Piticodromul de Sept - Oct 2005 (206)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
ege spune:
la multi ani tuturor copiiilor din lume!!!!
ege 19 sapt si
arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alexuta2005 spune:
La multi ani pentru toti copiii!
Alexia a invatat la gradi ca e ziua copiilor.Am fost in Auchan vineri sa-si aleaga un cadou, noi o tot indemnam sa-si ia o jucarie, ea se uita la ea un pic si apoi o punea pe raft si pana la urma a ajuns la sectorul jucarii de plaja si si-a ales mandra o stropitoare, vaporase si un set de jucarii de apa.Am scapat usor.E inebunita dupa jucariile de nisip.
Pe 17 are serbare, stie poezia"Gogoneata", trebuie sa isi faca curaj sa o spuna tare.
Aseara ne-a uimit, incepuse sa numere pana la 10 in franceza, apoi in engleza, cand a ajuns la 7 a continuat in romana cu 8,9,10.
Sa va ma povestesc ceva si apoi va las, plec sa votez.
Intr-o zi imi spune ca Luca, vecinul si colegul ei de gradi, a lovit-o.Apoi mai tarziu imi zice ca Luca si Maria a lovit-o.Si eu o intreb:"Bine si eu pe cine cert acum,pe Luca sau pe Maria".
Alexia raspunde:"pe niciunul".
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
pentru toti copiii
Si Petra e amatoare de autobus si tramvai (cand vine soacra mea in Cluj, ea face excursiile cu Petra)
Noi mancam asa: dimineata 250 ml lapte, pe la 9.30-10: ou sau cereale (goale, fara lapte), sau miere (duleata) sau fructe. La 12.30-13 supita, felul doi si desert, pe l 16.30-17 mar cu biscuiti, clatite, iaurtel....din astea usoare, iar seara de multe ori papam paste (sau sanwichuri) iar la nani, pe la 9.30 inca 250 ml lapte
Am cumparat Cartea junglei 2 (original 55 ron ), ca "celelalte" nu se vad bine....si e fan.... (a venit un prieten si a intrebat-o ca se uita la Cartea junglei, iar Petra i-a spus: nuuuuu, e dvd, nu carte
Ma duc sa pun stampila la vot...
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
nanadana spune:
La multi ani la toti copiii
Ioana mersi,plecam la ocean aici
miflorepoate la iarna,ca in vara imi vin fratii ca vor sa mearga la ocean sper sa avem timp frumos
cit depre autobuz antoine al meu este fan-fan
codruta cam asa papa si antoine,dar laptele de seara nici sa-l inpusti nu-l bea,nu ii place laptele
Tonnia spune:
La multi ani, copii!!!!
De ziua copiilor le-am tras cate un vaccin, deocamdata nu vad reactie dar chiar vroiam sa va intreb cand apare reactia aia locala daca e sa fie... Pediatra mea s-a mirat tare cand i-am spus ca mi-e teama ca n-o sa mearga cateva zile, a zis ca n-a auzit asa ceva, ca vaccinul asta n-ar trebui sa fie altfel decat anterioarele...Am ramas si eu paf de cat de sigura era!
Confirm ce a zis Ioana despre petrecere, Dinu a fost singurul acre a plans, m-am si suparat pe el, am iesit de acolo, ne-am mai intors un pic. El incepuse sa se simta bine la spartul targului. Acasa mi-a spus ca nu-i plac clovnii si nici glumele lor.
De fapt, prima care l-a intimidat a fost Irina, de acolo a inceput totul, haha!
Nanadana, mai baga poze cu Antoine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marinela79/marinela79.jpg)
marinela79 spune:
La multi ani copilasi!Sa fiti sanatosi si sa cresteti frumos
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
Ioana75 spune:
Am fost la teatru, in 10 minute eram afara. Si cind ma gindesc ca am luat bilete de 1 milion bucata la Winnie... imi vine sa le vind
. Cind am iesit de la spectacol picura destul de tare, asa ca nici in parc n-am fost.
Antonia, nu dezinforma, si Miruna a plins. Sper sa nu aveti reactii la vaccin.
Casiana, succes la serbare!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
mary ilie spune:
Inregistram mari progrese in operatiunea "fara pampi"- azi am asistat uimiti cum Andrei s-a dus singur la un pomisor, s-a dezbracat si a prestat pipi, tot fara sa zice nimic, dar macar se descurca singurMai sunt si accidente, insa din ce in ce mai rar....asa ca suntem pe drumul cel bun
Ioana, ce ma mai faci sa radE tare Miruna, de ce nu i-a placut la teatru?
Casiana, bravo, bravo pentru performantele Alexiei!Si succes la serbare si asteptam si noi pozeeee
Codruta si Andrei e mare fan Cartea junglei dar prima parte, de la colonelul Hathi a invatat sa numere in engleza
Ciao, Dana! Concediu placut si vreme buna!
Antonia, sa treceti cu bine de vaccinuri !
mary ilie spune:
EGE ce face bebe din burtica?
Ieri Andrei ma tot solicita sa ne jucam impreuna cu trenuletele, si ii explic ca vorbesc cu Andreea, matusa, apoi cum termin vin la joaca. El se uita la mine, face o mutrisoara suparata si-mi zice: mamai, uite, plange Andrei, e suparat!Hai la joaca acum!
Il intreb daca face pipi si-mi zice : nu acum mami, inca nu pipi.....