Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 11
gabitzam spune:
Venit de la doctor. Am stabilit cezariana pentru 10 iunie.
Dimineata la prima ora tre' sa ma prezint la spital cu bagajul, ma pregatesc, ma aranjeaza si ma taie ![]()
Bebe este bine, colul inchis, s-a mai imputinat lichidul amniotic. Are cam 3125gr, cu aproximatie, calculat de ecograf.
M-am uitat in calendarul ortodox, pe 10 iunie sunt Sf. mucenici Alexandru si Antonina. Asa ca l-am nimerit bine pe bebe cu Radu Alexandru
Si pentru fetita, daca ar fi fost, alesesem deja Antonia, ca sa vezi ce potriveala ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Nicole1980 spune:
Miss Felicia am vazut ca se va mai naste un bebe David tot pe 25 iunie.
Multumesc mult ca ati schimbat DPN pe prima pagina.
Poze
Nicole 37+
DAVID ADRIAN
Bebe David
Nicole1980 spune:
Notez astazi primul somnic de dupa amiaza, in timpul saptamanii de cand sunt gravida.
A fost asa de bine. Imi este dor de serviciu, dar parca incep sa ma obisnuiesc si acasa.
Poze
Nicole 37+
DAVID ADRIAN
Bebe David
simonacip spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Salut!
Simo nici eu nu prea ii interzic, dar vroia sa-I cante si in ureche lu` aia mica…I-am zis sa cante pe covor si nu a vrut. Eu ii inteleg si pe ei, insa cu timpul trebuie sa ne inteleaga si ei pe noi…Am observat ca mai nou Cristi vorbeste cu un ton mai sus…sa fie sigur ca se face auzit.
Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
eact, vor atentie si ei...
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Doloress spune:
Babyname la multi ani! 
Elenuca felicitari mamico! Bebe Lizuca, bine ai venit pe lume!
melly nu stiu ce sa zic, mai bine mergi la spital pentru orice eventualitate, lichidul nu curge tot deodata, ci si cate putin! Oricum scoatem
si pentru tine, ca mai ai putin!
Chinabulina si eu am mai putin lapte in dreptul, si e si mai mic. Si lapte am putin, asa am avut de la inceput. Insa nu m-am descurajat si am continuat sa ma mulg (al meu nu vrea sa suga) si vad ca am constant acuma. Din doua mulsuri fac o masa, asa ca ii mai dau formula, asta e treaba. Numai dimineata scot mai mult, odata pentru o masa. Imi pare bine ca nu se imputineaza, deci zic eu sa nu dsperi, cat ai bine, cat nu, ii mai dai completare si gata, dar important e sa o pui la san mereu sau sa te mulgi ca numai asa se mentine productia 
Simonix hehe, exact parca ma descrii pe mine cu Patrick cand povestesti. Si eu mai am putin si ma duc la nebuni, azi noapte am dormit o ora. Tare s-a mai agitat! In sfarsit a facut kk, am schimbat trei pampersi, ii puneam unul si incepea sa curga ca din robinet. Saracul bebe, dupa trei zile! Ei si am zis ca se linisteste mai apoi insa nu, toata noaptea la fel a facut, gaze, fonfaieli, plansete, tipete... Nici nu am mai incercat sa il pun la san, numai de stressul asta nu are nevoie. Si eu nu stiu unde e acea comuniune minunata dintre mama care alapteaza si bebe, eu cand il mufez la tzatza se incrunta si se uita asa urat la mine ca ma sperii! Cand ii dau biberonul insa ma topesc ce linistit ramane si se uita asa cu ochi mari si umezi la mine, parca mi-e tare recunoscator. Deci cred ca am sa renunt incet incet la ideea de san ca nu mai rezist psihic. A venit asistenta ieri si am pus-o in garda, a ramas cam dezamagita, insa ce sa ii fac. Chiar ii era foame si a vazut si ea live spectacolul, cat de urat face, am zis ca poate nu il tin eu ca lumea, dar era si ea aici si a zis ca il tin foarte bine, deci nu sunt eu de vina.
Si eu sunt fan epidurala, eu am experimentat 3 zile de contractii, bine la interval de o ora asa, deci nu a fost chiar cosmar (acuma zic eu asa, insa atunci...) si ziceam ca nu mai vreau copii in veci si pururi, mai bine adopt unul. Dupa epidurala insa deja ziceam ca mai vreau inca doi! Alta viata. Te poti concentra mai bine la impins, zic eu.
Eu am fost taiata foarte tare(de gradul 4) si m-am recuperat mai greu pentru ca bebita era cu capul intors, de aceea a fost nevoie si de taietura mare si de forceps, desi el a fost mic, ca l-au si intors de cap inainte de a-l scoate. Insa sunt recunoascatoare ca nu am simtit cum m-au taiat si cusut.
Va pup, s-a trezit balaurul cel mic! :-)
Doloress si minunea mea Patrick
Povestea nasterii
iulia83 spune:
nici o veste de la monik???
eu am fost scurt pana la bunici, acu fac un dush si revin...
Pozici Iulia
AMR 7 Zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
socrate spune:
Doloress eu te inteleg perfect. E o presiune mare cu alaptatul. Si pe mine ma intreaba toata lumea, am ajuns sa mint ca da copilul mananca numai san. Recunosc numai fata de prieteni ca ii dau si supliment. Zici ca sunt o mama denaturata ca nu ii dau numai san.DAr daca nu se satura saracul.
Eu il pun la san si suge, dar sunt momente cand din cauza gazelor e prea agitat si nu ne intelegem om cu persoana, imi face varza sfarcurile si el inghite si mai mult aer.ASa ca in momentele alea renunt si ii dau de la biberon. Sunt si momente cand suge linistit si adoarme la san, atunci simti comuniunea. Dar nu cred ca aceasta comuniune este rezervata doar mamelor care alapteaza.
Ma uitam la puiul asta mic cum era el obosit si il durea si burtica si se plangea ca un om mare, nu plangea intr-una ci mai mult se plangea cand il durea mai tare. Si dupa ce s-a linistit s-a uitat la mine a oftat si si-a inchis ochisorii. Din cand in cand le mai deschidea si cand ma vedea ofta si dormea la loc.
E un moment unic. Cand simti ca merita, ca tot ce a fost pana acum nu inseamna nimic fata de acest sentiment de dragoste deplina.
Le recomand cu caldura tuturor membrilor clubului :"nu se tine copilul in brate ca il rasfeti" Sa mai zica ceva dupa.
Noemi,
Reallaura spune:
Dragele mele,
Nu prea e trafic zilele astea, ne luptam cu alaptatul la san parca cine stie ce ar fi!
Socrate vorba ta, ajungi sa te simti mama denaturata daca nu chinuiesti copilul la san 2 ore inainte de a baga biberonul, iarasi, cu inima stransa.
Doloress, Simonix de voi ce sa mai spun!
Eu cel putin pot sa ma laud ca Mircea a supt aproape agresiv inca din prima ora dupa nastere.
Face ca un leutz cand da de tzitzi, mor dupa el! Apoi se incranceneaza tot pe san si -l tine cu ambele manute, alea delicatele, dragul meu!
O sa incerc sa dorm si eu nitel, acum el e in brate la tati, dupa biberon, doarme.
Fetelor, voi mancati prajeli - cartofi prajiti, snitele?
noapte buna, mi se inchid ochii.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
mcoca spune:
Alysh, eu cred in destin, asa ca ma bucur ca ti-ai gasit jumatatea. Eu nu m-as fi gandit niciodata cand am venit pentru 3 luni, ca voi ramane o viata. Mi-ar placea sa vorbim o data pe-ndelete :).
Vicky
36+ si
Maya
AMR +3 saptamani
Bebele casei
Reallaura spune:
Neata, fetele!
Sunt putin disperata. Ala mic s-a terzit cu un oki umflat dimineata. Nici nu poate sa-l deshida, bietul de el, parca s-a batut cu cineva. 
Sotul meu spune ca nu exista curent, atunci ce are?

O sa sun la Medicover sa vad ce-mi spun...
Innebunesc.
Si soacramea tot racita si tot apa de la frigider bea...Imi vine sa-l iau sa fug in lume cu el.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura