Superdieta (24)
Raspunsuri - Pagina 4
doroti_5 spune:
Aprilas. Eu imi cer scuze, dar vreau sa te intreb tu nu ai incercat contraceptive. O vecina de a mea mult timp sa chinuit, si la urma a luat jumate de an contraceptive, daca nu ma insel Diane32, si a ramas insarcinata chiar in prima luna cum le-a lasat. Acum are o fata si un baiat.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
doroti_5 spune:
Fetelor v-am zis ca am incredere in Papa? Ea e un moderator foarte corect.
Deci de azi Breto poate sa posteze, cine poate lua legatura cu dinsa, va rog mult sa o faceti, pentru ca eu nu am messenger, si spunetii ca o asteptam cu mare drag!
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
Brigit spune:
Doroti-uraaaaaa!
multe pentru gestul tau minunat. Na ca io am mess da n-am adresa lu Breto, stiu ca Aida a zis ca a vb cu ea, da uite ca Aidutza trage chiulu
Legat de problema mea delicata astept acu rezultatele la controlul gineco, plus ca mi-am facut si alte analize, sa vedem ce-o iesi. Tipa la care am fost e o dragutza, insa mi-a zis una de m-a lasat masca ;dupa ce i-am povestit io ca n-am mai ramas gravi dupa ce am pierdut sarcina imi zice ca sa vedem analizele si daca ies bune sa fac si o salpingografie (sper sa fi scris bine) ca poate-s trompele infundate. Mi-a zis-o asa senin, ca asa am luat-o si io, n-am intrebat ce-i aia, cum se face si mai ales daca doare
April
Emma are nevoie de ajutor !
doroti_5 spune:
Aprilas, eu o iubesc tare pe Bretonica, si am incredere in ea. Nu puneam cuvint pentru ea daca nu stiam ce prezinta si ca merita.
Acum io as sunao pe Aida, da nu mai am credit luna asta si am intrat rau in minus, in cel mai bun caz o pot suna luni.
Cit despre ceea ca ti-a zis senin, inseamna ca nu e rau, nu e dureros, si cred ca si ajuta. Dar tine minte bine, daca da Doamne Doamne si se primeste sa ai mare grija de tine ca de nu nu-mi mai esti prietena. Am zis.
BOTEZ
a_alinta spune:
ce veste minunata!!!!
ce ma bucur pentru bretonica!!!
tocmai ce am si eu putin timp liber si vroiam sa gasesc topicul pentru bretonica ,sa scriu si eu ce minunata si placuta e , si ca nu merita pedeapsa si cand colo, ce vad??? draga doroti esti de milioane!!!!!
apropo de bice, am zis ca nu ma supar daca ma alergi, nu ca nu mi-e frica...
si fetelor, de ce ati tinut secret marea voastra dorinta de a deveni mamici?... cine stie de unde vine un sfat, o idee si va trezeti cu barza... eu am o nepoata durdulie bine,care tot astepta sa ramana gravida si nu se intampla....nu a ajuns la doctor, dar i-am spus odata in gluma ,sa mai schimbe ceva in incercarea asta si anume pozitia....cred ca intelegeti ce vreau sa spun.... peste 2 luni cine da de veste ca este insarcinata???!!! nepoata mea care are acum o mandrete de fata...
asa ca nu stiu daca intr-adevar supergreutatea poate dauna sau poate bloca ca organismul sa reusesca sa se pregateasca pentru o sarcina, ca nu sunt doctor, dar din auzite si din experienta stiu ca e bine sa se schimbe pozitia si ideal este cand pleci in vacanta, la mare.... au loc anumite modificari hormonale care pot favoriza o sarcina... exista o mai mare destindere,relaxare , liniste...nu se poate procrea daca organismul este obosit si stresat.... iaca niste sfaturi de la o tanara mamica
si la final inca odata imi exprim bucuria!!!!!
bretonica ,te pup draga de nu mai stii nici cum te cheama
a_alinta spune:
doroti, subiectul cu bretonica este deja inchis.... sa inteleg ca s-a inchis cand s-a rezolvat problema?
imi pare rau ca nu am avut timp de dimineata sa scriu si eu acolo, dar iti dau perfecta dreptate , cu tot ceea ce ai scris acolo!!!!
oricum , acum astept sa dea un semn de viata bretonica noastra!!!!
ura!
Brigit spune:
alintato, am bagat la cap, schimbam pozitia ; in vacanta plecam pe 30 iunie, pan pe 10 iulie, asa ca Doamne ajuta!
Doroteso, pai sa stii ca daca se prinde bebe de data asta o sa am mare grija. Nu ca n-as fi avut, m-am comportat normal; acum la atata vreme dupa m-am resemnat, pur si simplu nu a fost sa fie atunci. Bine, am si eu obsesiile mele, ca doar gravida nu inseamna "bolnava".
Bretonico, da-te aproape!
Am primit pe mail ceva, ii zice "esti ceea ce mananci", pun mai jos un citat-din motive de reclama pampers enervanta daca scriu mesaje lungi nu mai pot edita.E f interesant mai ales ca in partea a doua a articolului se vorbeste de tratamente alternative pt tratarea unor boli, prin alimentatie sanatoasa.
April
Brigit spune:
Esti ceea ce mananci - asadar: mananca sanatos!
O intuitie uimitoare a generatiilor trecute este acum confirmata de
stiintele nutritioniste. Acestea au aratat ca ceea ce s-a numit candvadoctrina semnaturilor era in mod uimitor foarte corect. Acum, aceasta afirma ca mancarea integrala are un tipar care se aseamana cu un organ din corp sau cu o functie fiziologica si ca acest tipar actioneaza caun semnal sau ca un semn, in functie de beneficiul pe care mancarea il ofera consumatorului. Iata doar o scurta lista de exemple de semnaturiale hranei integrale.
O felie de morcov se aseamana cu ochiul uman. Pupila, irisul si
liniile radiale arata exact ca ochiul uman si, da, stiinta
demonstreaza acum ca morcovii maresc considerabil fluxul sanguine
catre ochi si functia acestora.
O rosie are patru compartimente si este rosie. Inima este rosie si are patru camere. Toate studiile arata ca rosiile sunt intr-adevar hranapura pentru inima si sange.
Strugurii atarna in ciorchine, care are forma unei inimi. Fiecare
bobita arata ca o celula a sangelui si toate cercetarile de astazi
arata ca strugurii sunt, de asemenea, o hrana revitalizanta
substantiala pentru inima si sange.
O nuca arata ca un mic creier, cu o emisfera dreapta si una stanga:creierul mare deasupra si cerebelul din partea de jos. Chiar siincretiturile sau cutele unui miez de nuca arata ca neocortexul. Si
acum stim ca nucile ne ajuta sa ne dezvoltam peste trei duzini de
transmitatori neuronali care ajuta la functionarea creierului.
Boabele de fasole chiar vindeca si ajuta la mentinerea functiei
rinichilor si, da, arata exact ca si rinichii umani.
Telina, rubarba si alte legume arata exact ca oasele. Aceste alimente tintesc in mod special duritatea oaselor. Oasele sunt 23% sodiu, iar aceste alimente au 23% sodiu. Daca nu avem destul sodiu in alimen tatie, organismul si-l extrage din oase, facandu-le friabile.
Aceste alimente completeaza nevoile scheletului corpului nostru.
Vinetele, fructele de avocado si perele tintesc catre sanatatea si
buna functionare a uterului si cervixului femeii, si arata exact ca
aceste organe. Cercetarile de astazi arata ca, atunci cand o femeie
mananca un avocado pe saptamana, acesta ii echilibreaza hormonii, o scapa de kilogramele in plus in urma nasterii si previne cancerul cervical. Si cat de profund e asta? Ii ia exact noua luni unui avocado sa se dezvolte de la nivelul de floare pana la cel de fruct copt. Sunt peste 14 000 de constituenti chimici fotolitici de nutritie in fiecare dintre aceste plante (stiinta moderna a studiat si numit doar 141 dintre ei).
Smochinele sunt pline de seminte si atarna doua cate doua atunci cand cresc. Smochinele cresc motilitatea spermei masculine si sporesc numarul de spermatozoizi, astfel incat trateaza sterilitatea
masculina.
Cartofii dulci arata ca pancreasul si chiar echilibreaza indexul
glicemic la diabetici.
Maslinele participa la sanatatea si buna functionare a ovarelor.
Grapefruitul, portocalele si alte citrice arata exact ca si glandele
mamare ale femeii si contribuie la sanatatea sanilor si la miscarea
limfei inspre si dinspre sani.
Ceapa arata ca celulele corpului. Cercetarile de astazi demonstreaza ca ceapa ajuta la curatarea deseurilor din toate celulele organismului. Ceapa provoaca lacrimile care spala straturile
epiteliale ale ochilor.
Noutati in tratamentul cancerului de la John Hopkins :
1. Cu totii avem celule canceroase in corp. Aceste celule nu
apar,insa,la testele standard daca nu sunt in numar de miliarde. Cand
doctorii spun bolnavilor ca nu mai exista celule canceroase in corpul
lor dupa tratamentele efectuate,inseamna doar ca testele sunt
incapabile sa le masoare deoarece nu mai sunt in numar detectabil.
2. Celulele canceroase apar in corp de 6 pana la 10 ori in timpul
vietii unui om.
3. Cand sistemul nostru imunitar este puternic,celulele canceroase
sunt distruse si astfel este impiedicata multiplicarea lor si formarea de tumori.
4. Cand este diagnosticat cancerul,inseamna ca persoana respectiva are deficiente nutritionale.Aceste deficiente pot sa apara din
cauze genetice,a noxelor din mediul inconjurator, a alimentatiei sau
stilului de viata.
5. Pentru a preintampina deficitele nutritionale multiple, este
necesara schimbarea dietei si administrarea de suplimente nutritive,
ceea ce va duce la intarirea sistemului imunitar.
6. Chimioterapia presupune "otravirea" celulelor canceroase cu rata
mare de crestere,dar astfel sunt distruse si celulele sanatoase cu
crestere rapida din maduva spinarii, tractul gastro - intestinal, etc,iar organe importante, cum ar fi ficatul, rinichii, inima, sau
plamanii pot fi afectate.
7. Radioterapia distruge celulele canceroase, dar, in acelasi
timp,arde, cicatrizeaza si distruge celule,tesuturi si organe
sanatoase .
8. Chimioterapia si radioterapia vor reduce, la inceput, dimensiunea
tumorilor. Folosirea indelungata a acestor tratamente nu va duce,
insa, la distrugerea definitiva a lor.
9. Cand in corp se acumuleaza prea multe "deseuri" toxice rezultate inurma chimio- si radioterapiei, sintemul imunitar este fie compromis,fie distrus.
10. Chimioterapia si terapia cu radiatii pot favoriza mutatii genetice in celulele canceroase care le fac foarte rezistente la tratament, si greu de distrus. Interventiile chirurgicale pot determina diseminarea( imprastierea ) celulelor canceroase la alte organe (metastaze ).
11. O metoda foarte buna de lupta impotriva celulelor canceroase este de a le infometa, adica a se evita alimentele de care acestea au
nevoie pentru a se multiplica.
CELULELE CANCEROASE SE DEZVOLTA CU :
a. ZAHAR
Eliminat din alimentatie zaharul, se elimina,astfel,una din cele mai
importante surse de hrana a celulelor canceroase. Inlocuitorii de
zahar, indulcitorii sintetici cum ar fi zaharina, sau alte produse (
Nutrasweet, Equal, Spoonful, etc ), au ca baza aspartamul ( E 951), o
substanta chimica daunatoare. Un inlocuitor natural al zaharului ar fimierea de albine si melasa,dar in cantitati moderate. Sarea de
bucatarie contine adaosuri chimice pentru a avea culoarea alba.
Alternativa ar fi sarea de mare.
b. LAPTELE SI PRODUSELE LACTATE
Laptele favorizeaza productia de mucus in corp, in special la nivelul
tractului gastro - intestinal. Cancerul este hranit de acest mucus
.Renuntand la lapte si produsele derivate, si la consumul de lapte de soia ,celulele canceroase "mor" de foame.
c. PH ACID
Celulele canceroase "infloresc" in mediu acid. O alimentatie
preponderent carnivora induce un pH acid in corp, si ar fi mai bine sase consume peste si pasare in cantitati mici, decat carne de vita sauporc. Carnea mai poate contine substante administrate animalelor:
antibiotice, hormoni de crestere si paraziti,ce dauneaza, in special
persoanelor cu cancer.
d. O dieta bazata 80 % pe legume proaspete consumate ca atare sau sub forma de suc, grau integral, seminte, nuci si fructe schimba pH-ulcorpului in alcalin. 20 % din alimentatie poate fi din alimente
gatite, inclusiv fasole boabe. Sucurile proaspete din legume asigura
necesarul de enzime digestive, usor absorbabile, care ajung la nivel
celular in 15 minute de la consumare, si care hranesc si favorizeaza
cresterea de celule sanatoase. Este bine sa se consume sucuri
proaspete de 2-3 ori pe zi. Enzimele sunt distruse la 4o grade
Celsius.
e. Evitati cafeaua, ceaiul si ciocolata ce pot contine cantitati mari
de cofeina. Ceaiul verde este o alternativa foarte buna, avand si
proprietati anti - canceroase. Cea mai buna bautura este APA -
purificata sau filtrata pentru a fi, astfel, eliminate toxinele sau
metalele grele. Apa distilata este acida ,deci evitati-o!
