Mamici norocoase de sept-oct 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
anca81 spune:
Alinush, ai avut o aventura pe cinste azi! Mie mi-e foarte groaza de persoanele care "put", efectiv mi se face rau instant si mi-e frica sa nu dau la boboci. La fel si cu locurile in care miroase ciudat. Sunt foarte sensi de cand cu sarcina. Felicitari pentru semnatura!
Clau_geo, sunt dragute hainutele. Pijamalute sau overall-uri n-ai comandat deloc? Body-urile cu "full of love" sunt preferatele mele Felicitari si voua pentru semnatura!
O burtica mititica
25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Neatza si de la mine chiar daca e cu intarziere. Am avut nevoie de ceva spatiu si timp sa imi revin de la experientza horror din metrou de dimineata.
S-a suit la o statie oarecare o femeie atat de ingrozitor de si intr-asa un hal de transpirata (curgeau apele pe ea, mirosea ingrozitor) si nu si-a gasit unde sa se aseze decat langa mine. Dupa ce am ramas cu fundul pe juma de scaun si restul in afara banchetei ca sa nu ma ating de ea pe cat posibil si-a desfacut un ziar din ala mizerabil de scandal de il intinsese si peste mine si peste vecina ei din dreapta. Nici nu aveam unde sa merg in alta parte. Doar o secunda am indraznit sa o privesc si avea un par maaare, deees, si negru pe maini, mustatza, si tot tacamul. Well, bottom line, mi-a luat ceva sa imi revin din asa experienta.
babyitza te-a trecut careva in lista? daca nu poti sa imi dai mie UM, DN si DPN.
Schimbat semnatura! Ne facem mari-mari. Felicitari si tie Musette si celor care mai schimba azi ca stiu ca mai sunt cateva fete.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
19+
La fel am patit si eu ieri, eram in trolebuz si chiar langa mine a nimerit o tanti , in afara faptul ca saraca era transpirata a facut greseala sublima sa ridice mana ...plus ca era foarte cald in masina, pentru ca lumea nu vroia sa deschida geamurile
21 - posibil baietel
Bebe
clau_geo spune:
Angelynna si multumesc, sper sa ii si vina Irinucai
24+ Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
EvaF spune:
Fetele, eu sunt constienta ca lista e fff mare, nu voi lua tot dintr-un foc, asta este clar, unele sunt poate inutile, dar m-am organizat cam 6 luni cu lista asta, am selectat de la mamici cu experienta si diverse studii facute pana acum, am adunat opinii de marci, marimi, tipuri produse, am selectat doar parerile care mi s-au parut cele mai avizate dupa ce am citit. Acum vedeti si voi ce vi se potriveste si voua, lucrurile astea nu sunt batute in cuie.
Eu adun ca furnica pe lista aceasta!!! :))) (Miruna, multe sfaturi din listuta mea iti apartin )
Pup
25+ Luca
AMR 15S !!!!!!
POZE
„Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu.” (Umberto Eco) dar „Ca sa intelegi ca esti prost trebuie, totusi, sa iti mearga mintea” (George Brassins)
angelynna82 spune:
Abia astept sa cumpar si eu lucrusoare pentru bebe cu toate ca tati nu este entuziasmat de cumpararea lucrurilor inainte , macar a cedat la faptul ca vrea sa cumpa carut, patut, cadita si pentru spital ce am nevoie... a zis ca restul le va cumpara el
21 - posibil baietel
Bebe
clau_geo spune:
Babytza saru mana si spor la cumparaturi si tie.
Anca unele dintre body-uri erau incadrate la pijamale asa ca o sa incerc sa le potrivesc cumva ori cu hainute ori le lasam pt dormit
24+ Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
freshanana spune:
quote:
Originally posted by babytza
Daca imi explici si ce inseamna UM si DN iti spun.....
21 +
um=ultima menstruatie
dn=data nasterii tale
dpn=data pbabila a nasterii
si dc mai ai acasa o comoara de copil spune ce sex are si ce nume
sper sa-ti fi folosit
26+
AMR 98 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
babytza spune:
UM-29 decembrie
DN-16.02.1979
DPN-06.10.2008
Mai am o fetita nascuta pe 11.02.1999, are 9 ani si jumatate. E o dulceata blonda cu paru lung si cu ochii verzi...O sa pun poze cand ajung acasa cu noi...
21 +
dyanira spune:
Clau chiar frumoase hainutele!Sa le poarte Irinuca sanatoasa!!!De la 7 luni ma apuc si eu de cumparat asta daca mai rezist pana atunci!!!!
Clau mi-au placut tare mult si pantalonii pentru tine tare frumosi!
Diana
26+ mamica fericita de ANDREI EDUARD