Superdieta (24)
Raspunsuri - Pagina 6
Brigit spune:
Ia te uita cine si-a facut aparitia!!!!!
Aido, foarte bine ca ne citesti, da' stii ceva, te rog io mult sa ne citesti cuvant cu cuvant nu pe diagonala.
In primul rand, ca ti le ceri si ca le meriti (mai mult asa din razbunare ca n-ai dat p-aici cu limba ta ascutita) , te rog pofteste acuma la
In al doilea rand, si iarasi te rog deosebita atentie aici: cum adica ai sa incepi cand o sa te simti in stare????? Pai dupa ce mi-ai scris toate zilele de nastere, onomastici, cununii si cumetrii pe lunile viitoare pe mine ma faci sa deduc ca ai sa incepi la Paste. pastele cailor. Of course.
Da stii ceva? am vazut ca te-ai mutat in Barbados. Pai stii tu fata draga cum arata femeile acolo????? Ia priveste www.youtube.com/watch?v=OpGt1-OC3VM" target="_blank">aici.
Asa ca inapoi la dieta sau facem cerere si o semnam cu toatele ca tre sa parasesti insula exotica, altfel se scufunda . Ai vazut ca avem succes la petitii, da?
Mai vrei sa-ti dau si alt motiv sa te intorci?
Hai, mai ia unu: ca te iubesc, mai, si-mi lipsesti si nu numai mie. Hai da-te-ncoa si pregateste-te sa faci cinste!
April
Emma are nevoie de ajutor !
aidaciolac spune:
aprilusule m-ai spart , dar stii cum e , ca eu asa arat ca sunt zodia gemenilor si deci sunt cat doua si fac cat doua . ... deci "doua me"
La faza cu petitia ati fost extraordinare. Din pacate bretonica ori nu intra ori nu imi raspunde pe mess (faza e ca daca ar fi pe invizible as vedea , dar nu e nu stiu ce se intampla cu ea). Sper sa fie bine si abia o astept si eu inapoi.
Inapoi , pt ca ma intorc curand ... de miercuri
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Brigit spune:
Aidutzo, asa sa faci!
Pana una alta io-ti zic de-acuma LA MULTI ANI! cu sanatate, fericire si iubire. Fie ca toate visele sa se indeplineasca repede-repede!!!
Distractie maxima alaturi de cei dragi sufletului tau!
Si tot un LA MULTI ANI pentru toti copiii (mari si mici) caci duminica e ziua lor! Sa ne traiasca si sa ne bucure viata cu inocenta si candoarea lor!
Va pup pe toate de nu va vedeti, aveti grija prin cu ce bunatati va tratati zilele astea ca miercuri e cantareala oficiala iar abaterile se cunosc!
Weekend placut!
April
Emma are nevoie de ajutor !
doroti_5 spune:
Fetelor, vad ca una din disparute a aparut. Bravo, o mie de uri de la mine.
Bai la mine e filtru pe site-ul cu yutoube, si nu vad de ce va rdeti voi acolo.
Si Anuska bravo ca ai fost cuminte, asa sa fii si de acum inainte, sa te tii de treaba.
Eu anunt concurs, desigur va fi in doua clase, fetele care au inceput pe 12-14mai (aici o sa intre si ralu) si fetele care au inceput pe 26mai.
Deci in fiecare saptamina se desemneaza doua cistigatoare, una din prima categorie si una din a doua categorie.
Sau alta varianta, facem media de kg pierdute de primul grup si media de al doilea grup si desemnam grupul cistigator.
Deci alegeti si astept sugestii si reclamatii.
Tema pe acasa pe we.
Va doresc un we frumos!
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
carolinaa spune:
Buna dragelor! Imi cer scuze ca nu am mai mai postat, dar sunt in sesiune si am muuult de invatat.......Eu am 21 de ani, numele meu e Carolina. Ce m-a motivat pe mine e faptul ca nu am mai mers la mare de 2 ani si imi doresc ff mult asta......eu am ceva pb cu glanda, in sensul ca nu am deloc arderi.....am avut muulte kg...vreo 98 kndva....acum vreo 5 ani....am reusit sa slabesc cu regim, faceam si sport acasa nu mult, cateva abdomene si la bicicleta incet pt k am astm si nu pot face mare efort k simt k raman fara aer.....asa si am slabit de la 98 la 59 de kg...toate bune si frumoase, m-am mentinut vreo 2 ani dupa care am fost la un medic ginecolog pt alte pb si mi-a dat sa iau anticonceptionale pt tratarea unor chisturi, iar de la anticonceptionale m-am ingrasat 32 d kg in 3 luni....am fost la ea dupa o luna si jum si mi-a zis k e normal pana se obisnuieste corpul, dar eu nu am mai slabit deloc de atunci ..........ce m-a facut cel mai tare sa ma decid sa incep un regim au fost niste poze pe care le-am facut d curand la festivitatea de terminare a facultatii :(((......iar in afara de slabit ce mai pot zice...sunt o fire ff vesela, rad mereu, sunt comunicativa,exceptii facand momentele de deprimare knd vad ca nu reusesc sa slabesc :(((((... imi caut si de servici acum k mai am o sapt si gata si cu facultatea....si sper sa reusesim sa slabim....asta e cel mai mare chin t o femeie
Mai am sapt asta 2 ex dupa care voi fi prezenta zi de zi
Va pup si spor la cat mai multe kg pierdut :*
a_alinta spune:
aida, cum poti s-o vezi pe breto pe mess si daca e invizibila?
ce mai face trandafirasul?
Isa_Cris spune:
Buna fetele!
Am incercat sa postez si eu un mesaj joi, in favoarea Bretonicai dar a venit o profa cu o "urgenta" pentru ea si ...s-a dus mesajul meu! Oricum ma bucur ca s-a rezolvat problema si ca s-a inteles ca nu ea era capul rautatilor! Deci.... BRETO.. inapoi la datorie, ti-a ajuns concediul care ti-a fost impus!
Aida vreau sa-ti urez si eu de pe acum, ca nu stiu daca intru maine .. in foarte calduros La multi ani! cu multi ani de acum inainte mai frumosi si plini cu minuni! Te pup si ... maine ne chefuim (e ziua de nastere si a iubitului meu in 1 iunie)
Va pup pe toate si va spun de pe acum ... maine calc stramb de tot!
Weekend placut
bretonica spune:
........ TATTTATTTAAAAAAAAAA ... TATATTAAAAAAAAA...IACA-MA SI PE MINE... ...sa nu spuneti ca vi s-a facut dor de mine ...sincer nu stiu cu cine sa incep sa va pupacesc de nu va vedeti ....[adevarul ca mi-ati facut o SURPRIZA de numai...nu ma asteptam .....deci,BINE V-AM REGASIT ....SI ACUM SA INCEPEM CINTAREA..
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
bretonica spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
Aprilas, eu o iubesc tare pe Bretonica, si am incredere in ea. Nu puneam cuvint pentru ea daca nu stiam ce prezinta si ca merita.
Acum io as sunao pe Aida, da nu mai am credit luna asta si am intrat rau in minus, in cel mai bun caz o pot suna luni.
Cit despre ceea ca ti-a zis senin, inseamna ca nu e rau, nu e dureros, si cred ca si ajuta. Dar tine minte bine, daca da Doamne Doamne si se primeste sa ai mare grija de tine ca de nu nu-mi mai esti prietena. Am zis.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
...SI EU VA IUBESC FETIZELOR.......MULTUMESC DOROTI ...SINCER sunt fara cuvinte,dar m-ati atins la inima
bretonica spune:
quote:
Originally posted by a_alinta
doroti, subiectul cu bretonica este deja inchis.... sa inteleg ca s-a inchis cand s-a rezolvat problema?
imi pare rau ca nu am avut timp de dimineata sa scriu si eu acolo, dar iti dau perfecta dreptate , cu tot ceea ce ai scris acolo!!!!
oricum , acum astept sa dea un semn de viata bretonica noastra!!!!
ura!
alina
...publicitatea asta nu ma lasa sa scriu ...te puacesc de nu te vezi nici tu
...alintata mea...am vazut ca mi-ai dus dorul