12. Proteinele din carne sunt dificil de digerat si necesita o
cantitate mare de enzime digestive. Carnea nedigerata ramane in
interiorul intestinului, intra in putrefactie, si se creste, astfel
cantitatea de reziduuri toxice din corp .
13. Celulele canceroase sunt acoperite de un perete gros de proteine.
Renuntarea la carne sau reducerea ei in alimentatie duce la eliberarea de cantitati din ce in ce mai mari de enzime; acestea ataca proteinele din peretele celular si permit astfel, celulelor specializate sa distruga aceste celule canceroase .
14. Unele suplimente nutritive ajuta la intarirea sistemului imunitar,cum ar fi: IP6 (inozitolul sau vitamina B9, continut de taratele degrau, seminte, nuci - n.tr.), Essiac (ESSIAC este o formula din plante ce a fost utilizata din anul 1922 de o sora medicala din Canada numitaRene Caisse pentru a ajuta pacienti cu afectiuni grave. Cele optplante din reteta originala sunt: ciuline sfant, radacina de brusture,laminaria, trifoi rosu, ulm cu coaja neteda, radacina de reventturcesc, nasturel, macris marunt. ),antioxidanti, vitamine,minerale,etc.,toate stimuland imunitatea sa lupte si sa distruga
celulele canceroase.
Alte suplimente cum ar fi vitamina E produc apoptoza sau moartea programata a celulelor, metoda naturala a corpului de a scapa de celulele bolnave, nedorite si inutile .
15. Cancerul este o boala a mintii, corpului, si spiritului. Gandirea
pozitiva si o fire activa ajuta pe cel care lupta cu cancerul sa
supravietuiasca. Furia, neiertarea si amaraciunea "construiesc" un mediu stresant si acid in corp. Trebuie sa invatam sa avem un spirit iubitor si iertator, sa ne relaxam si sa ne bucuram de viata!
16. Celulele canceroase nu se pot dezvolta in prezenta oxigenului.
Facand exercitii fizice zilnice si de respiratie, oxigenul ajunge
adanc, la nivel celular. Terapia cu oxigen este foarte importanta
pentru distrugerea celulelor canceroase ..
ATENTIE
1. Nu introduceti recipienti de plastic in cuptorul cu microunde.
2. Nu congelati apa
3. Nu puneti in microunde recipiente cu capace de plastic.
Dioxina este o substanta ce provoaca cancer, in special la sani. Este
extrem de toxica pentru celulele corpului.Dioxina este eliberata din
plasticul sticlelor cu apa introduse la congelator. Recent, Dr. Edward Fujimoto, manager al programului de sanatate din cadrul Castle
Hospital, a vorbit, in cadrul unei emisiuni TV, despre pericolele care pandesc sanatatea .
A vorbit despre dioxina si raul pe care il poate face. Sa nu se
incalzeasca mancarea la coptorul cu microunde in vase de plastic .
Este vorba,mai ales,de mancarea ce contine grasime. Profesorul a spus
ca combinatia dintre grasime, temperaturi mari si plastic elibereaza in mancare dioxina,care ajunge,in cele din urma,in celulele noastre. A recomandat, in schimb, folosirea de vase de sticla sau ceramica pentru a incalzi mancarea. Se obtin aceleasi rezultate, dar fara dioxina .
Hartia nu e daunatoare, dar nu se stie ce mai contine ea. Profesorul a amintit ca multe fast food-uri au renuntat la recipienti din spuma
poliuretanica, folosind hartia. Aparitia dioxinei a fost motivul.
S-a subliniat ca acelasi efect negativ il are si acoperirea vaselor cu capace de plastic in vederea gatirii mancarii in cuptorul cu
microunde. Este indicat folosirea unui servet de hartie.
Incheind acest ultra-lung citat, va pup pe toate de nu va vedeti!
Mancam sanatos si slabim impreuna!
