Superdieta (24)
Raspunsuri - Pagina 12
Brigit spune:
Neatzaaaaaaaaaaaaaaa!
Silvanico, imi pare rau cu colita. Esti sigura ca asta e? depinde si cum se manifesta, insa stiu ca la de-astea doar regimul te ajuta. Intr-adevar, consumate crude fructele si legumele agraveaza problema.
Alintato, esti de coma cu click-urile. Si io-s de parere ca motivatia face totul.Imi place ca esti super optimista fata draga, si eu chiar te admir ca ai avut curaj sa o iei da capo printre straini, se vede dupa cum scrii ca esti fericita, sper sa va mearga din ce in ce mai bine.
Hai cu click-ul ala o data, mai e o luna pana in iulie. Si nu e bine sa slabesti brusc.
Anda, raspund pozitiv la treaba cu saptamana de incercare"; azi ar fi prima zi ca ieri am tras trei tigari deci ziua nu a fost chiar "curata"
Apelez la greu la surogate nicotinice, acum flencan de zor o guma. Stiu ca nici asta nu e sanatoasa, da pana scap de obesia fumurilor...ma tratez cu ciunga.
o zi usoara sa aveti
April
Emma are nevoie de ajutor !
bretonica spune:
buna dimineata la fetizeeee ...bai americancelor,voi sunteti schimbu de noapte,iar noi cel de zi...va pupa breto ...sa-ti traiasca printesa alintato,cel mai minunat lucru sunt copii,ingerasi pe pamint...sa fiii fericita...iar celelate sa ti-o ia pe urma...a-ti vazut alyyy daca a facut SUPERDIETA cum a ramas graviduzza...asa ca stati la rind,nu toate odata...eu acum ies din casa,sa nu ma da-ti disparuta astazi dar sunt plecata toata ziua....va pup de nu mai stiti cum va cheama,si sa fiti cuminti!!!
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Brigit spune:
si ca sa incepeti ziua vesele:
O femeie se plange alteia ca sotul ei nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "ce avem de mancare?"... Cealalta ii zice: "Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi negri, chestii si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva... A doua zi se intalnesc din nou... "E, cum a fost?"... "Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexi... ce sa mai... bomba"... "Si???"... "Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi???"
April
Emma are nevoie de ajutor !
aidaciolac spune:
'neaaaaataaaa si de la mine!
Bey , eu clikul ala de care ziceti il aud f slab oricum le-am rarit mult. Azi dimineata am fumat jumatate de portie la cafea si vad ca e bine , am udat florile si le-am pigulit fara tigari in mana .
Oricum , termin pachetul asta si gata nu mai iau altul
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
chichisor spune:
sa nu ma trageti de urechi, dar eu saptamana trecuta am mancat capsuni cu miere, niste banane si cativa cartofi de la nepermise. sapt. asta incerc sa ma tin ferma pe pozitie, sper sa reusesc.
de fumat nu fumez, dar mai beau alcool din cand in cand, in special bere. sa renunt si la ea?
doroti_5 spune:
Salutare la fetite.
Raport: Nimic nepermis eri, dar stationare la cintar, sa vad miine ceo fi.
Si azi ma gindesc cu groaza oare ce sa mai maninc.
Si cind stiu ca eri erau niste capsuni in soc acasa si eu nu am mincat deloc.
Iaca si versuri.
Ia sa fiti cuminti ca miine e raportu, si deja suntem 3 cu biciul aici .
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
bretonica spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
Salutare la fetite.
Raport: Nimic nepermis eri, dar stationare la cintar, sa vad miine ceo fi.
Si azi ma gindesc cu groaza oare ce sa mai maninc.
Si cind stiu ca eri erau niste capsuni in soc acasa si eu nu am mincat deloc.
Iaca si versuri.
Ia sa fiti cuminti ca miine e raportu, si deja suntem 3 cu biciul aici .
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
da,da,da.....aveti grija...un bici este si la mine,dar dupa cite stiu eu biciul cel nou il are aiduza...asa ca aveti grija...
...acum m-am intors nu de mult,sunt moarta de obosita,si am o foameeeeeeee...ca de obicei nu?..offff
bretonica spune:
...Aprilus v-a facut sa rideti de dimineata,am si eu una tare si ar fi pacat sa nu o postez si aici
La varsta de 50 de ani, femeia primeste din partea barbatului o sticla cu lapte. Nedumerita il intreaba: - Dar de ce draga tocmai o sticla cu lapte? - Pai, draga mea nevasta... la 20 erai fermecatoare, ti-am adus o floare... la 30 erai dulce... ti-am adus o sampanie... la 40 erai fierbinte, ti-am adus o paine calda... insa acu' la 50 te-ai facut cat o vaca, ti-am adus niste lapte... - Da, dragul meu, eram eu ca o floare la 20 ani, insa nu tu ai rupt prima petala... eram eu la 30 ca o sampanie de dulce... insa tu ma agitai altii ma sorbeau... la 40 eram eu fierbinte ca o paine, insa tu mancai coaja altii miezul... iar acum la 50 oi fi eu ca o vaca insa cand pleci tu de acasa... vin taurii la usa si intreaba: boul e acasa?
dan_ny spune:
helau, helau mai dragelor.... ce fete harnicute pe aici (mai bine zis ..ce de-am lipsit eu)
april multumesc
breto bine ai revenit si multumesc pt primire
silvana la toate fructele si legumele ai problema cu stomacul? incearca sa nu le mananci crude, ce se poate gati, gateste...si fara painica. Ceva lactate degresate?! Si daca nu si nu, asta e, mergi pe gratar de pui, peste, ceaiuri, apa multa.
eu azi am mancat ... ceva...doar un pic, in rest am fost cuminte saptamana asta, aaa...si aseara am mancat niste floricele...am voie? nu stiu, am mancat cateva ca prea miroseau bine. oricum, maine cred ca am ce raporta...iuhuuu
cat despre ce ziceti voi aici cu fumatul...eu momentan ma fac ca ploua...nu vad, n-aud, nu intru in cursa asta...deocamdata...
am observat ceva, am dat reincarcare la pagina cand scriam mesajul, si nu mi-a mai aparut reclama, si am putut sa scriu linistita
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
iarna 2007-2008
a_alinta spune:
buna dimineata!!!
asa e april, sunt super optimista, am jucat timp de 7 ani la loteria vizelor... ca sa vezi dorinta si perseverenta..si pana la urma mi s-a implinit si dorinta asta.... casa am lasat-o in tara, aici incercam acum sa ne luam una, sa vedem ce iese....dar fara optimism si credinta nu facem nimic.... imi cer scuze , daca avem printre noi si persoane atei,.... pentru ele ramane numai optimismul se pare...ai putea crede ca e si putina inconstienta din partea noastra dar hai sa va spun o vorba romaneasca : un copil vine intodeauna pe lume cu painea la subrat!..metaforic vorbind....dar nu aveti idee cat de adevar se ascunde in spatele acestor vorbe!
si asa e draga mea breto...copiii sunt niste ingeri pe pamant!!!!
mai , dar eu daca nu mai sunt la dieta vad ca deviez deja subiectul... asta si pentru ca vad ca sunt multe aspirante!!!!