pierderi de sange in saptamana 39
buna ziua la toate mamicile,,am trecut de faza cu burtica tare la pierderi de sange, ieri seara am avut dureri groaznice de cap, si spre dimineata pierderi de sange cateva picaturi, bineinteles ca m-am speriat si am mers de urgenta la spital, mi-au facut monitoraj si control si m-au trimis inapoi acasa, mi-au spus ca sunt bine si colul este inchis sa ma intorc dinou pe 5.06.2008, printre care am avut si pierderi de lichid...
acum sunt acasa am dureri de spate,si dinou pierderi de sange(nu continuate, dar...) voi ce parere aveti mai este mult pana vine bebita sau ce se intampla...???
sanatate la toate mamicile si bebelusi sanatosi si frumosi..
Raspunsuri
olim spune:
si eu cred ca ar fii bine sa te duci la urgenta sa vezi ce este, mai ales ca a mai ramas putin.si eu aveam pierderi de lichid insa eu aveam suficient de mult, si nu au fost probleme.Eu intr-o saptamana am fost de 5 ori la urgente de ma stia si portaru spitalului
.
eu cred ca cel mai bine e sa te monitorizeze ei si sa vada exact.
multa sanatate si asteptam vesti

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
stefany_p spune:
daca sangerarile au aparut in urma controlului ginecologic sunt oarecum normale in aceasta perioada. daca umpli mai mult de un tampon nu sta acasa, mergi la urgente. situatia se poate complica daca ai dureri de cap si probleme cu tensiunea.
daniela06 spune:
quote:
Originally posted by olim
si eu cred ca ar fii bine sa te duci la urgenta sa vezi ce este, mai ales ca a mai ramas putin.si eu aveam pierderi de lichid insa eu aveam suficient de mult, si nu au fost probleme.Eu intr-o saptamana am fost de 5 ori la urgente de ma stia si portaru spitalului.
eu cred ca cel mai bine e sa te monitorizeze ei si sa vada exact.
multa sanatate si asteptam vesti
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
buna fetelor am fost dinou la doctor azi de dimineata si mi-au zis ca e totul in regula, mi-a zis sa stau linistita ca e normal, astea sunt doar semne ca se apropie bebita...acum nu-mi ramane decat sa astept, multumesc mult pt raspunsuri si o sa va tin la curent cu noutati,sanatate multa si..v-am pupat.. m-am mai linistit putin

katiapam spune:
Daniela/esti la capat se pregateste bebeul
vino si la mamici de italia,cred ca mai e cineva din brescia daca bine imi amintesc
nastere usoara
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
daniela06 spune:
buna feteor...nu am mai intrat de mult pe net pt ca am avut treaba:) am nascut pe 31.05.2008 un bbel de 3,635gr, acum suntem acasa si e totul bine. au trecut grijile sarcini, in schimb a venit altele..dar astea sunt mult mai placute:)) voi ce ati mai facut?
stefany_p spune:
Daniela felicitari!!!!
sa fie sanatos bb, sa creasca mare si baftos...
io cu burta la gura...jale pe caldurile astea...
daniela06 spune:
stefany_p bafta multa si incearca sa te odihnesti cat de mult potii in ultimele saptamani de sarcina ca ai nevoie de forta cand o sa nasti, iar daca o sa ai si sotu aproape sau o persoana care iti e draga la nastere o sa fie si mai bine!
nastere usoara! si un bebe sanatos si frumos cu mami lui cu tot!

stefany_p spune:
Daniela, na ca vin si eu dupa tine..tot in sapt 39 sunt si am observat cateva urme de sange dimineata. am fost la cotrol, colul e moale, sub 1 cm, doctora zice ca e semn de nastere..in 48 de ore ar veni bb..in caz ca nu vine stabilim data inducerii...
la tine la cat timp s-a declansat travaliul de la aparitia sangerarii?
daniela06 spune:
quote:
Originally posted by stefany_p
Daniela, na ca vin si eu dupa tine..tot in sapt 39 sunt si am observat cateva urme de sange dimineata. am fost la cotrol, colul e moale, sub 1 cm, doctora zice ca e semn de nastere..in 48 de ore ar veni bb..in caz ca nu vine stabilim data inducerii...
la tine la cat timp s-a declansat travaliul de la aparitia sangerarii?
la mine in 2 zile a inceput travaliul, bine ca a durat mai mult ca a fost primul bb, nastere usoara si sa fiti sanatosi amandoi, astept sa-mi povestesti cum a fost