Mamici norocoase de sept-oct 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
babytza spune:
Fetelor am fost si eu pe Mosilor si nu prea erau bine aprovizionati...Nu erau haine speciale pt gravi ci erau haine foarte largi... Poate intre timp au mai adus, dar acum o luna erau uratele hainutele...
21 +
alinushca spune:
quote:
Originally posted by angelynna82
[br...plus ca era foarte cald in masina, pentru ca lumea nu vroia sa deschida geamurile
21 - posibil baietel
Bebe
Romanii chiar au probleme serioase cu chestia asta cu "curentul". Se povesteste din batrani ca a venit un american in tzara in plimbare si i s-a zis intr-o zi de notiunea de "curent". Nu mai auzise in viata lui. La el in tzara respira linistit fara sa se gandeasca sa inchida geamurile intr-o masina plina cu indivizi din cauza "curentului". I s-a spus ca se raceste din cauza lui si... a racit. Eu una NU CRED in asa ceva. E dincolo de limitele rationalului.
Babytza, te trec acu.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
19+
clau_geo spune:
in jur de 120-160 am gasit eu pantalonii, in functie de model si material. Magazinul de pe Mosilor nu-l stiu dar cred ca nu o sa mai am nevoie de hainute pana nasc ca deja mi-am facut aprovizionarea cu destule acum bb are prioritate.
24+ Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by babytza
Fetelor am fost si eu pe Mosilor si nu prea erau bine aprovizionati...Nu erau haine speciale pt gravi ci erau haine foarte largi... Poate intre timp au mai adus, dar acum o luna erau uratele hainutele...
21 +
zilele acestea am trecut si pe acolo si erau niste modele dragute, pe mine ma intereseaza in mod special pantaloni (eu chiar si acum folosesc blugii de dinainte de a ramane insarcinata, bineintele ca fermoarul este mult sub burta ), bluze am luat cateva.
21 - posibil baietel
Bebe
clau_geo spune:
am uitat sa va zic am pus si 2 poze cu pantalonii
24+ Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
alexa si mami spune:
anca, tot la scirbici:( alinushca clau, abia astept sa ajung acasa, ca pe mobil nu pot vedea pozele. eu zic sa o strigam toate pe monica, MONICAAAAA!!!
alexa simami
babytza spune:
O sa trec si eu daca zici ca au adus marfa..O pereche de pantaloni nu mi-ar strica....
21 +
freshanana spune:
arata super pantalonii clau
dar nu erau decat portocalii si albi/crem ? ca eu as comanda dar nu culorile astea ca nu cum sa le asortez la verde de ex
poti sa ne dai linkul de la francezi ?
26+
AMR 98 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
angelynna82 spune:
fetelor voi ce creme folositi...eu termin acum un tub de sanosan si nu sunt foarte incantata de el, ceva idei?
21 - posibil baietel
Bebe
kllemi spune:
buna fetelor,dar vad ca a-ti scris ceva, v-am spus si ieri nu stiu care a-ti observat ca mie mi-a fost rau de la ELEVIT, am renuntat de 2 zile la el si vad ca imi este mult mai bine, voua vi sa intamplat asa ceva???? sau macar ati auzit?????
ANGELYNNA vreau sa te intreb si eu, tie la cate saptamani a miscat bb???? te intreb ca am vazut ca o sa nasti in aceasi perioada cu mine, la mine vreau sa zic, ca nici macar nu are de gand sa miste deja intru la idei paranoia....
20+