Mesaj de intampinare
De cateva zile ma tot gandesc ce mesaj de intampinare sa pun la telefonul fix si la tel mobil(asta cand nu sunt acasa pentru fix si cand nu pot sa raspund pt mobil).
Clasicul mesaj "sunt X si momentan nu va pot raspunde, reveniti" nu-mi place deloc mai ales ca l-am inregistrat cand de abia ma trezisem.
As vrea ceva funy dar nu-mi vine in minte nimic.
Poate ma ajutati voi sau imi spune-ti ce mesaje ati pus la telefoanele voastre.
Mamica lui Raducu
Raspunsuri
dede spune:
Alo...alo?...alooo!!! Nu se aude...alo! Vorbiti putin mai tare, va rog...alo...alo... nu aud nimic ...alo... etc (acu' depinde si de cine te suna mai mult - amici sau... alo...)
DeDe
parere personala
petruta spune:
Sau :" Alo, Perishu' avetzi legatura, va rog, cu taxa inversa , va rog, mai tare , va rog, !" cu o voce a la telefonista din centrala , pe nas .Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
Dana P spune:
"hello, stapanii nu sunt acasa, eu sunt John cu ce va pot ajuta"
oare am dat cu batu-n balta??????
GabiG spune:
Aveam un prieten care isi pusese urmatorul mesaj (pe tonul cel mai cald cu putinta): "Da, eu sint, X, te ascult!" Dupa care, lumea era convinsa ca este chiar el la aparat si incepea pur si simplu un dialog: "Bai, ma poti ajuta si pe mine cu chestia aia bla-bla...Hei, mai esti acolo? Alooooooooo?" si inchideau. A trebuit sa schimbe mesajul d eintimpinare ca nimeni nu mai lasa mesaj, convinsi fiind ca asta le- a inchis telefonul...
Asa cum zicea cineva, depinde cine te suna mai mult...daca prieteni atunci poti sa dai friu liber imaginatiei...
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
iubibubi spune:
cu voce normala: "ai sunat o (aici numele tau - de ex. maria) indisponibila"
apoi cu voce languroasa: "de ceee?"
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
desprecopii spune:
"acest mesaj se taxeaza cu 2,99 euro pe minut... va rugam specificati numele, adresa,codul postal, numarul pasaportului si motivul acestui telefon"
Pentru parinti... despre copii!
Grace spune:
"Ati nimerit familia .....momentan sintem la pescuit.... va rog sa va lasati mesajul in 3 limbi de larga circulatie". Lasind gluma la o parte, cred ca mesajul impersonal este cel mai potrivit, daca suna sefii?
bebi spune:
Iti sugerez sa-ti faci testu' cu bitch , sa aflii rezultatul..
Apoi, "Sunt X(NUMELE)YY% bitch, LASA-MI MESAJ DACA CREZI CA MERITA!"
Love is all around
raducu spune:
Multumesc tare mult
Sunt super haioase ideile voastre ca nici nu stiu pe care sa o aleg. Oricum e bine ca nu ma suna seful ci numai amicii.
Mai astept si alte propuneri.
Pupici,
Mamica lui Raducu