEUTZ,ADINAZOT,RUXANDRA ,

bai,fi-mi-ar pampersul sa-mio fie,ca-mi sare reclama-n ochi si imi blocheaza tot,ma face sa nu mai intru ca intarzii dublu sa scriu si eu cateva randuri...
nici macar nu am de unde naiba sa cumpar pampers,ca aici nu exista asa ceva ...nU SAE POATE ASA CEVA !! BUN,SE DESCHIDE RECLAMA,VREAU NU VREAU,DAR SA MI SE DESCHIDA ZECI DE PAGINI ??????? DE CATE ORI DAU ???
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Dia1609 spune:
aelito, mai zi-ne de copii... si cand ai vreme mai pune poze...
pe toti cred ca ne enerveaza reclama aia idioata, azi am inchis calc de nervi ca nu ma lasa sa scriu :(... cum adica nu exista pampers la voi???![]()
kikineata spune:
Pt. cine intereseaza crocsii
la Next - 39 RON
la Stone - 99 RON (masura 4 cea mai mica ii erau imensi Sarei)
la Humanic - 70 RON /29 RON aste-as niste sandale de plastic (de la masura 20)
la Mini Prix - 19 RON doar masuri de adulti
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Yagmur spune:
Neatza,
Ruxandra, super pozele ca si voi de altfel.... L-am admirat si eu pe Grigore fara bucle, pe Matei cel curajos, pe piersicutza de Maya, pe sotul tau
... o sa te sun cand e gata lista de intrebari
Dia, Oana e atat de frumoasa.. si ii sta bine tunsulici.... ma gandesc ca este timpul sa-l tund iarasi pe Luca.... desi ii sta bine mai pletos... dar transpira rau la capusor
Adina, este minunata... si eu am admirat outfiturile....
Dandusa, va pupam cu drag... tot nu am vazut filmul cu mica alpinista
Canada - hello??? how do u do???
Chinico, pupam dintoasa
Asiza, ati ajuns?
Teutz, imbratisare calda din Cluj
Dianocica, si Luca isi mai imbunatateste vocabularul.... acum tipa intruna JOS!!!
Bambo, pup frumoasa cu ochelari... spor la sters lentile! ![]()
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Yagmur spune:
Lacrimoara, am admirat-o si pe frumoasa Stefy..... ce rochita frumoasa avea!
Acs, eu mai vreau poze cu bursucii....
Ma duc sa mai beau o cafea ca imi cade capatana pe tastatura de somn...din ce in ce mai rar imi este dimineata 

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
acs spune:
Daphna, asa m-am gandit si eu relativ la cirese. Dar cand am fost in piata, n-a fost chip sa scap fara sa-i dau. Ar fi vrut sa ia direct de pe tarabe. Noroc ca aveam ceai de menta la noi, si asa am spalat cateva cirese. N-a avut probleme, drept urmare, de atunci i-am tot dat cateva in fiecare zi. Ieri, in schimb, i-a dat mama un iaurt care era cam acrisor si pare ca nu i-a priit. Astazi o sa primeasca iar mancare mai de regim.
Bambo, frumoasa foc caprita cu ochelari!
Dianocica, da' o inghetata de capsuni nu merge?
Yagmur, poze cu bursucii dupa ce mai facem, ca in ultima vreme nu prea am pus mana pe aparat. Si mie mi-e somn de nu mai pot!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
chinico spune:
quote:
Originally posted by dianocica
am muuuulte capsuni de la soacra. as face ceva din ele, da' fara cuptor ca momentan nu estem. ma gandeam la spuma de capsuni da' e cu albusuri crude si nu merge pt d. aveti vreo idee?
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
branza dulce/iaurt, biscuiti/piscoturi si capsuni. amesteceala, pa si la gara..e buuuun..
sau gem de capsuni...daca david mananca deja gem...
dia ne balacim in "piscina" gomflabila, in mijlocul curtii...am putea, teoretic, sa ne balacim si in rau (150 m de casa) sau in lac (vreo juma de km de casa...) dar eu sunt paranoia. asa ca pas, si ramanem sub umbrela :))
e racoare. amen.
..mdaaa..si cand sa ma uit la pozele ruxandrei, de la 152 catre incolo, ia-le de unde nu-s....
adinazot spune:
RUXANDRA,superbe pozele,le-am savurat pe toate,sunteti asa frumosi!
AM putin emotii pt cand vom merge si noi,mai ales ca tati nu va fii cu noi!Sper sa ma descurc!
IULIA STEFI,draguta foc micuta!
Multumim pt aprecieri
,va pupam pe toate!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
dianocica spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Pt. cine intereseaza crocsii
la Next - 39 RON unde ?
la Stone - 99 RON (masura 4 cea mai mica ii erau imensi Sarei)unde ?
la Humanic - 70 RON /29 RON aste-as niste sandale de plastic (de la masura 20)
la Mini Prix - 19 RON doar masuri de adulti
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
bambooo ii vin perfect antoniei ochelarii. mei, ii sta incredibil de bine, i se potriveste rama ca turnata. ma bucur mult ca ii poarta. va fi bine, ai sa vezi 
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocicabambooo ii vin perfect antoniei ochelarii. mei, ii sta incredibil de bine, i se potriveste rama ca turnata. ma bucur mult ca ii poarta. va fi bine, ai sa vezi
exact asta vroiam sa zic si eu... o carte in mana ii lipseste ca pare tare intelectuala caprita