Piticodromul de Sept - Oct 2005 (206)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
BiuMil spune:
Bunaa, bunaaaa...cam trasa de urechi, ce e drept, am prins si eu un pic de timp sa intru la raport!
avem si bune si rele...incep cu bunelepe primul plan actiunea olita
ma rog, colacel...boschet, gard samd....e destul de dureros
, dar eu zic ca deja gata, suntem pe drumul cel bun. Putem pleca din casa fara pampi, chiar si pe durate mai lungutze...de fapt de cateva zile nu are decat la somn.
In rest e vorbaretz, foarte intelegator, cuminte...e pasionat de masini, si de numarul lor (este de altfel in competitie directa cu un unchi de al meu de 80 de ani....) si de ratze, da da, din alea de la Bricostore. Ii place foarte tare muzica si sa scorneasca ce scrie pe diverse lucruri. Si cu copiii se impaca bine, i-a impartit clar in "civilizati" si "necivilizati"
si imi e si mie mai usor sa ii explic daca are loc un incident.
la capitolul rele, raportam o cazatura nasoala, in curs de investigatie...speram sa nu fie ceva grav, desi shiopateaza destul de tare.
ah...si in ultimul rand, pt ca nu are legatura cu cele de mai sus...poate imi recomanda si mie cineva ce cadou sa cumpar pt niste miri!mentionez ca nunta e sambata asta...stiam mai demult, dar am zis ca daca nu ma gandesc o sa dispara
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anya spune:
Rafting, oauuu. Nu zice de doua ori ca te trezesti cu noi pe rau. Am fost la rafting in Turcia si a fost super. Poate facem o adunare, la vara, sa fie apa mai calda
dana_lucia spune:
Cristina (cge) mersi mult de tot pentru raspuns si cintecel, e frumos, o sa invatam copiii miercurea viitoare sa il cinte!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marinela79/marinela79.jpg)
marinela79 spune:
Buna ziua dragi mamici,
Mi-am facut un pic de timp sa mai citesc si eu pe aici si am intrat sa imi laud si eu nazdravanul ca de o saptamana are din ce in ce mai putine accidente.Nu i-am mai pus pampers decat in masina, cand mergem pe autostrada,ar fi imposibil de oprit.Din pacate e greu afara,ca nu vrea sa faca la copacel,tufis sau ce o mai fi, el vrea la baie.Dar se poate tine foarte bine pana acasa.Si la gradi au inceput sa iasa fara pampers si e ok.Singurele accidente sunt atunci cand e prea concentrat sa se joace si scapa pe el.In rest suntem cum ne stiti, in cautare de gradinita.Acum ne confruntam cu o problema ca a inceput sa isi loveasca colegul care emai mare decat el cu vreo 2 ani jumate.Nu stiu daca e doar autoaparare, ca el imi spune ca Riste l-a tras de haine, dar educatoarea imi spune ca loveste fara motiv.Abia astept sa intru in vacanta sa il tin mai mult acasa cu mine.
Miflore, pupam Ana,sper ca e ok .
Va pup, ma duc la treburi.Va citesc diseara.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
mary ilie spune:
Buna tuturor!
Da, cantecelul cu ratustele e chiar dragut! Sper sa iasa bine mircuri, DANA sa ne spui cum a fost.
MIFLORE, sanatete Anei, oare de la ce o fi febra?
KID, sa-mi zici si mie ce-ti spune medicul la ORl cu mucisorii, sunt curioasa.....Noua, pentru ca nu facea febra,si nu i-a gasit altceva pe la nas, urechi sau gat ne-a zis de alergie la ceva, dar uite ca de cum am renuntat la colectivitate n-a mai avut nimic.Si pana atunci de cand incepusem gradi, timp de 3 luni de zile a avut muci non-stop
Noi deja suntem descalificati la concursul nostru cu ultimul purtator de pampers.Andrei mai are pampers doar pentru noapte, pentru ca inca bea biberonul inainte de culcare si face o groaza de pipi peste noapte.Ziua insa n-am mai avut nici un accident de mult, e asa caraghios cand fuge repede la baie sa faca pipi, iar daca suntem pe afara uda cu mandrie orice copacel
. La kk ma striga sa-l ajut sa se instaleze pe wc, apoi ma da afara. Problema e ca mi-a infundat wc-ul din baia de la camera lui, banuiesc ca a aruncat tot tubul de hartie igienica cu tot cu cartonul ala pentru ca l-am mai prins de cateva ori cu wc-ul plin de hartie igienica
nanadana spune:
Salutari fetele
miflore sanatate lui Ana si Antoine are rau de masina, am fost in weekend plecati la tara si mi_a vomitat cu tot cu pastile date contra
mary acuma este bine, a avut un virus digestiv care sa maneifestata 2 zile cu febra mare 39°,vomitat,dormit si blegoseala,bravo lui Andrei pt pampersi
bravo pt pampersi Milan,Iaris
anya spune:
Mary, si noi am patit-o cu Wc -ul. Aruncase chestia ai cu gel de dezinfectat toaleta..+ niste hartie deasupra, ca nu se ducea bine
Miflore, sanatate Anei. Noi am cotizat niste pahare de cristal la ultima nunta la care am avut obligatii (da' nu vroiam sa ne ducem).
Antoanela23 spune:
Buna seara frumoaselor,
Ioana, Miflore, nu am apucat sa dau nici un semn weekend-ul trecut ca nu a fost chip, regrete enorme si cum speranta moare ultima, sper sa ne vedem data viitoare cand venim.
Ne-am intors si noi din vacanta duminica seara si pot sa va zic ca nu e deloc simplu cu doi pitici mici pe avion. Dar deja se vede diferenta, cu Victor e mai ok decat cu Sonia pt ca ea e la faza la care nici nu merge dar nici in fund nu vrea sa stea, se misca intr-una in toata directiile si agata tot ce prinde in raza ei de actiune.
Pana plecam la mare mai sunt doua luni, sa vedem cum va fi atunci.
Felicitari pt progresele cu scapatul de pampersi pt Ianis, Andrei si Milan.
Victor s-a speriat de wc-ul din avion, nu i-a placut ca e gri si cand a vazut si zeama aia albastra care trage apa s-a oripilat total. La zborul de intors a zis ca vrea sa faca pipi si dupa ce am intrat in toaleta si a vazut wc-ul a zis ca nu vrea si s-a tinut eroic pana am ajuns acasa. Ca urmare nici acasa nu prea mai vrea la wc, prefera olita acum.
Miflore, ce face Ana?
Nanadana, sanatate lui Antoine.
Bianca, sper sa nu fie nimic grav cu piciorul lui Milan.
pup fetele, somn usor,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
locca spune:
Nu mai poooot, copilul meu aseara s-a culcat dupa multe chinuri la 11.30 iar azi dimineata la 6 era in picioare. Si dupa ce mi-a fost clar ca nu o sa mai doarma l-am rugat sa se joace in liniste ca sa pot si eu sa mai dorm un pic. Haha. Dupa 10 minute cineva dadea cu batul de la matura in lemnul de la pat la 10 cm de mine . E a 2-a noapte in care imi face chestia asta si deja simt ca am nisip in cap. Deci il dau. Mi-l ia cineva? Nasol e ca am o tona de lucru zilele astea si mizam pe un creier mai odihnit.
Dana Lucia, sa ne zici miercuri cum a fost cu cantecelul. Lui Matei ii place mult asta cu ratustele.
Anto, deci asa, eu il inteleg pe Victor, nici mie nu-mi plac budele din avion.
Bianca, sper sa se rezolve repede cu piciorul lui Milan.
Mihaela, ce mai faceti, cum mai e Ana?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2