Mamici norocoase de sept-oct 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Aaaaaaaaaa si o cheama Valentina.

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetele, asa rau imi pare ca nu mai pot citi atent ca inainte, am vazut ca vorbea Clau de lista shopping si m-am bagat repede cu lista mea, dar nu am citit in rest, eu sper ca toata lumea e bine, citesc printre randuri, intre doua telefoane de la agenti imobiliari, banci, sau impachetari de haine si carti pt mutat. Asa stres pe capul meu si asa e de aiurea, de-abia astept sa treaca, urasc telefoanele astea care suna nonstop!!
Sper ca toate sunteti sanatoase, ca aveti echo ok, va pup fara exceptie si mai intru cand mai pot (diseara iar vedem 3 apartamente )
Numai bine, dragelor!!!!

25+ Luca

AMR 15S !!!!!!

POZE

„Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu.” (Umberto Eco) dar „Ca sa intelegi ca esti prost trebuie, totusi, sa iti mearga mintea” (George Brassins)

Mergi la inceput

Dyanira daca iti plac, am luat si eu pantaloni asemanatori din magazinul victoria la et 4. E un raion nou deschis pentru gravidute.

21 +

Mergi la inceput

Ups...scuze , acum am vazut ca esti din timisoara....SCUZE..

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

ratonelu, ca sa activei mesaje private, uita-te in linkurile din stanga. Da click pe Mesaje private si du-te in Options. Acolo le poti activa.

Pup

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Babytza iubita merci de informatie doar ca eu stau in Timisoara!!!Dar asa informativ la ce pret sunt?

Diana
26+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by babytza

Daca imi explici si ce inseamna UM si DN iti spun.....

21 +

Sigur!

UM = ultima menstra
DN = data nasterii (a ta)
DPN = data probabila a nasterii

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Diana are dreptate Babytza ca se gasesc si in Victoria dar nu sunt chiar la fel, am si eu luati din Victoria de la etajul 4 insa croiala nu pica la fel de bine cu cei luati de laredoute. Hai ca atasez 2 poze su cu ei imbracati sa vedeti cum vin.

Eva sper ca si tu esti bine si bb la fel, cat despre listuta e super buna si daca te ajuta pe tine si pe restul burticilor o sa atasez si eu una dar cu preturi aprox. si cu lucrusoare necesare imediat(puteti sa mai adaugati voi diverse ca eu pun doar ce imi mai lipseste mie)

24+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Clau pe Mosilor am vazut ca mai este inca un magazin pentru gravidute, acolo am sa ma duc sa iau si eu pantaloni (la capitolul acesta am inceput sa stam prost), dar ca si curiozitate la ce preturi sunt pantalonii din Victoria?

21 - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

pantalonii sunt 120 ron. si costum cu pant. si bluza lunga 190-200. Dar sunt superbe...

Alinushca am scris datele pe pagina 11..

21 +

Mergi la inceput