Piticodromul de Sept - Oct 2005 (206)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Miflore, Prevenarul da, e pentru raceli, pneumonii, d-astea. Cica e bun, mai e si o varianta romaneasca cica Pneumo23 parca...deci sunt streptococii de la pneumonii. Acu' nu impiedica doar pneumoniile ci si pana acolo, bronsite si d-alte infectii respiratorii care se fac de la streptococii astia. Nu dati cu rosii daca nu e chiar asa, asa mi-a ramas mie in cap de la dr mea. Mi l-a recomandat si o sa i-l fac inainte de tura de toamna de la gradinita.
Alex sta pana seara la gradi in saptamana asta, am mari emotii sa vad azi cum s-a descurcat (am uitat sa ii pun suzeta la ea si ea nu doarme fara suzeta, tare mi-e ca nu a dormit deloc la pranz, dar s-a mai intamplat si asta).
Hai Romania!!! Cica pronosticul e 2-1 pentru Romania (Nicolita, Nicolita si Nicolita, minute diferite), hihi!

Berile sunt deja la rece si tati isi asteapta amicii, se anunta cu chef la noi azi. Tre sa ma duc sa fac si o aprovizionare de saratele, popcorn, alune si alte nebunii d-astea pentru berici! Si niste fara alcool pt mine!
Nu am gasit tricou cu Romania pentru Alex, am vrut sa ii iau (vazusem la Baby Expo dar am fost fraiera si nu i l-am luat)...Lasa ca striga ea "Goool" doar sa vada terenul de fotbal pe ecran!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

HAI ROMANIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna fetelor!
MIFLORE, eu i-am facut lui Andrei un vaccin antipneumococic 23 valent, chiar inainte de a intra la gradinita, stiu ca e pentru infectiile respiratorii superioare(otita, sinuzita) pentru pneumonie si alte infectii ale plamanilor si infectii bacteriene si pentru un anumit tip de meningita.
KRISTINUTZA, e grozav Raducu!!!Mai povesteste-ne de el!
Nu prea merge bine meciul, dar , inca mai speram......
HAI ROMANIIIAAAAA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La mine e mai simplu. Sotul nu e microbist, eu sunt la servici pana la 21 (nu ca m-ar pasiona fotbalul) asa ca la mine acasa lupta va fi daca sa vedem a suta oara Transformers sau a mia oara Tom&Jerry (fiecare copil cu preferita lui).

Avantaj: orasul e gol si se circula mai bine.

Miflore, am o prietena care merge la Papillon Aisha in perioada in care mergi si tu. Are co din 21.06 - o intreb in ce zi pleaca. Are 2 copii, cea mica a facut 3 ani zilele trecute, asa ca va avea fata ta cu cine se juca.

Eu raportez ca incercam extremele. Saptamana trecuta ne-am bronzat la Mamaia, sambata asta ne-am batut cu zapada pe Transfagarasan, duminica vom fi in Thassos la plaja. Oameni nebuni care taraie copiii pe drumuri.

Oricum, Calin e calator de soiul lui. Dupa aventura de sambata (am ajuns acasa pe la 12.30 noaptea), duminica ne-am dus la o onomastica in Herastrau pe Insula copiilor. Au sarit, au topait - i-am dus acasa si au dormit. Pe la 6 dupamiaza cand s-au trezit, Calin a inceput sa maraie...VEAU PECAMMM.

Deniss, tu te-ai adunat de pe litoral? Sau te-a rapit vre-un zburator? Ca a fost nus' ce miting aviatic pe la Rex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Wow, 3-0 pentru Olanda!!!
Dana_Lucia, esti pe val, cred ca-i bucurie mare prin zona!!!
Si noi am avut scor onorabil, 0-0, impresia artistica insa lasa de dorit. Asa ca nu mi-a iesit pronosticul.
Kid si Mary, multumesc frumos pentru info,probabil ca-i voi face si eu Anei vaccinul cand va intra in colectivitate.
Anya, nu te dezminti cu plimbarile! Dar tu cum de-ai nascut totusi la maternitate? Ca tot pe drum, pe drum, pe drum. Bravo tie, esti tare cu 2 copilasi!
Eu nu merg la Papillon Aisha, merg la Ela Resort. Nu stiu cat sunt de apropiate hotelurile dar nu cred sa-mi misc fundul in afara complexului. Sotul meu deja s-a anuntat cu zi libera de rafting.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata tuturor!

Nici mie nu mi-au iesit pronosticurile aseara, nici pentru meciul Romaniei nici al Olandei (dadusem pronostic ca ar cistiga italienii), asta e.

Da Miflore e isterie generala aici insa eu una nu sunt mare fan al fotbalistilor olandezi dar evident ca am gasit in dimineata asta din nou mici "surprize" portocalii prin birou!

Alberto a tinut cu Romania, a cintat imnul si ma intreba intruna cind e gol pentru Romania!

La al doliea meci a fost fan olandez, imbracat complet in portocaliu si nu l-am putut culca decit dupa meci!!

Va dorim o zi buna si salutari din .

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Buna dimineata mamici? Toate bune si frumoase? Eu am o stare de plictiseala profunda, datorata poate si faptului ca sunt singura la birou... Sper sa-mi treaca, sa nu adorm...
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

neata!

Eu nu m-am uitat la meci ca am fobie cu fotbalul, ma enerveaza si sonorul asa ca am iesit cu amndoi copiii pe afara si ce credeti? Am jucat fotbal la greu ca Dinu are o pasiune se pare. Numai ca greu te imparti cu 2 copii, Sa e atomic, Dinu vrea si el sa fie bagat in seama pe buna dreptate asa ca slabesc 1kg la fiecare iesire singura cu amandoi. Noroc ca au iesit la un moment dat si prieteni de-ai lui Dinu asa ca am alergat doar cu Sa.

Dinu nici nu m-a bagat in seama azi la gradinita, a plecat repede cu educatoarea si nu s-a mai uitat inapoi.
Ieri a incasat prma lovitura de la alt copil dupa ce el a tras un raget ca sa-l sperie pe respectivul.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Haha, Tonnia, mai bine stateai acasa si mancai floricele la meci, sigur nu mai slabeai (ce iti mai trebuie, esti deja f slaba!)
Noi am participat activ la meci, Alex a fost in delir. Mai ales la meciul cu Olanda ca acolo a fost mai spectaculos. Facea si ea ca ta-su "Gooool!!!!" si topaia intr-un picior (asta e chestie noua, topaie intr-un picior si face saritura in adancime).

Raportez: prima zi la gradinita pana seara (la 18.45 cand am ajuns sa o iau) a trecut f f bine. A dormit la pranz fara suzeta (!!!!), a papat budinca la 4, s-a jucat cu copiii si cred ca ar fi stat pana dimineata acolo! Sunt mandra de ea! Din septembrie vom avea acest program permanent. Deocamdata, cum bona e in concediu, doar saptamana asta sta pana seara acolo.

In alta ordine de idei, duminica dimineata am fost la circ...Si ma gandesc serios ca totusi la Winnie the Pooh se va plictisi...A stat cuminte prima parte a spectacolului, dupa pauza insa, nu a mai fost chip sa o tinem. Urca si cobora scarile pe intervalul dintre scaune, isi marca drumul cu pufuleti, ce mai, un calvar. Nici macar tigri nu au impresionat-o peste masura. Ultima parte a show-ului am petrecut-o mai mult alergand pe culoar, afara din sala...Asta e. Spectacolul "Padurea Fermecata" care e acum la Circ mi-a placut f f mult. EU nu mai fusesem la Circ de ani buni si am avut o surpriza extrem de placuta. Totul este renovat, iar spectacolul a fost de calitate! Dar Alex tb sa mai creasca, clar, am vazut bebei mai mici decat ea, dar si mult mai cuminti. Daca ai vostri iubesc animalele, clownii, acrobatiile (si sunt mai cuminti), mergeti. E frumos!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mersi de pont, Simona. Si felicitari pt. reusita de la gradi! Deci tu vrei s-o lasi la program lung dupa ce nasti?

Antonia, si eu am jucat fotbal aseara in timpul meciului. Cu Matei, in parc. Pana a inceput ploaia si am plecat acasa, unde nici poveste sa dam drumul la televizor pt. ca musiu cel mic vroia sa "lucleze la calculatol". Deci nu am vazut/auzit nimic.

Aseara l-am intrebat pe Matei unde s-o culcam pe surioara (chiar nu stiu inca, pe el nu cred ca o sa pot sa-l mut din camera lui) si raspunsul a fost "in caluciol", dupa care a fost de acord ca trebuie sa doarma totusi intr-un pat, dar "nu-i luam pat, ca nu avem bani" si "nu doalme cu mine in pat", deci in concluzie "o sa doalma cu tati in pat si mami doalme cu mine" ... toata lumea happy.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput