Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ruxandra, no comment. Pe bune ce s-ati mai zic ca se vede din poze cum sunteti si ca a fost super bine. Intrebari am in schimb.

1. de unde e costumul negru ...a mai remarcat cineva ca e superb
2. cazarea e la hotel sau la casutele cu pricina? tre sa citesc la vacante asa-i?
3. conului ii sta muultt mai bine tuns scurt, asa imi place mie
4. Maya e o frumoasa - nu e o intrebare ci o certitudine
5. prin ce agentie ai luat bilete?
6. oare ma faci sa-mi schimb optica sa plec anul asta afara? cred ca e cam tarziu.

mai am dar le-am uitat. dc ma uit din nou la poze mi-amintesc

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

danita

ei bine, s-a intamplat si la noi :) d incepe sa vorbeasca. sunt cuvinte care ii plac, si il buseste rasul cand le aude :)) apoi incearca si el sa zica. s-a amuzat copios la ax, disc, iar azi cand am trecut pe langa niste porumbei a remarcat un gainatz si i-am zis ca ala e caca de porumbel. vai cat de incantat a fost :))) a zis numai ca-ca, ga-ca pe tot drumul spre casa. si radea....stiti ca mor de dragul lui, nu?

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

repede repede..
traim, suntem bine, dintele nr. 5 vine azi sau maine, crapam de caldura (cum e omul, cum e omul..daca-i frig, de ce e frig, daca-i cald, vaiii ce bine era la racoare..), transpiram la greu, ne balacim cat incape..

aziule am pierdut firul. unde pleci? ba sa-mi fie cu iertare..unde ai ajuns, ca de plecat ai plecat deja..

ruxandra bine ai revenit, am vazut 152 de poze ca de mai mult nu e timp acum...fain. fain. fain. ...da' mie imi lipsesc buclele lui grigore :) eh, astept sa creasca iar....si piersicuta mica e o dulcica, nu cred sa o mai fi vazut pana acum in poze...

dia bine ca si-a mai revenit oana, e frumoasa foc tunsa scurt...noi dezbatem inca problema tunsului...cine o tine, ca eu nu pot sa o aud cum urla...

danita insanatosire grabnica...si la cati mai putini imbecili in jurul genunchilor tai..

gata. mai e, mai e, dar timp ioc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am muuuulte capsuni de la soacra. as face ceva din ele, da' fara cuptor ca momentan nu estem. ma gandeam la spuma de capsuni da' e cu albusuri crude si nu merge pt d. aveti vreo idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

buna seara mamici
adinazot scumpica si eleganta pitica,ce sa zic..
dia[/red tare bine ii sta asa tunsulici,pt ca are o fata frumoasa orice freza i-ai face,e frumusica oricum!
ruxandra de pozele voastre ce sa mai zic,sunt minunate,v-ati distrat de minune,bravo voua!
[red]dandusa mai,da cum nu ne-am intalnit noi prin parcul "titanii"?...noi acolo ne facem veacul in fiecare zi!
In alta ordine de idei,david al meu e innebunit dupa melodia lui jakarta "one desire" o melodie cu niste bebelusi care danseaza,pur si simplu e lesinat dupa ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna seara

Am aparut si eu la ceas tarziu in noapte suntem bine sanatoase,am citit tot, vizionat poze dar nu prea am avut timp de scris si nici chef
In sfarsit am primit ochelarii azi,deocamdata mergem bine ii tine pe ochi cat de cat chiar mai mult de cat ma asteptam,cand se enerveaza ii da jos,dar pt prima zi sunt multumita,tot timpul pune mana pe ei cred ca i-am sters de 100 de ori deci de acum am treaba

caprita cu ochelari

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

RUXANDRA,bine ai revenit...minune de poze,minune de vacanta,minune de copii.bravo !!!!eu una am obs imediat lipsa buclelor da muri calculatorul cand sa te cert !.pana la urma voi de unde ati luat costumele anti uv???apropos de asta ,in cele 2 veri petrecute in Israel toti copii aveau astfel de costume.mie pe atunci mi se parea k ii chinuie rau cu ele,dar acum vad altfel lucruile.
DIA,super simpatica Oana !numeri zilele,huh??????acusi vine 13.
ACS,dupa ce ati trecut voi cu stomacul,eu as zice pas la cirese.Mie mi-au stricat-o imediat la stomac.
LACRAMIOARA,
Noi incercam din greu sa trecem la programul de vara.adik sa ne trezim pe la 7.30 ptr k la un 11-11.30 sa plecam de la plaja.asta inseamna sa se culce la 21.greu dar vreau sa mergem la plaja vara asta si dim si dupa amiaza,asa k sper din suflet sa-mi iasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

am muuuulte capsuni de la soacra. as face ceva din ele, da' fara cuptor ca momentan nu estem. ma gandeam la spuma de capsuni da' e cu albusuri crude si nu merge pt d. aveti vreo idee?

+

dc faci praji cu capsuni vin si io
mai poti sa mixezi capsunile si sa le amesteci cu o budinca facuta de tine (sa nu ma intrebi cum faci budinca ca nu stiu, eu doar imi dau cu presupusul )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by chinico

repede repede..
traim, suntem bine, dintele nr. 5 vine azi sau maine, crapam de caldura (cum e omul, cum e omul..daca-i frig, de ce e frig, daca-i cald, vaiii ce bine era la racoare..), transpiram la greu, ne balacim cat incape..

aziule am pierdut firul. unde pleci? ba sa-mi fie cu iertare..unde ai ajuns, ca de plecat ai plecat deja..

ruxandra bine ai revenit, am vazut 152 de poze ca de mai mult nu e timp acum...fain. fain. fain. ...da' mie imi lipsesc buclele lui grigore :) eh, astept sa creasca iar....si piersicuta mica e o dulcica, nu cred sa o mai fi vazut pana acum in poze...

dia bine ca si-a mai revenit oana, e frumoasa foc tunsa scurt...noi dezbatem inca problema tunsului...cine o tine, ca eu nu pot sa o aud cum urla...

danita insanatosire grabnica...si la cati mai putini imbecili in jurul genunchilor tai..

gata. mai e, mai e, dar timp ioc.

Beatrice (13.12.2006)

1. balaciti unde?
2. felicitari pt nr.5 fu greu? fu usor?
3. asizu se intoarce in romania
4. si mie imi place cum ii sta oanei tunsa ... si ei ii place, se tot admira in oglinda si rade ... pai cred ca-i musai s-o tii tu ... oana numai la mine a vrut.... a fost la fel de rau ca si la dat gauri in urechi, asa ca poate te gandesti sa le faci deodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare!
Alexia s-a iritat azi la fundulet si am lasat-o fara pampers prin casa. I-am pus si olita la dispozitie, poate, poate… De cateva zile ma anunta dupa ce face kk. La un moment dat, cum statea in picioare in fata mea, a inceput sa faca pipi si am pus-o repede pe olita. A facut mai mult pe jos, dar a nimerit si prin olita putin. I-am aratat ce a facut in olita si am laudat-o, iar ea si-a si bagat mana in pipi… probabil se gandea ca e apa.
De mancat singura cu lingurita… nici vorba! Amesteca mancarea in castronel, o da pe jos, dar nu vrea sa duca lingurita la gura.

Adina, Ale e o dulce, dulce, iar costumasul cu bluzita maro si pantaloni albi mi-a placut la nebunie!
Ruxandra, am savurat toate cele 493 de poze!!! Super de super! Scufundari, canoe, banana, piscina… Trai, neneaca! Asa da! Vazut si pe Grigore fara carlionti… Sunteti minunati toti 4! Imi pare rau ca piticutii n-au fost bine tot timpul. Multa sanatate si multi pupici!
Acs, sa-ti traiasca finuta, sa fie sanatoasa!
Iulia, admirat scumpica Stefy!
Dia, ii sta foarte bine Oanei tunsa atat de scurt! Are o figura de strengarita… Ma bucur ca burtica ei e ok si ati inceput sa papati mancare normala.
Roxanica, sanatate lui David!
Dianocica, pupam flacaul dulce foc!
Bambo, ce frumoasa e caprita Antonia cu ochelari!!! Bine ca ii tine cat de cat la ochi. Se va obisnui repede cu ei, daca din prima zi i-a tinut atat de mult. Luna asta ma duc si eu la pediatra sa-i cer o trimitere la oftalmologie, ca mi se pare ca e o mica problema la ochisorul stang al Alexiei. Sper sa fie doar paranoia mea!
Donia

Noapte buna, somn usor!!!!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput