Superdieta (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

ai dreptate, chiar acuma stau la panda ca ma pocneste problema si zak in pat in loc sa fac exercitii

chichisor, ti-a zis bine aida, nu cred ca apa e problema decat daca organismul tau retine apa; incearca oricum sa nu mananci sarat. Parerea mea e ca e de la nepermise

pot sa ma laud? de dimineata si pana acuma n-am fumat ; sa vad cum ma trezesc maine dimineata, daca sunt mai desfundata in nas deja e incurajator

bretonico, serenada unde-i?

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

apriluussh...fara fumuri, daaa? si aiduk? auzi ce zic? hai fara fumuri o saptamana...va rog io...ce se poate intampla? huh? fumati de ani de zile, nu? ce conteaza o saptamana fara fumuri? zerooo, hai sa vedem concluzia dupa 7 zile si dupaia na-veti decit sa va afumati. pe bune.
ia uitati la mine cita perseverenta iar am bagat doo ore de tae bo...cintaru ii la locu lui, acolo unde l-am lasat sapt trecuta...da ce conteaza?! io pleznesc de fericire

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

iacata-ma ....aiduzo,ti se pare ca esti singura?...forza si curaj!!!suntem destule pe aici....APRILUS,crede-ai ca nu va cint nimic in seara asta?FELICITARI ca ai reusit sa nu fumezi astazi,deci SE POATE!!..tine-o tot asa fetiza

...AM O FOAMEEEEEE ...mama ,mamaaaaa ce mai sufar

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

... si inca ceva.
UNDE SUNT RESTUL FETELOR? ... pai se poate , intru eu la dieta si restul dispare ca sa disper singura pe aici fara sprijin
Treceti la impresii ca vine imediat aprilussi va aduce in lesa ca ea vaneaza pe tot forumul

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

...nu dispera ....

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Is si eu prin zona dar nu ma pot tine de dieta ... am ceva probleme cu stomacu se pare ca e o colita de fermentatie si cand mananc fructe sau legume e jale. Nu stiu ce si cum sa fac, aveti vreo idee?
Pupici special Bretonica

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

hop si eu!
ce-mi place cand e asa aglomeratie pe aici

Mergi la inceput

din pacate la ora asta toata lumea doarme... doar silvana ce mai e prin zona... chiar nu stiu ce sa-ti spun cu colita, e clar ca e de la ceva ce nu ti-a picat bine.... ai grija ca vin caldurile

Mergi la inceput

eu nu sunt mare scriitoare pe aici, dar reclama asta chiar ca e nesuferita... si zau ca nu mai inteleg rostul ei!!!..o reclama trebuie sa te atraga, se pare ca nici o mamica de pe aici nu a cumparat mai multi pampersi de cand e reclama... poate din contra!!!
dar sa trecem la ale noastre.... cu lasatul de fumat este intr-adevar mare izbanda!!!!... dupa cum v-am povestit primul meu click la lasatul de fumat a fost atunci cand am realizat cand am " fumat " intr-un an de zile... din pacate mi-am reluat prostul obicei dupa un an si jumatate, din "n' motive ( scuze gasim intotdeauna)... intre timp luasem mai mult de 10 kg , care s-au dus foarte repede dupa ce m-am apucat din nou de sportul "tigara in gura

Mergi la inceput

tot cu intreruperi... multumesc "pampers"!
al doilea click, ca usor spun si eu totul, referitor la fumat, l-am auzit atunci cand m-am imbarcat in avionul catre america... ultima tigara am fumat-o cu prietena mea in aeroport si api am zis ca nu mai pun tigara in gura!! ... motivul a fost din nou cel financiar, dar adevarul este ca te simti mult mai bine cand reusesti sa te lasi de fumat...numai sa gasesti butonasul ala care face click! ca apoi realizezi ce bine e fara tigara !!!
deci cum povesteam, la mine nu a contat atat de mult sanatatea, din pacate, ( tare buna era tigarica aia dis de dimineata!!!! cine a fumat sau fumeaza stie)... chiar daca de multe ori nu ma simteam bine...
am deja 3 ani de cand nu am pus tigara in gura si nici ca ma mai tenteaza !!!! de o parte de miros, gust , bani si sanatate.
si intre timp a aparut si minunea ... nu cred ca de lasatul de fumat ( din fericire fac parte din femeile care nu au probleme ) dar faptul ca a este fetita pot sa zic ca este de lasatul de fumat..( la andrei mai trageam cateva tifari pe zi(

Mergi la inceput

multumesc inca odat pampers!!! asa ma intrerupe de numai zic nimic!!!
oricum eu folosesc huggies, ca-s mai bune
si cum povesteam , desi am 39 de ani, ma simt super implinita si fericita cu gaza mea de 8 luni ce tocmai misuna pe langa mine!!!!
asa ca eu cred ca in locul kg. de care veti scapa daca tineti dieta, or sa mai apara cateva sufletele .... sa fiu eu ursitoarea aia buna pentru toate care va doriti prunci!!!!!

aida , eu nu sunt la dieta , deocamdata, dar sunt alaturi de tine in fiecare zi ...

april, pe 1 iulie plec in vacanta.... asa ca se apropie clickul!!!... ca de plecat plec, sper ca nu cu toate kg. dupa mine...

inca odata salut fetele noi, bunicutza , ce mai faci??

isa , intotdeauba lasatul de fumat se lasa cu kg. in plus... numai dac esti foarte atenta, cred ca nu .... sau poate la tine este altfel....poate ca impreuna cu superdieta merge ok....

breto, ce frumos canti tu....

va doresc la toate ca visele sa vi se implineasca!!!!... de ati vede-o pe gaza mea ce scumpa e!!!!!!!si ce fericiti suntem cu ea...
( apropo, stam cu chirie , aici, si nici sevicii nu avem asa cum ne-am dori.... deci nici casa nici masa.... dar sa vedeti ce mandra frumoasa!!!!! )

a vorbit prea mult deja ... mergem la baie ....

Mergi la inceput