Buna,
In citeva zile incepem gradinita. Imi poate spune cineva ce ar trebui sa contina ghiozdanelul pentru gradinita? Cam ce hainute, sticluta cu apa, lenjerie, servetele umede....
Multumesc frumos
Sunt interesata si eu de subiect. M-ar interesa si cate perechi de chilotei trebuie sa aiba acolo la gradi in ideea ca acolo vor incepe sa scape de Pampers si probabil ca se va lasa cu multe hainutze ude.
Noi suntem la gradi de stat. Totusi sunt dozatoare de apa(care nu stau in priza). Deci sticluta cu apa numai daca nu au dozator. In rest: chilotei, tricou si pantalon in cazul in care apare un accident. Noi mai avem servetele pentru ochelari , tocul de ochelari si servetele de nas.
Prichindeii vostri sunt mai micuti vad eu. Cel mai bine va sfatuiesc educatoarele. Discutati cu ele, daca nu aveti timp sa treceti pe la gradi dati un telefon.
Se vede treaba ca aveti emotii. Si eu eram la fel, cu toate ca al meu era mare.
Bafta!
Mami de Denisache
2-3 chilotei(pentru accidente),2 pantalonasi,2 tricouri,servetele umede,prosopel,sapun(daca nu au),apa(daca nu au),sosetutze,papucei de interior,pasta si periuta de dinti.
succes!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Depinde de gradinita.
Eu am baiatul la o gradinita de stat si acolo au dulapioare in care ii las trening-ul de interior, papuceii, chilotel/maieu de rezerva pt situatii de pp/apa-ciorba varsata. De asemenea mai au niste saculeti in care li se pune lenjeria de pat +pijamaua. La baie au sapun cumparat din fondul clasei, le lasam doar prosopele. Au dozator de apa, dar le ducem sticlute si le completeaza doamna apa din sticluta.
Ca atare, lunea ii pun in rucsac: 1 pijama, 1 prosopel, 1 pereche sosete, treningul de interior, 1 tricou. La gradinita are lasat in dulap: papuceii, sticla de apa, setul maieu/chilotei.
Servetele, sapun, hartie igenica, apa se cumpara din fondul clasei.
Multumesc frumos. Chiar avem emotii mari - eu mai ales - ca cea mica (2 ani si 9 luni) de abia asteapta sa mearga la gradi, mai precis la birou ca mami si ca tati.
Ce sa spun, ma ia cu lesin cind ma gindesc ca puiul meu a crescut si se "rupe" (nu am gasit alt cuvint) de mine.