April
dan_ny spune:
salutare dragi luptatoare
am aterizat si eu si am constatat ca ora mea de mers pe jos s-a transformat in 45 min. deci, am schimbat ritmul, sunt pe drumul cel bun.
Doroti asa-i, am calcat un pic pe-alaturi, nu mult, dar…de, au fost si multe aniversari, am fost si la cm, abia acum mi se termina, ca ma tine cam o saptamana si cred ca si din cauza asta, probabil ca retin lichide, ori la mine blocajul in slabire a venit mai repede, ca de unde plangeam ieri pe cantar, azi dimineata deja era mai putin un kg, asa ca… tot inainte...
Oricum accept bataita
April ca bine zici. Eu as avea cam mult de povestit dar o sa incerc sa fac un rezumat. Eu de cand ma stiu am avut tendinta de a ma ingrasa dar in ultimii ani chiar am luat-o razna…apropos, am 36 ani. Anul trecut am pierdut o sarcina – prima mea sarcina- m-am ingrasat si mai mult, si am inceput sa am si probleme, oboseam f repede, chiar si cand mergeam normal pe strada, ce sa mai zic de urcat scari, am inceput sa am palpitatii, criza de tahicardie , chemat salvare la servici, chestii d-astea am si ceva probleme cu tiroida. Am tot amanat inceperea dietei, nu reuseam sa ma mobilizez deloc si usor usor am ajuns la 89 kg. Acum m-am hotarat, trebuie sa slabesc, vreau un bebe, trebuie sa-mi refac conditia fizica, de-aia am inceput cu mersul pe jos, o iau treptat, pt ca la cel mai mic efort inima mea o lua razna. Oricum, deja am inceput sa ma simt mai bine, sper s-o tin tot asa.
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
iarna 2007-2008
bunicutza81 spune:
Buna ziua, dragele mele! Da ce de vorbarie pe aici.....! Nu stiam eu de ce zumzaia calculatorul asa de tare inainte de a-l deschide
Chiar ma bucur ca am gasit un loc in care cineva vrea sa stie mai multe despre mine, pentru ca, din cauza timpului insuficient m-am cam insingurat (cu exceptia sotului meu, care e mereu alaturi de mine).
Pe scurt,numele meu e Daniela, am 27 de ani si m-a hotarat sa ma apuc din nou de dieta de vreo 4 luni....problema a fost cu click-ul magic,care nu s-a produs decat duminica trecuta (asa...de dimineata). Daca va spun de ce click am avut parte, o sa radeti de mine: nu imi mai gaseam haine mai de doamne-ajuta sa ma imbrac.Peste tot, numai tricouri lalai si costumase de in, care se fac si ele la fel de lalai (m-am chiar enervat, gandind de dulce la toti producatorii de haine care probabil au impresia ca numai slabutzele au voie sa fie elegante )
Ne gandim si noi la un BB, dar inca nu putem da drumul la fabrica pentru ca suntem fara casa, fara masa (dar cu multa dragoste ), si asteptam sa terminam anul asta masterul si sa ne hotaram ce facem cu domiciliul (ca servicii, multumim DD, avem).
Din punctul de vedere al dietei, cel mai greu pentru mine e faptul ca la munca nu am timp nici sa beau apa, asa ca beau dimineata 1 litru in loc de juma', iar seara cand ma intorc acasa, mai dau gata inca un litru, ca sa fiu regulamentar in limite.
Astazi de exemplu pana la 19,30 cand am ajuns acasa, nu am apucat sa mananc decat 4 mere. Singurul meu pacat (si pentru asta merit palmi la )este faptul ca la munca beau cate un 3in1 pentru ca nu am alta posibilitate de a bea ceva cafea (fac o cana plina de un sfert de litru cu "zama de plic" si o intind pana plec).Partea buna (cred eu) e ca nu am mancat pana acum decat fructe si legume.Sper sa reusesc sa ma organizez si eu in asa fel incat sa ma apuc si de ceva sport.
Imi cer scuze de la voi ca inca nu ma implic in forum asa cum ar trebui,dar am nevoie de ceva timp de acomodare cu sentimentul asta de familie de aici.
Oricum, daca nu erati voi, nu cred ca as fi rezistat pana acum la dieta.Multumesc!
Ma retrag in plina glorie, si va mai pandesc un pic, pana prind curaj.Pupici multi si la cat mai multe minusuri la cantar!Pe maine!