Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 3
socrate spune:
Fetelor mersi de raspunsuri.
Alina pe ochisori poti sa il stergi de cate ori vrei, poate eviti picaturile.
Doloress mersi pt raspunsuri.
Alysh eu am inteles ca tb sa te mulgi dupa masa bb-ului ca cu cat golesti mai bine sanul cu atat creste productia.
Ylari draga mea cum mai stai cu lapticul?
Cu legatul trompelor, am fost la reanimare cu cineva care a facut asta ca tot facea cezariana.
Eu recunosc ca m-am gandit la sterilet. Am inteles insa ca daca corpul nu il accepta ai dureri mari. Om vedea.
Cat despre masuri contraceptive in timpul alaptarii cred ca o sa merg pe prezervativ, desi sotul meu nu e foarte fericit cu el, dar acum si el zice ca mai bine asa, mai ales ca in perioada asta am inteles ca iti dau numai monofazice adica tb luate la ora fixa iar eu nu sunt buna la asa ceva. Nu vreau sa risc nimic.
DAr pana atunci mai e....mult si bine.
Declar elemente "non grata" lohiile si reclama cu pampers
Noemi,
Andree27 spune:
Fetelor,
Sunt in transa!!M-am uitat la reportajul care l-am pus cu clinica privata!!!!!!Arata criminal!!!!Nu ca spitalele noastre!!!Imi e o ciuda de numa!!De ce nu m-a facut mama cu un bogatan???
Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 2saptamani!!!
iulia83 spune:
elenuca pune vorba buna si pt Valcea si aici e nevoie de ploaie da-i boxul menajerei neserioase!!!
miss la mine nu mai functioneaza dushurile si apa rece pe picioare si inheieturi de muuult
n-am apucat sa citesc ca ma uit in paralel la cronicutza...ylari ce-a zis sotul??
inca sunt la capitolul trecut cu cititul..
alina ne faci in ciuda cumva??? macar eu am cablu..sac
Pozici Iulia AMR 8 Zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
iulia83 spune:
[size=3ah! era sa uit!!! pt fetele care s-au racorit cu ploaie...][/size=3]
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
alina_anto spune:
Socrate[/red Bravo pt bebe mancacios! Eu insa am o problema cu Sara: adoarme repede la san..oboseste repede mititica..si nu stiu ce sa-i mai fac.. Daca o iau de la un san dupa 15 min, adoarme..deci nu mai pot s-o pun la celalalt san...nici macar bib nu mai vrea...Asa ca o las sa stea la un san vreo 20 min, apoi o tin sa ragaie, apoi o pun in patut, se trezeste si iar o luam de la capat...offf..puturoasa mea mica!!!
[red]Ylari Sper sa se rezolve cat mai repede problema ta! Dar are dreptate MissP, nu ai tu acum nici timp si nici putere sa te lupti cu inamicul de soacra-ta.. Auzi, mai bine da-i sa citeasca parerile noastre despre ea..huuuooo!!!
Si eu sunt alaturi de tine cu sufletul si tine-te tare!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
iulia83 spune:
doloress ne bucuram ca ai timp sa mai povestesti cu noi...si tine soacra acolo unde e, nu te lega la cap aiurea
socrate eu una nu am parere buna despre sterilet..mai bine prezervativ sau anticonceptionale. stiu persoane care au avut complicatii mari din cauza steriletului...eu nu voi recurge veci la metoda asta
ma mananca asa de tare in jurul buricului/...au aua au
fetelor, mi-au aparut pe sfarcul stang 2 negisori mici..am mai avut unul pe care l-am smuls acu cateva luni mi-e frica sa alaptez sa nu-i dau in gurita la fata...sunt sigura ca-s negi..parca in prostia mea ma si rog sa n-am lapte si am uitat sa-i arat doctoritei oooof
Ariana Elena
Praise God!!!”
alina_anto spune:
Eu am iesit o jumatate de ora cu Sara si sora mea afara, in parc. Dar era cam racoare si batea vantul, asa ca am stat putin. Acum ne pregatim de baita si pe urma papam!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Vianne spune:
Fetelor, cred ca ati aflat de la Gabitza, pe 22 mai, ora 21.32 a venit pe lume Stefana Eduarda, 3.200kg prin cezariana.
Nasterea mi-a fost indusa pt ca in urma controlului saptamanal s-a constatat ca lichidul imi ajunsese la jumatate. Asa ca m-au trimis direct la spital. Acolo, dupa inducere, au inceput contractiile. Dupa ce am trecut de 3 cm mi-au facut epidurala. Dar dupa ce am ajuns la 4 cm am ramas blocata acolo pt 3 ore. Si asa s-a luat hotararea pt cezariana. Edson, sotul meu, a fost langa mine in sala de operatie si tot el i-a taiat cordonul ombilical.
Senzatia pe care am trait-o cand am auzit-o tipand, e indescriptibila. Am inceput si noi sa plangem, coplesiti fiind.... Sunt sigura ca fetele care au nascut deja stiu despre ce vorbesc..
Duminica mi-au dat drumul din spital si noaptea ce a urmat a fost cea mai grea. Nu din cauza Stefanei, ea e f cuminte, ci pt ca eram noi super stresati. O urmaream sa vedem daca respira, daca nu se ineaca... si tot asa... Adevarul e ca eram si f obosita, in spital am avut si tensiunea f mica, in jur de 7, 8. Plus ca 26 de ore nu m-au lasat sa mananc...
Dar Slava Domnului ca toate sunt bune...
Aici puteti vedea printzesa: http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Vianne?authkey=KdQyZEtR9HI
Gabitza, tu de unde ai aflat? Editez, am vazut ca a intrat Adriana si v-a spus. Pupici pt ea!
Va pup pe toate, mamici si burtici, sper ca sunteti toate bine...
Sa dea Domnul ca toti bebelushii sa fie sanatosi, papaciosi si sa ne bucuram de ei... Eu ma simt binecuvantata cu asa minune in viata mea..
Va pup cu drag!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
iulia83 spune:
vianne felicitari pt printesa grasunica si frumusica!!!
Ariana Elena
Praise God!!!”
mihaser spune:
Salut!
Am intrat sa pun majorete ptr maine...vad ca vin in forta bebeii
Elenuca cu bebe Lizuca
lilly si o alta potoroasa ca Mara
monik si bebeluna Sara-Maria
Vianne e super dragutza domnisorica ta! Ce curajos a fost tati!
Alina si bubulina mea adora sa adoarma la san...din fericire papa ceva inainte si se trezeste cand ii scot aerul si o pun si la celalalt san.
Azi iar a durut-o burtica si i-am dat inca un baby drink si mai tarziu 2,5 ml de debridat. Ce mi se pare ciudat e ca Bonnisan nu ii place, iar debridatul intai a luat putin si apoi l-a inghitit tot...de parca ii poate simti gustul.
Acum doarme dupa baita nemiscata...Pe Cristi il apucase cantatul la xilofon pe langa ea...Saraca are multe de indurat...parca suntem la casa de nebuni...
Va pup!