Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 14
MissParker spune:
stefany p, te-am trecut pe listuta cu noul DPN si cu baietel. Ati ales deja un nume?
Nicole1980, acum am vazut ca teoretic sunt programati 3 bebei David pe 25 iunie... Ce chestie... Hai sa vedem care vine primul. Eu sper ca al meu ![]()
Felicia
36+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by daniela_sb
Pai uitati ce am observat... Ma parasesc colegele de DPN (triseaza): Magnetism, Iulia, acum si Gabitza... Eu cu cine mai nasc? Inais, tu cum nasti?
De fapt cred ca mi-e ciuda ca o sa fiti cu bebeii in brate mai repede decat mine... Sau poate nu o fi puturoasa a mea bebitza si va pacalesc?! Oricum, va doresc o nastere si o refacere usoare... Nu ma supar...Vad ca vine MissP din spate. Felicitari pentru pozica si ma bucur sa sunt toate OK.
37+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

facem si noi ce putem Pozici Iulia
AMR 6 Zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
Reallaura spune:
Monik, Lily Felicitari pentru fetitze cumintele.
Asteptam povestea nasterii Lily!
Monik, recuperare, rapida!
Gabitzule, ce coincidenta cu alegerea numelor si stabilirea operatiei!
Lorich, bafta multa la control azi. Mi se pare mie ca tr sa scoatem fetele 
.
Leeloo, deja ai iesit! super! pe bb cand incepi sa-l scoti?? Da, sper sa se faca bine soacramea si sa nu ia bb nimic.
Melly
si pentru tine!
Am sunat la Medicover la hotline si mi-a spus ca daca okiul e rosu inauntru poate fi conjunctivita.
S-a trezit nitel si am vazut ca nu e rosu. si parca s-a mai desumflat nimic, nu i-am pus nici compresa, nici nimic.
astept sa fie mai bine.uuuuuuf! Incerc si eu sa mai dorm o ora
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
emycor spune:
felicitari noilor mamici!!!!!!!!!!! sa va traiasca bb-ii!!!!! iar pentru cele care mai urmeaza facem galerie....curaj fetelor!

