Superdieta (24)
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
Fetelor , mi-am luat lapte de soia cu vanilie si are 21,5kcal parca. Am voie?
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
doroti_5 spune:
Aprilus eu bag arteleria grea azi (mult suc de rosii, mai tineti minte cind va povesteam ce efect avea el la mine?), mai vad miine, simbata si duminica sa vad daca nu calc in strachini, si daca miercuri nu se misca acul apoi trecem la masuri mai radicale.
Aida si tie iti recomand mult suc de rosii, lapte inca nu se poate ca tu esti in faza I.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
carolinaa spune:
Buna dragelor :*:*
Aida eu te inteleg s bine de ceea ce patesti cu constipatia..la fel sunt si eu, dar eu am incercat tot ce au zis fetele....miere, prune uscate, ulei de ricin si multe alte nici nu le mai stiu numarul si tot degeaba ca inca am aceeasi problema, eu in cel mai fericit caz ies afara la 2-3 zile dar am patit-o si la o saptamana :(
ceaiul de la naturavit l-am baut mult timp (cred ca un an si ceva) dar dupa ce ti se obisnuieste corpul nu mai are nici ala nici un efect :(
Asta este sg o pisbila cauza de ingrasare , mi-a zis-o medicul :(
Daca gasiti careva o sulutie pls ajutati-ma si pe mine
Va pup :*:*:* si ne mai auzim :) de azi din ce in ce mai des :)
Ralumat spune:
Buna, tuturor! Si un mare BUN VENIT INAPOI, Breto!
Eu m-am intors de luni din deplasari, dar nu am avut timp nici macar sa deschid si sa citesc ce ati mai facut....vad ca pe aici bate un vant contra nicotinei! Si eu o sa ma las, candva, undeva.....
Revenind la topic. Dupa 5 zile de Franta, fructe de mare, rata, si o multitudine de creme brulee si mousse-uri, tot efortul meu s-a dus pe apa sambetei. Adica am facut foamea degeaba o saptamana. Ma intorc posesoare tot a 98 kg.
Azi o iau de la inceput. Varianta lunga. Doroti, nu vreau sa te deranjez prea tare, dar te rog sa ma muti in coada listutei, cu incepere din 5.06. Greutate Initiala : 98 kg. Target: 90 kg.
Offfff , inainte ziceam ca "imi vine sa ma duc in lume". Acum nu mai vreau sa plec in lume, ca uite cum nu reusesc deloc sa slabesc. Si ma ia groaza cand ma gandesc la ce urmeaza: saptamana viitoare Bistrita, peste 2, Predeal, apoi Craiova, Timisoara, Istanbul....
Si fara voi chiar nu pot. Cat timp sunt acasa si reusesc sa va citesc zilnic, am avant si dorinta de a reusi. Cum pierd contactul cu voi, adio dieta! Ce ma fac, fetelor, va iau cu mine pe sms?
Anuska spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Ce ma fac, fetelor, va iau cu mine pe sms?
DA! DA! DA!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
bretonica spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Buna, tuturor! Si un mare BUN VENIT INAPOI, Breto!
Eu m-am intors de luni din deplasari, dar nu am avut timp nici macar sa deschid si sa citesc ce ati mai facut....vad ca pe aici bate un vant contra nicotinei! Si eu o sa ma las, candva, undeva.....
Revenind la topic. Dupa 5 zile de Franta, fructe de mare, rata, si o multitudine de creme brulee si mousse-uri, tot efortul meu s-a dus pe apa sambetei. Adica am facut foamea degeaba o saptamana. Ma intorc posesoare tot a 98 kg.
Azi o iau de la inceput. Varianta lunga. Doroti, nu vreau sa te deranjez prea tare, dar te rog sa ma muti in coada listutei, cu incepere din 5.06. Greutate Initiala : 98 kg. Target: 90 kg.
Offfff , inainte ziceam ca "imi vine sa ma duc in lume". Acum nu mai vreau sa plec in lume, ca uite cum nu reusesc deloc sa slabesc. Si ma ia groaza cand ma gandesc la ce urmeaza: saptamana viitoare Bistrita, peste 2, Predeal, apoi Craiova, Timisoara, Istanbul....
Si fara voi chiar nu pot. Cat timp sunt acasa si reusesc sa va citesc zilnic, am avant si dorinta de a reusi. Cum pierd contactul cu voi, adio dieta! Ce ma fac, fetelor, va iau cu mine pe sms?
Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
poze
DA DA DAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ralu...
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
bretonica spune:
Anuska...stiu ce tragi,si eu sufar de aceeasi boala si inca nu am gasit remediu...ai grija de tine si nu te gindi la dieta acuma,o sa ai timp dupa ce te pui pe picioare..hai sa te mai pup oleaca
...astea sunt ptr tine
Mercedes,sa ne aducu si noua putin tort de la ziua ta,ca va fi facut numai din fructe,nu?LA MULTI ANI ptr ziua fetitei tale si tie in anticip!!
Aiduzaaaa si carolinaaa eu stiu ca ceaiul de crucin te ajuta foarte bine sa poti iesi la,sau daca nu ceaiul verde antiadipos,stii cum mergi la baie?...PUSCA!!!...numai sa-l beti seara inainte de culcare...iar dimineata....nu o sa mai aveti probleme
bretonica spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
Neata vad ca si azi tot stagnare e la mine, ma gindesc serios sa bag ceva nepermis poate so misca cintarul.
Felicitari fetele pentru kg date jos, bravo.
Anuska nu stiu de unde ti-am pus asa cifra o sa corectez.
In afara de Mercedes cam toti au dat raportul.
Nu la dat Ralumat, dar ea e in deplasare parca, si Silvana, dar ea e bolnavioara, deci o astept sa vad ce facem cu ea, cred ca o trecem la mentinere, sa se mai intareasca si dupa poate mai trage o tura de dieta.
Acus schimb in listuta si o astept azi pe Mercedes.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
URASC PUBLICITATILE ASTEA!!!nu ma lasa sa scriu,si nici sa misc nimic pe aicea
Doroti,cind ai de gind sa intri in nepermise sa ma anunti si pe mine,ca vin sa-ti fac companie...nu de alta dar si eu sunt pe stagnare de saptamina trecuta...si vai ce m-as mai baga in niste nepermise...mi fomicaaaaaaa
APRILUUUUUUUUUUUUUUS,unde-mi esti?hai sa bagam un ceiut(rece),sa-mi treaca foamea
bretonica spune:
mi-e dor de americancele noastre....pe unde umblati draguzelor???..ALINATOOOOOOOOOO MAI INRA SEARA PE LA NOIII SILVANICO DRAGAAA..
.....NICI noastra nu se face auzita de ceva timp
bretonica spune:
...Intr-o mica ferma, uitata in munti, a fost chemat doctorul ca sa asiste la o nastere. Neavand curent electric, fermierul aprinse un felinar in dreptul patului, unde sotia sa ii darui un fiu. Nu trecu mult timp si aparu si al doilea copilas.
Bucurie mare, insa vazand ca apare si al treilea copil, fermierul
incepu sa strige: - Doctore, sa stingem felinarul, lumina ii atrage.