Superdieta (24)
Raspunsuri - Pagina 16
Mercedes spune:
aida- da recunosc ca am slabit mult anul trecut dar mai mult de jumate am si pus la loc din pacate.
Incearca sa nu te apuci din nou de tigari sau daca nu poti incearca sa le reduci, o parere desigur.
Brigit spune:
Morning!
cam tarziu, da azi sunt cam "fugarita " din toate partile.
Aida, la fel se manifesta si la mine, de-aia nu pot sa renunt la portia de dimi. Ia ceai de-ala de la Naturavit; culmea e ca la mine nici ala n-a mers, cred ca problema e la cap ; cum trag un fum s-a rezolvat.
Hai ca om trece si peste faza asta!
Anda, esti suparata rau vad.... da nu te descuraja, se intampla sa ai si perioade de-astea; eu ma cunosc, asa slabesc eu cu sutele de grame, nu dau un kil intr-o saptamana , e drept ca nici nu fortez nota, ca incerc sa nu ma infometez deloc. Eu zic sa mai ai putintica rabdare, nu se poate sa nu arate si cantarul ceva in curand. Hainele ce zic?
April
Emma are nevoie de ajutor !
doroti_5 spune:
Anuska, eu nu am scris nimic acolo la tine, pur si simplu cind te-am pus in lista am facut copy paste, si am uitat sa sterg primul raport, a cui o fi fost, sorry, nu am vrut sa te sperii. Vezi de te fa bine, au am avut ceva dureri dupa nastere, dar am folosit o crema, nici nu mai stiu cum se numeste si inca nu am probleme.
Aida ai grija, si tinete tare pe pozitie.
Chichisor, da-mi te rog datele tale ca tot le caut si nu le gasesc.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
aidaciolac spune:
Haideti sa va zic ceva. Nu stiu cum se face , dar nici macar nu imi arde buza dupa o tigare , dar pt ca nu pot sa ies ma dispera , pt ca eu ani de zile din tinerete ieseam o singura data/sapt si asta doar cu pastile. Pai eu prin asta nu vreau sa mai trec
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Mercedes spune:
aida- cafea indulcita tare pe stomacul gol sau apa calduta tot asa pe stomacul gol, prune uscate imbibate in apa cu o seara inainte, lapte cald cu miere( dar asta nu merge in dieta asta). Cunosc situatia dar eu am ajuns acum ca daca nu ies in fiecare zi ma simt tare aiurea, balonata. Ah mai e kiwi care la mine a functionat perfect dar acum nici sa le vad nu mai pot.
Brigit spune:
Anuska,oooooffff! nasoala chestie! imi pare rau ca ai trecut prin asta si sper sa iti revii cat mai repede! Imi pace ca ai moralul up- super tare bancul! fata , sa treaca repede!
Bunicutzo, hai ca m-ai lamurit cu nick-ul! Mi-a placut ca ai zis ca ti-ai pus tu singura porecla sa nu auzi altele. Pai voi stiti cum imi ziceau mie???? Robotzel ; asta pentru ca mergeam de zici ca eram teleghidata, nu ma uitam stanga-dreapta; faza e ca si-acum o mai iau cateodata la trap, mai ales cand iesim prin magazine, zici ca sunt la maraton
Mercedes, o sa vezi ca ai sa te mobilizezi. Nu forta nimic, lasa lucrurile sa se intample natural, in sezonul asta plin de verdeturi nu se poate sa nu iasa pan la urma.
April
Brigit spune:
Doroti- especially for you
Cum adicatelea stagnare si ai incerca niste nepermise doar sa misti acul cantarului? Unde, in ce directie sa-l misti? Uite , ce vad eu : tu si Andutza va stresati rau de tot , poate pentru ca tura asta n-a mai iesit treaba ca asta toamna, cand ati reactionat f bine la superdieta.
Eu ce zic: incercati un truc, deja sunt mai bine de 3 sapt de dieta: reduceti nitel portiile. Mancati mai putin decat de obicei, nu uitati ca de fapt impulsurile de satietate ajung la creier dupa 20 de minute de cand stomacelul e plin. In felul asta va obisnuiti cu portiile mai mititele si stomacul se micsoreaza si cere din ce in ce mai putin.
Eu pun pariu de-acuma ca surpriza mare si placuta la cantarirea urmatoare de la voi o sa vina.
April
aidaciolac spune:
ooooof , faza e ca nu imi plac nici prunele uscate , nici mierea ... problema e ca la mine era asa grav , ca puteam lejer sa mananc piersici si apoi sa beau lapte si sa mai bag si o bere sau mai stiu eu ce combinatii. Chiar si acum husbantu cand ma vede cum mananc imi zice ca am stomac de azbest ... poate si din cauza asta problemele astea de greutate.
... aaaa , mi-am adus aminte ca singura chestie care ma scotea era porumbul fiert ala era laxativantul natural.
... gata nu va mai inebunesc cu mea
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Brigit spune:
Aidutz, ia-ti si-un ceai de-ala Naturavit!
ca daca o sa te chinuie problema asta cu siguranta dai iama in tzigari. Oricum si io am stomac de fier, te inteleg. Ieri am mancat iaurt cu capsuni, preparat de mine, un castron de cirese si am mai baut si apa. Pai la o chestie ca asta un om normal cred ca deja isi facea abonament la buda, pe cand io de-abea am reusit azi dimi, dupa ce am bagat stimulentul de care nu pot sa mentionez sa nu te tentez.
Pup fata suparata!
April
aidaciolac spune:
Pai eu am ceaiul ala de la Naturavit si nu am crezut ca o sa fie bun cand mi-a zis anda de el prima oara. Pur si simplu am uitat de el pt ca nu am mai avut probleme.
Ok , diseara o sa il scot din dulap daca nu uit
... ma duc sa il scot acum sa imi sara in cap seara
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008