am si eu o intrebare....bb meu sughite f mult...am incercat cu cei dar nu trece, singura metoda care functioneaza este cu un strop de lamaie, dar asa se stamba ca mi mila de el......voi aveti cumva alte metode?
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Emycor
emycor mami de RARES-SEBASTIAN
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by daniela_sb
Pai uitati ce am observat... Ma parasesc colegele de DPN (triseaza): Magnetism, Iulia, acum si Gabitza... Eu cu cine mai nasc? Inais, tu cum nasti?
De fapt cred ca mi-e ciuda ca o sa fiti cu bebeii in brate mai repede decat mine... Sau poate nu o fi puturoasa a mea bebitza si va pacalesc?! Oricum, va doresc o nastere si o refacere usoare... Nu ma supar...Vad ca vine MissP din spate. Felicitari pentru pozica si ma bucur sa sunt toate OK.
37+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.
Stai linistita ca nu esti singura!Si de mine cred ca a uitat nebuna asta de barza!!!Ma tot prosteste si deja ma nerveaza!!CAnd o prind dupa ce nasc ii trag si o mama de bataie sanatoasa!!!!
Poze
Andreea
38+in asteptare de un ingeras:
EricAMR: 2saptamani!!!
Andree27 spune:
Miss P ma bucur ca esti bine!!
Am vazut si pozica!!Sa-ti traiasca feciorul!!!
Poze
Andreea
39+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 1saptamana!!!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
A nascut Lilly !
Primit SMS la prima ora:
"Am gasit barza. In 30 mai la ora 1:55 s-a nascut Julia prin nastere normala. Are 3.6kg si 54cm. Suntem bine amandoua. Vom reveni pe forum cu amanunte. Lilly79 "
Bravo mamico! Bine i-ai facut la barza aia de ti-a adus asa bebelushaSa fiti sanatoase amandoua, sa ajungeti cu bine acasa! Multa fericire si bucurii va doresc!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
la bebe si la mamica!!! o bebelina grasa! Sa va traiasca si sa fiti fericiti si sanatosi!!OOOO...uite si Monik a nascut ! SI lor le transmit toti pupicii!!!
Fetelor, io nu prea am net. Cand doarme pitica..pica netul. Iar de azi tati e la munca. Gata libertatea!
leelooo super program!! Si io fac baitsa pe la 10. Pe la 11, 11 30 termin cu sters, dat cu ulei, alaptat si culcat Motanul Incaltsat. Dar la 2 30 - 3 imi da terzirea. Apoi pe la 6, la 7 30-8, si gata somnul...
reallaura, ochisorul poa sa fie si de la cum a dormit, si ca a curs peste noapte, si de la vreo infectie (speram ca nu). Cat despre soacra, ca bea apa rece, treaba ei, numai sa nu se viruseze. Ca langa bebe..ti-e frica.
mai, fetelor, nu mai tin regimul asta romanesc drastic. M-am panicat enorm (sau M-AI mult m-au panicat toate tzatzele din jur....atotstiutoare!!!! si cicalitoare...). Pana la urma, mananc asha, usor, din toate, incerc nu prajit (asta din ratiuni de ulcer) si fara fasole/varza (ca ma baloneaza sigur), si capsuni/kiwi (de frica de alergii). Si gata. A, si incerc sa nu bag fainoase multe, ca ash vreea si sa slabesc ceva... de undeva
O...MissPaRKER ce veste!! 3kile? super bine. Col usor deschis? pai... AMR putin putin!!
emycor la mine trece sughitul lui bebe...la san! Atat. Papa cu pofta, pana adoarme bineinteles, dar intre timp ii trece sughitul. A, si cum il pun in pat, ii trece si somnul!!!!
Andree27, moralul sus, nu te uita barza de tot. Copii nascuti pesre sapt 42 nu ai sa vezi
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra povestea nashterii
Reallaura spune:
Emycor, de lamaie stiam si eu, dar eu nu-i dau. il las sa-si faca damblaua, il mai pun la san, dc nu doarme.
Miss, ma bucur de vestile bune! Ce frumos ca ti-a dat spectacol la ultima eco...
Jackie. buun! deci papati cartofei prajiti.
si nu va mustra suplimentul.:) 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
gabitzam spune:
Daniela, stai linistita ca nu plecam de la odisee la scutece pina nu nasc toate gravidutele vorbarete sau nu. Sa speram ca aflam si de cele care au mai ramas de mai. Ce cele care mai sunt acum pe lista de burtici de mai, nu a mai dat nici una nici un semn. Deja incep sa nasca cele cu DPN de iunie.
Am plecat la piata dupa cirese, am cheltuit toti banii si tot fara cirese am venit. Mai cobor pina la aprozarul din colt sa iau totusi cirese, ca iar stau toata ziua cu gandul la ele.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
melly23 spune:
missP super super super poza lui David!!!!
chiar ma uitam peste albumul tau si toate pozele sunt super!!!imi place cea cu funda albastra!!!de o vedeam mai repede ii faceam si eu sotiorului un cadou asa frumos!!!adica cu funda ca acu se cam satura si el sa ma auda cu vaitele mele!!!!offfffffff nu mai am rabdare si durerile astea vin si pleaca, macar de ar ramane!!!!!

vreau si eu sa nasc tu barza , auzi!!!hai odata!!!ca de te prind vai vai!!!!
si deja ma suna toata lumea si ma intreaba daca nu am nascut!!!

o sa tampes sigur de cap!!!no bine gata cu vaitele ca deja o iau razna!!!deci missP super bb-ul tau si cat despre DPN ma bucur enorm sa aflu cand cineva il are mai rapid, nu de alta dar nu vreau sa treaca prin asteptarile mele!!!

si bag si eu niste agitate pentru toate cele care urmeaza sa-si vada si sa-si pupiceasca bebeluti!!!!!

AMR SA SPERAM CA 4 zile si NU MAI MULT Amelia Gabriela