Piticodromul de Sept - Oct 2005 (206)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Scuze pentru greselile din primul text,abia acum am vazut...ce greseli am putut sa fac...insa trebuie sa-i supraveghez pe copii cand scriu.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hello, hello, haideti pe prima pagina!

Va salutam si va uram un weekend placut. Noi tocmai ne pregatim sa dam o fuga la plaja caci e o vreme superba azi!

Toate bune!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

E randul meu s-aduc piticotii pe prima pagina!
Kid, ce-i prevenarul? Parca e contra racelilor?
Intrebare: piticii vostri scuipa pasta de dinti? Ca fi-mea o mananca toata-toata si nu stiu daca e bine cu fluorul din ea. Exista o cantitate de fluor recomandata la varsta asta sau nu?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Miflore, cum mai e Ana la baie? Cred ca au inceput problemele cu Sa...Daca pana acum puteam sa-i torn si cu galeata in cap ca el radea, aseara n-a vrut sa atinga macar apa si se catara pe mine disperat. Nu s-a intamplat nimic la baia precedenta.

Dinu inghite pasta desi stie s-o scuipe dar eu il spal pe dinti in camera lui in pozitie orizontala si n-ar avea unde sa scuipe, haha, daca sta la baie in picioare nu pot sa-l spal bine. Cred ca il mai spal eu vreo 3 ani de aici incolo...Pana acum vreo 2 luni aveam 2 tipuri de pasta, una cu fluor si una fara, acum il spal doar cu fluor, de 2 ori pe zi, uneori de 3. Nu stiu daca e OK ca inghite atata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu ma bazez ca stiu oamenii astia de fac pasta de dinti pt 0-3 ani ce sa bage in ea. nici radu nu scuipa (de fapt scuipa constiincios, dar de-abia dupa ce inghite pasta ). dar ii pun f putin pe periuta si, dupa cum v-am spus, incerc sa nu investighez prea mult problema si sa sper ca s-au gandit cat de cat producatorii pastelor de dinti sa adapteze un pic reteta pt bb.
ieri i-am luat din impuls o periuta de dinti electrica (sau cum s-o numi). sunt mult mai linistita ca are dintii mai curati asa.

ah, si i-am mai luat acuarele, ca i se terminasera cele vechi, plus un bloc de desen cu coli de-alea ca lumea, mai groase. e asa de incantat! ar avea de unde mosteni talent la pictura, iar el e f rabdator si pasionat, desi nu pot spune ca a produs vreo opera de arta pana acum . cine stie? ramane de vazut!
cat despre placerea lui deosebita de a asculta muzica simfonica si opera deja mi-e f clar ca e ceva acolo. dintotdeauna a apreciat f mult muzica clasica, desi nu pot spune ca eu sunt vreo cultivata in domeniu. casetele cu muzica de copii... n-au avut niciodata succes la el.
l-am observat de multe ori: daca la tv in sufragerie sa aude vreo reclama care are fond sonor un cor, viori, pian clasic etc se intrerupe din orice ar face si nu uita sa-l roage pe tati sa-i descarce de pe net aria respectiva si sa-i dea cd-ul.
are deja pe cd-uri bucati muzicale pe care si le alege el si-si pune seara la culcare. le-a retinut, le stie, le asculta extrem de atent, stie cand urmeaza o parte mai rapida, mai tare in volum etc. e chiar pasionat si dureaza dintotdeauna pasiunea asta, deci o bifez ca definitiva.

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

merge cu adorata lui masina cu pedale si lalaie (chipurile canta) taaare.
- ce canti, radu? e o melodie inventata de tine?
- nu, asta e la radio, ca am si eu un radio aici, cum are tati in masina.
- am inteles. poate-l dai mai incet totusi.
face pauza, incepe alta melodie inventata, din pacate mai putin reusita.
- ce s-a intamplat?
- s-a terminat melodia aia, a inceput alta acum.
- nu suna prea bine, poate schimbi postul.
- lasa asa, asteptam sa se termine. o sa inceapa alta mai frumoasa, mai noua, mai proaspata! asta e mai veche asa, mai cu praf pe ea, a ruginit! dar o ascultam pana se termina!
si asa m-a tinut cat ne-a plimbat. (desi tre sa recunosc ca m-am bcurat de pauza pe care a luat-o "radioul" cand a pus radu benzina la masina).

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
Hahaha, ce tare-i Raducu! E simpatic foc!
Tonnia, Ana e ok cu baita, a durat vreo 2-3 saptamani toata treaba. Baita o face cu mare placere, nu mai vrea sa iasa, se joaca cu jucariile noi luate special pentru aceasta etapa grea. Cu baita la cap e un pic problematic dar in orice caz am reusit s-o spal fara s-o mai tin cu forta. Nu-i place, e clar, dar mai mult de-atat nu cred sa reusesc. La noi au mers chestiile cu jucarii noi, inventive, spalatul lui bebe pe cap cu sampon, spalatul meu pe cap (nu-ti spun cum m-a facut), diferite freze cu tepi, joaca cu stropitul meu si al baii in general, teorie indelungata cu parul murdar plin cu frunze si crengute (aduse special de afara si strecurate prin par) - deci nu luata brusc si fara atentionari in prealabil, baloane de iribal etc etc. Fff. multa rabdare si din cand in cand stearsa cu prosopelul pe fata. Bafta!!!
Aaaa, nu v-am zis, i-a trecut Anei faza de balbaiala, a tinut tot asa, vreo 3 saptamani. E clar c-a fost legatura intre stresul baii si vorbire.
Cu pasta de dinti am inteles. Deci si ai vostri inghit fluor, m-am linistit.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

HAI ROMANIA!
Pronostic 2-1 pentru noi, azi sunt patrioata.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hello, hello!
Miflore subscriu la ce ai scris, si eu am biroul decorat cu steagul Romaniei iar colegii acum dimineata mi-au adus un "cadou" tricou olandez cu numele meu pe spate iar pe usa biroului unde imi scrie numele au pus un steag olandez, ei stiind cit de mare fan Romania sunt eu. Le-am zis ca imbrac tricoul numai daca pierde Olanda!
Pronosticul meu e tot 2-1 Romania! Hai Romania!

O zi buna tuturor,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Pe unde umblati?
Va faceti provizii de floricele si berici reci?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput