Piticodromul de Sept - Oct 2005 (206)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Jadi, La Multi Ani fericiti de casnicie, sa traiesti si sa-ti traiasca cei 3 baietii ! ziua mea e pe 7, deci tot asa impreuna sunt astea 2 evenimente

Nanadana multumesc frumos de urari. Sper ca Antoine e mult mai bine acum

Am fost cu Peter la gym, l-am lasat sa zburde 3 ore. Cand a trebuit sa merg la wc, am facut ca toata lumea. Am lasat geanta pe jos, am luat copilul de mana si m-am dus la wc. In tara asta ai mai mari sanse sa-ti fure careva copilul decat geanta. Or fi normali?!
Mie mi-e dor de timpurile cand vedeam parcati in fata alimentarei 2-3 bebelusi care se uitau unul la altul in timp ce mamele faceau cumparaturi

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Mary trece-l pe toate listele, nu te lasa. Costa ? e posibil ca la unele sa coste o taxa mica, dar marea majoritate nu cer bani pentru asta. Eu l-am pus pe 3 liste, alesesem deja gradinita cand m-a sunat acasa directoarea gradinitei de care toata lumea zicea ca n-am nici o sansa sa intru. Deja nu-mi mai trebuia, alesesem concurenta, adica prin '80 cateva profesoare au plecat de la ei si si-au facut o gradinita chiar in orasul meu.
La fel alesesem pe timpul verii sa mearga la YMCA si imi zic la telefon ca-i lista de asteptare. Nu-i nimic, astept. A doua zi m-a sunat profesoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Antonia, acuma nu stiu cum e cu pilele ,dar stiu ca e mai usor cand cunosti pe cineva, si cum eu nu am aici decat cativa prieteni,unii cu copii mai mari,altii fara copii, altii in aceeasi situatie ca mine....e cam greu.Dupa ce intru in vacanta o s amerg sa bat la toate portile posibile, merg pana la Biroul Coordonator, ca macar in privinta limbii nu imi fac griji.
Diana, acum am vazut raspunsul tau, pai asa am facut si eu, am ales cateva gradinite care arata cat de cat ok si l-am trecut pe lista, dar sincer nu stiu daca tine cineva cont de ele.Tot sun,tot la o saptamana, doua.Cred ca s-au si saturat de mine.Ce ma intriga este altceva.Am sunat la o gradi unde a intrebat si amica de a mea daca sunt locuri.Mie mi-au spus ca nu mai sunt locuri deloc, ei i-au spus ca nu iau baieti ca au prea multi.Adevarul o fi undeva la mijloc.Asta e,macar am vacanta si pot s ama ocup de iaris,oricum vroiam s ail tin o luna cu mine in vacanta...asa ca..iata, vacanta am

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Mary inteleg, nu-i usor ... dar speranta moare ultima, ai sa vezi ca ceva se va intampla, in bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

LA MULTI ANI LA DUBLU Diana si Jadi!!!

Nanadana, ce face Antoine? Sper ca si-a mai revenit.
Eu azi am ajuns in niste spume maxime la servici, dupa aproape o ora si jumatate... nu se mai poate circula deloc deloc... in paralel cu mine mergea o masina de gradi, Olga Gudyn care vroia sa ajunga la Eroilor. Masina aia a facut si ea cel putin o ora pe bulevard, nu mai vorbesc ca probabil trebuia sa mai ia si copilasi de pe drum. Pai eu cum s-o dau pe Ana la o gradi spre centru, sa faca naveta 3 ore/zi intr-o aglomeratie fantastica???
Sunt f. revoltata. Primarii nostri sunt f. fericiti c-au plantat floricele si iarba in cateva locuri, iarba care deja s-a uscat! In rest totul era perfect!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Diana,la multi ani!!!!cu intarziere.
Nanadana,sanatate multa lui Antoine.
Multumesc mult pentru aprecieri la dresa lui Iosua.

Mi-a spus cineva aici cum sa-i pun separat sa se joace,insa chiar daca il pun pe Iosu in pat,Aaron merge pe langa pat si ii mai agata din lucruri,s-au pur si simplu Iosua se enerveaza pe el si il impinge.Mi se pare cea mai grea perioada acum,cand trebuie sa fiu numai intre ei,nu ii pot lasa deloc singuri in camera.Mai au si momente cand se joaca amandoi,insa rapid trec de la o stare la alta.Stiu ca e normal ce se intampla,insa pe langa faptul ca trebuie sa fc mancare,curatenie,etc,trebuie sa ma gandesc tot timpul la noi medtode in privinta lor.Ei,dar nu mai este mult pana Aaron va merge singur,si sper eu ca unele lucruri se vor rezolva.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

JADI iti urez si eu LA MULTI ANI fericiti alaturi de cei dragi si multi multi ani fericiti de casatorie!!!
DIANA multi multi ani fericiti alaturi de sot in continuare!
NANADANA cum se simte piticotul? Iti recomand si eu morcovi fierti, orez fiert, branza, banane. paine prajita, covrigi, ceai de menta

Eu sunt foarte bucuroasa ca am plecat din Bucuresti. Locuim intr-un oras mic, dar foarte curat si linistit. totul mi se pare mai simplu aici. Si eu l-am inscris pe Darius la o gradinita care arata exemplar, pentru la toamna. Initial directoarea imi spusese ca nu mai sunt locuri, sa revin, sa vada...bla bla bla. Am revenit peste o saptamana cu o mica atentie si i-am sugerat ca pot ajuta gradinita in a obtine sponsorizari, daca e cazul... A auzit asa si si-a revenit...au aparut locuri libere la gradi subit! Asta e...mi-e o scarba de sistemul asta, dar nu am ce face. Ma conformez. Macar sa ii fie bine baiatului.

MARINELA, capul sus! mult optimism si vei vedea ca se rezolva!

Va urez o zi frumoasa, plina de satisfactii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Pagina a doua ??? Ntz, ntz, ntz.

Ati plecat deja in concediu?

Urez casa de piatra lui Jadi si Dianei_n! La mai multi (vreo 60 asa) impreuna!

Noi ne laudam ca am implinit 9 ani de cand ne cunoastem, 8 ani de cand avem o relatie si doar aproape 2 ani de hartiuta roz! Incep sa numar de la aia 8 ani!!!

Nu raportez nici o reactie adversa a vaccinului Infanrix DT. Deci curaj mamicilor care nu l-au facut inca! A fost usor. Luna viitoare facem Havrix-ul si in august sau septembrie facem Prevenarul. Si dupa aia cam gata!

bb2

Mergi la inceput

va multumesc tuturor de urari !
Aseara zice sotul "da-mi sa beau sa uit cati ani mai avem de stat impreuna"
Oana, eu ma gandeam la un tarc de genul www.onestepahead.com/catalog/product.jsp?productId=5766&parentCategoryId=85183&categoryId=85217" target="_blank">asta sau patut de genul asta, un colt cu adevarat al lui, nu patul in care stau cateodata si mama si tata si Aaron. Asa are prietena mea cu 2 fetite de 2 si 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Diana,multumesc pentru idei,e super tarcul acela mare,insa nu am vazut in oras la noi,de cel mai mic am,dar uite ca nu prea mi-a venit in cap sa-l pun pe Iosua acolo,mai ales ca Aaron nu prea sta in el...o sa incerc incepand de maine,ca acum Iosua e un pic la buni...Merci mult oricum.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput